icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 áno áno už idem ...--- kam idem ? koho ? strepem !!! povedz ...a ja letím 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 inac miska je tu na mk pod nickom kralicica 😀 som ju akurat dnes objavila

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 ahoj tehuľa 😀 aj ty si tu?
to s tými Košicami nesedí... zo začiatku som to robievala a prd.... (janik všímaš... už mávam prd s "D" a nie s "T" ) 😀 😀 😀 😀 iba som prejazdila benzína a zabila deň voľna....

janap76
3. dec 2012

@lubanka neopováž zdrhnúť 🙂

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 treba strepat ludi co vyhodnocuju lubkinu krv 😀 😝

janap76
3. dec 2012

@lubanka OKI tak ja budem mať teraz s "t" 😀 😀 😀

janap76
3. dec 2012

@gelinka75
@lubanka baby trocha sa vyspím, najem zemiakov, zalejem naftou a štartujem metlu ...mám značkovú, cesta nebude dlhá a ....všetko to tam strepem .... 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 kralicica ? .... musím ju pohľadať...som zvedav á....v akej je téme ?

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75
@janap76 áno áno... janik vymláť polovicu laboratória tu u nás a môjmu gyndošovi vybi zuby, keď povie, že na ultraz. nič nevidí.... 😀 😀 😀 a lekárovi z CAR vytrhaj aj tie vlasy čo mu ešte zostali.... má 4vlasy v 5šóroch... úžasný pohľad... 😖 ž´ťažký sympoš... 😝 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76 ... nezabudni na boršč... 😀

janap76
3. dec 2012

@lubanka ježiš a ty sa divíš že nie a nie byť tehu ..... keď je taký feši 😀 😀 😀 šak fazuľky sa ho boja 😀 😀 😀 čo zuby ...šak oči mu vyberem a prepláchnem ...nech konečne vidí čo treba 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76 ináč ty si strašne rýchla.... ja kým stihnem zareagovať.... ty už napíšeš ďalšie 3príspevky a potom sa tak pekne motám v tom všetkom, že to potrebujem čítať celé od znova, aby som chytila niť.... 😀 😀 a kým napíšem.... tak zasa už sú tu ďalšie 4príspevky a som tam, kde som bola.... ty si rýchli šíp... 😀 😀

janap76
3. dec 2012

čo to tu je za nočnú brutalitu 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
3. dec 2012

@lubanka nehovor nic, lebo nas zas ulozi spat 😀 😝

janap76
3. dec 2012

@lubanka som ti hovorila že som expert ...pletiem piate cez deviate 😀 😀 😀 😀 prepáč 😉

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
3. dec 2012

@gelinka75 som sa dobre zasmiala 😀 😀 😀 😀

janap76
3. dec 2012

@gelinka75
@lubanka IDEM SPAŤ ! čaute 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
3. dec 2012

@janap76 dobruuuuuuuuuuuuuuu!!! 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76 nikam!!! 😠 😠 😠 😠 ( 😀 ) fuj je to! ostaň! 😀 😀 😀 😀 máš psa, takže poznáš a rozumieš tým povelom... 😀 😀 😀

lubanka
3. dec 2012

@gelinka75 super, že si to tu dala... to s tou kralicicou... lebo tam hodila otázku, či niekto nepozná farmu, kde chovajú zvieratká na kúpu.... a ja už dávno niečo také zháňam... neverím tým mäsám v obchodoch a okrem toho mi to vôbec nechutí ako mäso... ale ako nejaká hnusná hmota... 😖 a je tam jedna ženská, ktorá je toď za humnami 😀 a oni vraj predávajú... tak uvidíme, či sa mi ozve s kontaktom... 😵

janap76
3. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 že fuj je to - ostaň 😀 😀 😀 😀 😀 už idem, prišiel mm a myslí si že som už celkom.....sa tu rehlím sama 😀 😀 😀 😀 ešte si cvrknem 😀 😀 😀 😀

lubanka
3. dec 2012

@janap76 tak si choď vystískať mm a dobrú noc... 😉 😵

janap76
4. dec 2012

dobré ránko 🙂 dnes čakáme s Moničkou na telefonát !? 🙂

gelinka75
4. dec 2012

@janap76 ahojcek, ano cakame 😵

janap76
4. dec 2012

@gelinka75 dúfam že budú volať čím skôr 🙂 a len dobrú správičku 🙂 ako sa dnes cítiš ? mm už odišiel ?

gelinka75
4. dec 2012

@janap76 este sa nacakame, mali by jej volat az tak poobede, mm odisiel uz o 6tej, ja zatial lezim, ale idem sa obliect a umyjem aspon riady, uz ma bolia krize 😠 ty si v praci?

janap76
4. dec 2012

@gelinka75 áno, ja už pomaly zarezávam 😒 nechce sa mi 😖

gelinka75
4. dec 2012

@janap76 mne je to take divne, ze som doma 😖 ale ked to ma pomoct ... asi spravim cesto na medovniky, nech si skratim cas