Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura mas krasny stabilny vztah...my by sme boli aj radi, keby tak prirodzene, o nejakych specialnych metodach sme zatial nerozpravali a vobec neviem, ci aj bol ochotny...skor nie, ako ano, ale baby chceme, velmi..este sa uvidi..
@zvolsiinylogin ono je vsetko o komunikácii, to som pochopila, lebo ja som bola vo vztahu ta brzda co nechcela nic riesižť a o nicom hovoriť a zistila som že je to chyba. Ja si ho za to vsetko vazim a viem že keby bolo treba tak nerozmyslam a urobim aj ja pre neho vsetko.
@zvolsiinylogin "Najdôležitejšími vitamínmi pre mužov a ich plodnosť je vitamín E, C, Se (selén), Zn (zinok) a kyselina listová. Treba zvýšiť príjem zeleniny a ovocia. Robte si ovocné kokteily dvakrát denne a vaša plodnosť sa výrazne zvýš"
ja mojmu nedavam nic, som mu davala vitamin E a potom sa ho nato ci daco berie pytal urolog, bol tam na prehliadke kvoli ziadosti na IVF a urolog povedal, ze to nepomoze, zbytocne to berie, tak muz neberie nic
@gelinka75 nemyslím, lebo moj mal veľmi zlé výsledky fakt 95% chybných a nepohyblivých a azoospermia a neviem čo všetko ešte a keď po pol roku šiel na kontrolu tak totálne opak, výsledky boli SUPER ani sa mi nechcelo veriť že to mohlo až tak pomôcť..... a Fakt pomohlo, len keby mne teraz vajká dorastali tak ako majú, teraz som brzdou zase ja pre zmenu ;(
ja sa snazim varit tak zdravsie pre nas oboch, ziadne vyprazane, ziadny cukor, celozrnne, ja som presla uz pred rokom na zdravu stravu a zdalo sa mi praktickejsie to prehodit aj do celkoveho varenia pre nas oboch, tak aby sme sa obaja z toho vedeli najest a aby som nemala dvojitu robotu s dvojitym varenim, muz si dopraje vsak aj ine veci ako napr. salamy a parky, nechcem ho nutit uplne aby vsetko vynechal, ale myslim, ze aj to je pokrok, ze to vsetko spapa aj co sa tyka tofu syra v jedle atd.
@mates777 kopirujem z inej diskusie:vela tehuliek ma na zaciatku ako keby priznaky chripky.. 😀
@zvolsiinylogin no to ano aj teplota zvysena sa nachadza medzi skorymi priznakmi...ale ja nie som ...som si 100% ista...
no ale po obede som hned zladovala keksik LINA....sa mi paci ako zeriem vsetko...aj sladke co mi pred tym prislo na chut raz za uhorsky rok....mo a samozrejme ze vaha je o 2 kg vyssia...na prvu stimulku super...to do konca roka budem mat krasnych 20 kg navyse.... 😀
@mates777 moja pribrala 3kg za 3 mesiace, som si skusala nohavoce na leto z min roka a musela som ich odložiť lebo som tučka 😠 😠 😠 . Kadzi mi hovorí že mi to viac pristan, že nie som taka hrkalka, ale mne to vadí....stehna, riť a hlavne brucho. Clovek žerie tie lieky a prd z toho, ani sancu na IUI nema 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 hlavne že sa zvacsuje
@mates777 o tej vahe ani nehovor! ja som pribrala tiez pekne( zdravotne problemy, nemala som mrchu dlho - aj pol roka), hoci som od augusta som schudla 12 kg, aj tak som este obezitna, vsetko z liekov...vam zavidim, ze iba 2 kg, a to som sa nepripravovala ani na taku najkrajsiu a najstastnejsiu udalost ako vy..
@azzura neviem neviem ako idem kupovat plavky....asi si kupim neopren...ten ma stiahne celu 😀 byt hrkalka nie je pekneeee....tak ked ti to pristane tak je to OK...no ale ked mna sa vsetci pytaju ze ci som si dala robit kozy alebo ci som tehotna tak to je uz co povedat... a to som kedysi chodila na injekcie, aby som pribrala lebo som mala 45 kg
aaah, kde su tie casy.... 😎
@zvolsiinylogin moja no to ti verim...tabletky s nami robia divy...kaslat na vahu, len aby to uz prinieslo aj nejake to ovocie.... 😉

@zvolsiinylogin moja skus pozriet na nette resp. v inych temach, urcite niec najdes 😉