icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
6. dec 2012

@azzura no bohuzial som v druhom kole 😠

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 ake bohužial.....ale v uspesnom, na néééééééé. Ty uz nedepkuj, to prosim prenechaj mne

gelinka75
6. dec 2012

@azzura 😀 ved nemam depku 😝 uz pecies na vianoce? ja som zarobila na tie medovniky, dnes peciem, mam kopec casu a este idem robit kolac pre mm na mikulasa 🙂

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 ešte nepeciem, ved vies že ja sviatky nejak nemusim a tento rok sa mi duplom po tom vsetkom nechce. este stale som nejak mimo. Ale budem musiet pre chlapcov daco upiect a tvarit sa že jeeeeeeeeeeeee vianoce a potom nejak zniest tu cel rodinu 25 a atd.
Dufam, že aspon ty ma potesis s lubkou, i ked som rada klaudi.....ale som zvedava ktora umelinka to konecne da

gelinka75
6. dec 2012

@azzura ved ani ja to nemam rada, ale teraz potrebujem zabit cas a uz som objednala vsetky darceky cez net a vybavene..uz len par drobnosti

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 akurat tu je ta 40rocna kolegyna aj s malou, hned mi ju svicla že pestuj aby sa to na teba nalepilo, hahaaaaaaaaaaaaa. Mala ma akurat ogrcala 😀

azzura
6. dec 2012

tak by som zarevala ako tiger, až to bolí....................skoda že som v praci a nie v nejakej dzungli

gelinka75
6. dec 2012

@azzura neboj aj my budeme mat, ale kedy to je vo hviezdach este, ale pracujeme na tom 😀

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 ty už nepracuješ, ty si ich uz dadákaš v brusku 😕 😵

gelinka75
6. dec 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 noo momentalne ano

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 ja ti tam momentalne.......ja už nechcem ziadne negat. spravy. Vobec sa mi nechce ist do Car, to bude len bla bla bla, ale mm ma vezme vyvetrat na vianocne trhy, kupi mi gastany a potom ideme pre jeho sestru do nemocky, lebo chodi na vikendy domov....

gelinka75
6. dec 2012

@azzura 😝 😝 😝 noo my sme chceli ist na trhy ale zatial nemozem...to ti zavidim, daj si aj za mna 🙂 a co je sestre, ze je tam tak dlho? 😕

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 a ja ti zavidim nieco ine.....
ma zhubny tumor na takom blbom mietste, neda sa operovat a kedže ma 40 rokov a skolopovinne deti tak to odialovala, ale byva jej dost casto zle, odpadava do bezvedomia a trpnu jej koncatiny podla toho kde to cudo tlaci, sa cca po roku odhodlala s tym nieco robit, tak chodi na ozarovanie

gelinka75
6. dec 2012

@azzura 😔 dokelu to je nadeleni 😔 viem si predstavit co mm preziva ked ju tak vidi ☹ snad jej tie oziare pomozu..

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 manžel zas je na chrbticu operovany. Takže pomaha cela rodina.
Ozaj uz si volala co tie 3 tvoje chudence po PK???

gelinka75
6. dec 2012

@azzura este nie, cakam do 11 tej 😀 toto sa moze len mne stat

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 tak som zvedava co ti povedia

gelinka75
6. dec 2012

@azzura no to som aj ja zvedava, uz tu mam papier nachystany s cislom 😀

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 len aby si dovtedy nezaspala 😀

gelinka75
6. dec 2012

@azzura nieee, idem piect zemlovku, mm si vypytal na mikulasa, nic som mu nekupila, lebo trcim doma ☹

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 domaca vyroba je len domaca a este aj od vlastnej zenusky 😉

lubanka
6. dec 2012

baby čo ste dostali na Mikuláša? lebo ja som dostala od mm záchodovú dosku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 stará nám pukla. mm mi teraz volal a rehoce sa do telefónu, že "Mikuláš je už na ceste... nová doska a budeš to mať aj s montážou..." 😀 😀 😀 😀 tak taký originálny darček som ešte v živote nedostala 😀 😀 😀 😀 to aby som mu ja kúpila saponát na čistenie... 😀 😀 😀 😀

azzura
6. dec 2012

@lubanka fakt origos mikulas, takeho hadam nik nedostal a ty jemu co??? saponat a kefy, že odteraz drhnes ty 😀

gelinka75
6. dec 2012

@azzura @lubanka @janap76 no tak nam zamrazili tie dalsie 3 🙂 sikulky moje, zvladli to, mame dokopy 9 zamrazenych

lubanka
6. dec 2012

@azzura za toto mu ja urobím Grenadir marš na večeru.... nemá ho rád 😀 😀 😀 😀 keď už si robíme "radosť"... 😝 😀 😀 😀

lubanka
6. dec 2012

@gelinka75 toto bude úspešné.... ja som tak mala pri 1IVF... 11ks z toho 2ks po PK v brušku a 9zmrazených a bolo úspešné... to sú šťastné čísla 😉 aj ty to tak budeš mať uvidíš 😵

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 gratulujem

azzura
6. dec 2012

@lubanka ale ja ho mam rada 😀 😀 😀
to by som chcela vidiet ako sa bude tvarit ked dojde domov a zbada tanier s jeho ôoblubeným" jedlom 😀

janap76
6. dec 2012

Ahojte kočky 🙂 aj vám pekného Mikuláša 🙂 ja som dostala pusu 😉 ráno prišiel mm po nočnej, teraz spí....tak potom skočíme spolu do obchodu 🙂 .... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 @lubanka originalita tvojho mm by sa páčila Klaudii 🙂

mates777
6. dec 2012

Ahojte baby, tak ako sa mame dnes, co porabate???

@lubanka ty netestuj zlatkoooo, to je este skoro si myslim...ja som 10 den po PK mala slabululinku ciarku a az potom to zacalo silniet.. (fu, ale som mudra vsak???)
@azzura ty moja dostanes odo mna hafana...pravdepodobne je aspon moja Fibi tehu
kedze ja nie 🙂 a som ti to slubila ak si dobre spominam...
@gelinka ako sa citis? kolko dni si po...