Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 vselijake.....mne sa pacili pure, ale boli strasne lacne a sme zistili že to preto že je zakladna výbava. Proste musis ist do obchodu a omakat na vlastnej kozi, vyskusat a vidiet, co sa mi pacilo na obrazku v skutku bolo ble......treba riesit aj kade budes chodit a ci vies s takymi ci onakymi kolieskami nanevrovat.....proste musis zazit na vlastne oci 😵 😵 😵 😵
a zistila som že sa mi pacia tmave kociky...cierne, hnede a nejakou malou farebnou kombinaciou........
@gelinka75
@azzura kočky moje, to nebude tehu ...nechcem zachádzať do nechutných detailov, ale takú hnačku mať .... ako príznak tehu, no nezdá sa mi .... celý deň som na čaji a 2 banánoch .... a dnes som 25DC ....uvidíme ako to bude. Inak ja som dááááávno niečo také mala a bolo to zo zmrzliny .... ale včera som žiadnu nemala. Aspoň že nemám teplotu....Angelika a už ťa nebolí bruško ? @lubanka usmievaš sa ? 😵 😵 😵 😲
@lucka771 už nevraciam, som 25DC...Lucka BT nemeriam, lebo nemám s čím...meriavala som si s tým starým teplomerom, ten sa mi šikovnici podarilo rozbiť a digi ...ja asi neviem používať.... 😀 😀 😀 😀 😀 ty máš aký ?...rozmýšľam nad tým, dala si mi chrobáka do hlavy....žeby som ráno zmerala ?

@gelinka75 a nie len ty si myslela, aj ja som na teba myslela... aj mm keď sme sedeli v čakárni a aj keď sme boli už po vklade a mala som ešte ležať som povedala, že už má asi po... a že kto vie ako pochodila... že či ti nie je zle a pod... povedal, že nás nechápe, že sa nepoznáme a pritom o sebe vieme možno viac ako niektoré kámošky, ktoré sa dennodenne stretávajú... 😵