icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
22. máj 2012

@dorotka_ gratulujem, tesim sa s tebou 😀

dorotka_
22. máj 2012

@mo77 dakujem a urcite si to vychutnam 😉

dorotka_
22. máj 2012

@gelinka75 dakujem a rychlo sa ku mne pridaj 😉 , budem na teba mysliet a drzat palce ak som dobre postrehla mala by si ist v juni na IVF

gelinka75
22. máj 2012

@dorotka_ ano 3.6. zacinam, tak na mna mysli, ale ved budem to tu prezivat isto 😀 😀 a dakujem

dorotka_
22. máj 2012

@gelinka75 budem nech ide vsetko hladko s pozitivnym vysledkom 🙂 a to je uz za chvilku urcite sa tesis, lebo to poznam to cakanie stale na nieco je strasne ale co neurobime

gelinka75
22. máj 2012

@mates777 aj ja mam niekedy depky a je mi stale blbo, ale to je vsetko z antiky, je to docasne, tak to vydrzime!! aj ty 😉 😀

zvolsiinylogin
23. máj 2012

@dorotka_ tesim sa spolu s tebou...drzim silno palceky, nech to dotiahnes do uspesneho konca..

zvolsiinylogin
23. máj 2012

babule, ja mam skoro dva tyzdne po operacii a kyrete...ja sa neviem dockat mrchany... 😠

gelinka75
23. máj 2012

@zvolsiinylogin neboj ona pride, ale trva to niekedy dlhsie, co tu tak citam od 4-7 tyzdnov 😖

azzura
23. máj 2012

@dorotka_ jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, uzasneeeeeeeeeeeeeeeeee, mega gratulacia

azzura
23. máj 2012

vcera som si objednala u nas v lekarni to Fytosoju 🙂

mates777
23. máj 2012

@dorotka_ to je uzastnaaaa sprava dorotka...z celeho srdca ti gratulujem a prajem vsetko naj naj naj....poriadne nas tu popluj prosim ta, nech sa k tebe cim skor postupne popridavame vsetky, co sme tu 🙂

mates777
23. máj 2012

@gelinka75 jaj som rada ze v tom teda nie som sama....ja som sa uz bala ze len mne z antiky tak statocne svihaaaaa 😀

mates777
23. máj 2012

@azzura azzura drzim psteky, aby z tej Fyto soji bolo vsetko ako ma byt....🙂

azzura
23. máj 2012

@mates777 no vsak uvidim či to na mna nejak zaberie, už aby bola mrcha. Mam ju dostat buduci vikend a desim sa jej, lebo v nedelu idem mojmu krsnatu na 1.sv.prijímanie a to bude des ak to dostanem vtedy 😠

mates777
23. máj 2012

@azzura no to je pravda....po tych hormonoch byva mrcha asi dost bolestivejsia ako normalne, ako som sa tu docitala....necham sa prekvapit aj ja 🙂

lexus77
23. máj 2012

@dorotka_ gratulujem a držím palce,aby všetko dobre dopadlo🙂🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
23. máj 2012

@mates777 tebe ziadna mrchana nedojde...tak nic necakaj 😉

mates777
23. máj 2012

ahojte baby....mali ste niektora problemy so zvysenou teplotou po IUI???? Dnes som 10 den po a cely den som sa citila nejako mizerne..... no a teraz som si odmerala teplotu a je 37, 5....

zvolsiinylogin
23. máj 2012

cauko, ak budeme mat trocha stastia,tak sa snad prvej mrchy ani nedockam, ale bolo to uplna nahoda....ale stava sa...drahy uz chcel otvarat vino..

zvolsiinylogin
23. máj 2012

@mates777 takze od zajtra si mozes pomaly robit baby test...budem velmi drzat palce..ja mavam taketo teploty bezne cez den, tak ti neviem povedat, ci sa nieco uz deje, ale najlepsie podla mna bude informacia z bazalky...

mates777
23. máj 2012

@zvolsiinylogin no BT si nemeriam vobec, takze jedno meranie mi asi vela toho neprezradiiiiii.... ja som skor asi unavena zo vsetkeho...a mozno je to reakcia na IUI a utros... snad to rano bude lepsie....

mates777
23. máj 2012

@zvolsiinylogin si tehu????????je to akee by bolo uzastneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zvolsiinylogin
23. máj 2012

@mates777 nie, je este zavcasu...malo tam byt bola by to uplna nahoda, hned to aj opravim...

zvolsiinylogin
23. máj 2012

@mates777 a inac, nemas ziadne dalsie priznaky, okrem unavy? bolesti podbruska, citlive prsia a tak?

zvolsiinylogin
24. máj 2012

ahojte, tak ja dnes http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47, graf mi ukazal ovulku...asi zhoda s testami, alebo je to o jeden posunute?

mates777
24. máj 2012

@zvolsiinylogin no unavena som, stale citim lavu stranu podbruska a strasna chut v puse...ale tehu nie som...dnes som si robila test rano ☹ ale nevadi, idem dalej...len ma trapi ta teplota, zase mam zvysenu, tak ja dufam ze to nie je nejaky zapal po zakroku, pretoze ja teploty nezvyknem mavat

zvolsiinylogin
24. máj 2012

@mates777 este nehadz flintu do zita...niektora ma priznakov menej , ina viac...vsetko zalezi od stupania HCG, jeden test je stale nic...zalezi aj od toho, kedy budes mat ovulku...a keby nie, hlavu hore a hor sa do dalsieho cyklu, nic nie je stratene...vobec si si nemerala bazalku nikdy? celkom dobre ukazuje ovulku..aj tak ti verim a drzim palce, nech to vyjde..

zvolsiinylogin
24. máj 2012

@mates777 kedy mas ist na kontrolu po zakroku?

mates777
24. máj 2012

@zvolsiinylogin jaj dakujem ti moja... dnes som 11 den po IUI takze to by test uz asi ukazal...ja len strasne znasam ten utros....
na kontrolu resp. na krv a sono mam ist v pondelok.