Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura citim sa uz v pohode, ako nic...takze okrem neprijemnej chute v puse je to super...uz si asi telo zvyklo na utros tak mi je fajn...alebooooooo...sa nic nedeje... no kazdopadne sa necham prekvapit...toto cakanie ma asi zabije 😀
no a to mas pravdu...uz by to tu mohol niekto poriadne rozbalit s tehu virusom 😎
Dnes som sa vyletnila..........nejak im to počasie nevyslo 😠
@mates777 teraz som sa vratila z prace...som trochu unavena, ale neva...este chvilku vydrzim a uvarim veceru..
@azzura som trochu rozculena s mojim grafom, ked si ho dam porovnat s ostatnymi, co ma fertility v zasobe, hned sa mi ukazuju tehotenske, uz si ho prestanem porovnavat, lebo som z toho smutna..
babky snazte sa,mne sa to uz krati a bola by som rada,keby to niekto po mne prebral,aby zasa o rok mna mohla niektora "nakazit",alebo aj vsetky 😀 to by bolo supeeeeeeeeeeeeeeeeerr,drzte sa 😉
@azzura cau, tak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
a ty?
mne moj pripada, ze mam PCO, fuha...co vy nato?
Ahojte babenky, som strasne nas...a sama na seba....vcera som nevydrzala a urobila som si test, ktory samozrejme ukazal ze nic ☹
@mates777 este je podla mna zavcasu, ved si len tyzden po IUI...este takych 7 dni vydrz(aspon ja by som), bude to lepsie..
@zvolsiinylogin ano vcera bol len tyzden....ale ved to poznas....nekonecne cakanie....
a najviac sa bojim tychto sklamani, ale to my vsetky co sme tu.... ☹ o tyzden mam ist na krv, ale asi to idem zrusit v CAR a dam si ju odobrat u nas...podla mna budem zbytocne cestovat do Martina len koli krvi...
@azzura ved je mi to jasne ze krv je najspolahlivejsia, ved som šiši....inaK POZERALA SOM TEN TVOJ GRAF A PRAVDUPOVEDIAC MU VELMI NEROZUMIEM...Ja si BT nemeriam ale tak nema byt zvysena teplota v case ovulacie??? ci? asi trepem hluposti, ja som uz zmagorena...no a ak si tehula tak sa drzi okolo 37 nie?

ahojte dievcata, tak ako sa mate po vikende?