icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
4. dec 2012

@janap76 nevim, ako to chodi, ale asi ano....termin mam na zajtrajsok

azzura
4. dec 2012

@mates777 cau kraska

lubanka
4. dec 2012

@janap76 no ja sa s tým otehu veľmi snažím, ale myslím, že mi to bude prD (všímaš to hej? 😀 ) platné... tie stavy na mrchu sú čím ďalej tým väčšie... 😖 ☹

lubanka
4. dec 2012

@mates777 no išla som ti napísať, čo nové u mňa... ale Janik bola rýchlejšia (ako vždy... kde sa na ňu hrabem) ja kým sa zorientujem, ona už stihne minimálne 3x odpovedať... a vlastne aj sama na svoje poznámky... 😀 😀 😀 😀 jednoducho ona je preborník a na ňu nemáme... teda ja určite nie...
Janik... 😉 😉 😉 😉 😉

janap76
4. dec 2012

@lubanka všímam 😀 všímam 😀 ALE NEMÁŠ JU !!!! MOJA nemáš mrchu ... v prdeli to bude až keď príde !!! ešte to nie je ani v prdeli ani v prteli 😀 😀 😀 😀

janap76
4. dec 2012

@lubanka šak už keď sa na chvíľku urvem, aby som si tu prečítala a napísala ... musím byť ako blesk 😀 😀 😀 .... lebo keď zazvoní telefón....zas makám 😉 🙂 😉 🙂

lubanka
4. dec 2012

@janap76 ešte ju nemám... ale už bude prísť... 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@janap76 no nevravím... 😀 😀 😀 😀 kým som zodpovedala, už aj je tu ďalšia správa... ty si teda číslo... človek je normálne v strese, že nestíha... 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
4. dec 2012

krásne sneží .... milujem to 🙂 🙂 🙂

janap76
4. dec 2012

@lubanka už môžem ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 NEBUDE PRÍSŤ !!!! ONA OSTAŤ NIEKDE INDE !!! JA JEJ TO POVEDAŤ !!! TY ROZUMIEŤ ???

azzura
4. dec 2012

noo...snežíííííííííííííííííííííííííí, užas....vsak nech snezi tam u vas hore a nie u nas dole

lubanka
4. dec 2012

@janap76 😀 😀 😀 ja rozumieť 😀 😀 😀 u vás sneží? a u nás nič ☹ ☹ ☹ mohlo by aspoň troška... alebo dobre, teraz nemusí, ale vianoce chcem biele 😵 😵

lubanka
4. dec 2012

@janap76 opatrne... po špičkách... Monička je dnes nabrúsená ani britva... 😀 😀 😀 nám tu raz dva všetkým naloží... vieš ako sa vraví, že "nedráždi štrkáča bosou nohou"... 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka
@janap76 ale no, Vas mam rada, Vam by som neublížila, iba ak nechcene v zapale zlosti....ked kosim hlavy a nepozeram napravo ani nalavo 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura ... ešte že bývam v dostatočnej vzdialenosti... po prvý krát som objavila výhodu... 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura no daj im ešte pol hodiny... keď nezavolajú, choď to tam "vyčistiť".... budú mať pred tebou potom taký rešpekt, že tvojej "Martinke" budú spievať uspávanky a ohrievať ju vlastným dychom, len aby ťa znova nevytočili... 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@azzura 😕 😕 😕 počuj... dúfam, že nebývaš blízko pri Turci... lebo tam už jedna Martinka je... 😀 😀 😀 😝

tak a mám po chlebe... teraz mi dá... baby pomoc.... radšej vypnem PC 😀 😀 😀 lebo som šťuchla do osieho hniezda... čo osieho... to sú sršne 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@janap76 janik čo nepíšeš... už môžeš... som dostatočne zorientovaná v aktuálnej téme... ideš 😀 😉

lubanka
4. dec 2012

tak nič... totálna ignorácia... idem variť 😀

azzura
4. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
4. dec 2012

@lubanka no, už zazvonil mobil a bolo po písmenkovaní 😒

azzura
4. dec 2012

@lubanka 😀 😀 vsak ja už som mešuge, tolko cakat, aspon že robim, som jak vcielka usilovna, len žňuram co este porobit aby som na to nemyslela. Ved doki povedal že zavolaju 😠

janap76
4. dec 2012

@lubanka
@azzura jajjaaaj neťahám tigra za fúzy 😀 😀 😀 😀 ale už nech volajúúúúúúúúúúú ......čo si išla variť ?

azzura
4. dec 2012

@lubanka baby volali, zajtra sa nic nekona...nepodarilo sa im to rozmrazit

janap76
4. dec 2012

@azzura ja by som tam už volala ..... najneskôr 5 min pred treťou 😉

azzura
4. dec 2012

bambula sa nerozmrazila

janap76
4. dec 2012

@azzura ježiš, moja zlatá...nehovorím nič.... tie slzičky .... mám ťa rada Monička

janap76
4. dec 2012

@azzura choď domov moja

janap76
4. dec 2012

@azzura 😢

azzura
4. dec 2012

som uplne mimo....dopadla som ako gelinka