Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@custy mojaaa nevesaj hlavu....asi to potrebuje trosku casu...ono toto snazilkovanie na povel a meranie teploty a papanie hormonov a jedno s druhym je pre nasich chlapov zrejme nepochopitelneeeee....
to sa zase vsetko napravi, uvidis...
dufam ze coskoro budu // a s manzelom sa na tomto vsetkom, cim ste si prechadzali budete smiat 😎
Depta nas to vsetky, co sme tu...ale tak dali sme sa na boj a musime to dobojovat !!!!
ozaj zeny, neviete mi poradit vitaminky pre draheho?chce sa uz aktivne zapojit, len aby to vyslo..neviem, co mu mam naordinovat...pre lepsi tvar spermii a tak, pripadne dajake cajiky..
@azzura aj my sme mali Nerinka, cierneho pudlika..
@zvolsiinylogin moj papa macu, ale ked mam mrchu tak ju musi vysadit lebo vtedy nema koho znasilnit 😀 zvecsilo sa mu z nej mnozstvo
@zvolsiinylogin krasne meno Neruško, vsak 🙂. teraz mam Maxa
baby dnes a zajtra tu nemam sefku, takýe normalne sa idem pretrhnut od prace 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura to je caj? alebo co? kde sa to da zohnat?
@zvolsiinylogin to su bud tabletky alebo prašok http://biocare.sk/eshop/produkt/maca a aj na MK su na nu temy, mrkni sa
@azzura asi by to s nim zamavalo, on je schopny kazdu polhodinku...keby bolo nieco vhodnejsie, tak šite pre neho , aj ked v podstate nemame problemy , na ktore sa pouziva..
@mates777 moj ju dobrovolne papa 🙂 🙂 lebo zistil že sa mu zvyšila nie len chut na sexik ale aj množstvo ejakulatu 😀 😀 😀, iba na mna to nema nijaky vplyv 😠 ako vzdy
MACA celkovo napomáha pri:
*Mužskej impotencii, ženske frigidite.
*Dlhodobo výrazne podporuje erekciu.
*Stimuluje sexuálne funkcie.
*Zvyšuje libido.
*Klinické testy potvrdili pozitívny vplyv na potenciu, objem semena a pohyblivosť a počet
spermií.
*Neplodnosť (zvyšuje počet a pohyblivosť spermií).
*Kladne pôsobí na prostatu.
*Pôsobí proti duševnej vyčerpanosti, stresu, posilňuje psychickú odolnosť.
*Posilňuje a omladzuje organismus, zmierňuje príznaky starnutia.
*Podporuje rast svalovej hm
@zvolsiinylogin vsak ani my nemame problem s chlapom, on je uplne ok, ale pred par mesiacmi to bolo strasne in v jednej teme a dost to babam pomohlo, iba mna to obislo 😀 😀 😀 ja som rezistentna na čokolvek
@azzura je ako moj..
@azzura skor, keby bolo nieco na kvalitu...ale porozpravam sa snim aj o mace, ze 200 nasobne zvysuju pocet...keby to pomohlo!!!!
@mates777 skus mu vysvetlit, ze to ma aj ine pozitivne ucinky, chut na sexik, rast svalovej hmoty...mozno nakoniec bude rad uzivat..
@mates777 moj je velky hrdina 🙂 a som mu za vsetko vdacna, on je ten co ma furt tlaci dopredu a nedovoli mi vzdavat sa po tolkych neuspechoch. Tak aj on bol na nervy ked siel k doktorovi, lebo si myslel že u neho je chyba kedže je o 10 rokov starsí ale ked zistil že on je uplne ok, tak je ochotný urobiť cokolvek 🙂, ale pichnut mi injekciu odmieta 🙂

@azzura nie nie! Tebáááááááááááá 🙂