icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
4. dec 2012

@lubanka ja neviem...skúsim tam zajtra zavolať.... možno mi len zabudli zavolať 😠

lubanka
4. dec 2012

@janap76 ale keď si poslala žiadosť 30.11., tak to je ešte len 5dní... tak to je jasné, že ešte nemohli nič schváliť... pokiaľ si im tam nepribalila k tej žiadosti aj 500Eur... 😀 😝 zasa až takú rýchlosť nečakaj... 😀

janap76
4. dec 2012

@lubanka ja som somár .... 30.10 to bolo 🙂

janap76
4. dec 2012

@lubanka ja by som im pribalila mhhm ... ale ešte neviem čo 😒

lubanka
4. dec 2012

@janap76 jáj... tak to už áno... skús tam cinknúť, čo ti povedia... 😕 to už je dosť dlho nato, aby s tým niečo robili...
to mhhm - znamená malé hnedé h.vienko moje? 😀 😀 či čo je to za skratka 😀 😝

janap76
4. dec 2012

@lubanka no pekne 🙂 pod tou skratkou si každý predstaví čo sa mu hodí....áno, mne sa hodí to čo si napísala ...malé a hnedé .... 😀

lubanka
4. dec 2012

@janap76 😉 ja som len srandovala a trošku som to pritvrdila... a možno aj prepískla 😝

janap76
4. dec 2012

@lubanka neprepískla 😉 idem si uvariť klobásu na večeru !!! ´.... a na zajtra som si aj ja zobrala pol dňa dovolenky, tak sa pôjdem trošku poflákať a pomíňať peniaze ....alebo len povoziť .... neviem 🙂

lubanka
4. dec 2012

@janap76 a ja už zajtra po týždni konečne vyleziem z domu medzi ľudí.... už toho trčania doma mám tak akurát... volala kámoška, mala meniny (Katarína), tak ideme troška posedieť doobedu, sa teším jak malé decko na kolotoče 😀

vieš čo... celý čas mi rozum chodí po azzure... tak mi je jej ľúto ☹ no fakt obstála ako gelinka... a tej sa dokonca 5ks nerozmrazilo... 😕 to je v prdeli všetko ... skôr ako sa stihne niečo začať, tak už aj skončí ...

lubanka
4. dec 2012

@gelinka75 ako sa dnes cítiš? z toho všetkého som sa ťa ani neopýtala, ako sa máš...

janap76
4. dec 2012

@lubanka aj mne to vkuse beží v hlave .... tiež je mi to ľúto, ale som aj nasratá 😠 .....hlavne že neviem na koho.... ale som nasratá ....na to všetko, ako sa nám nedarí.... to snaženie toľko stojí .... či energie, viery a nervov.....aj peňazí.... tento svet mi pripadá ako čierna diera ☹ 😠 😒 🙂

janap76
4. dec 2012

@lubanka nemôžem ísť s Vami ? 🙂 🙂 🙂 🙂 budem dobrá 😉

janap76
4. dec 2012

dievčatá, akútne tu potrebujem POZITIV ..... 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
4. dec 2012

@lubanka dnes fajn, 2x som si uz pospala, kukam telku a dosiel mm 🙂 ale neviem si predstavit ako vydrzim do buduceho tyzdna 😠 ale aj som umyla riady a dala prat aspon 1 pracku 😉 ty co?

lubanka
4. dec 2012

@janap76 jedine ak sľúbiš, že nás strepeš... 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@janap76 milerada by som ti ten pozitiv dala... ale odkiaľ ho nabrať 😕 😕 😕

gelinka75
4. dec 2012

@lubanka sprav test 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@gelinka75 ja som troška upratovala, ale len tak ľahučko, žiadne namáhanie a zhýňanie... a uvarila som jesť... tiež celé dni nič nerobím... ale rozmýšľam, či nepôjdem žehliť... už mi to tam stojí od minulej stredy ( 😕 ) v koši na prádlo, tak by už bolo na čase urobiť s tým poriadky... 😝
zajtra už konečne idem do terénu.... sa neviem dočkať ako sa nastylujem a prevetrám šunky... mňam dám si moje obľúbené mandľové latte.... prídi aj ty... príde aj Janka nás všetky strepať 😀 😝

lubanka
4. dec 2012

@gelinka75 test? nemám červenú fixu, aby som tam mohla dočarbať tú druhú čárku... 😝

janap76
4. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ticho a ani muk - ja verím že vy ma potešíte 🙂 🙂 🙂 🙂 čit 😎

janap76
4. dec 2012

@lubanka ty si aký typ....elegantný však ? 😉

lubanka
4. dec 2012

@janap76 no ja by som na tvojom mieste až taký optimista nebola....aspoň čo sa mňa týka... 😖

lubanka
4. dec 2012

@janap76 hmm? nevieš do akého gala sa máš zajtra vyštafírovať? 😀 😀 😀 kľudne ako máš rada, len prosím ťa nedojdi v teplákoch... 😀 😀 😀 😀

janap76
4. dec 2012

@lubanka čit 😎 ani muk 😎

janap76
4. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 v šušťákoch ? 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@janap76 😕 😕 😕 😕 myslím, že to stretnutie necháme na inokedy... 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
4. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 vvvvvvvvvv oteplovačkách ? 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
4. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ne ne ne ....ja idem ! za chvíľku vyrazím, aby som zajtra okolo obeda bola tam 😀 😀 😀 😀

lubanka
4. dec 2012

@janap76 jedine, že ideš lyžovať... máme hen za kopcom vlek a mm rodina tam má chatu, tak kľudne... dám ti kľúče 😀

lubanka
4. dec 2012

@janap76 zlatínko stretko máme o 9h.... tak dupni nato... 😉 aď ti vítr čichrá vlasy... 😀