icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
10. dec 2012

tak baby idem volať na gyndu 🙄

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka no moja svokra je expert..svagrinej a svagrovi kupila uplny gyc za 15 eur ma to asi 15x20cm a taky pruteny vozik a na nom hnusna flasa taka pol litrovka(prazdna), dopoly rozbalene a pytam sa, ze preco to je rozskbnute a ona, ze kukala som, ci sa tie kolesa tocia 😀 😀 😀 😀 😀 akoze nechapem doteraz, bohvie aku somarinu dostaneme my..akoze ja viem, ze nema peniaze, ale nech kupi hocico, dobre vino, nejaku drogeriu, za 15 eur sa take da kupit a nie ona kupi somarinu jak mraky

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 keby vám kúpila iba sprcháče, nejaký šampón, telové mliečko, k tomu nejaké gaťurdy.... tak má super darček, no ale keď chce byť "originálna" 😀 😀 😀 moja svorka mi prvé roky kupovala každý rok VIANOČNÉ prestieranie 😠 😠 , povedala som švagrinej, že keď ešte raz dostanem pod stromček obrusy, tak niekoho "zakilujem" 😀 😀 😀 svokra sa urazila.... potom mi kupovala asi 3roky po sebe posteľné (ale že také hnusné, že do dnešného dňa som ho nepoužila... "jesenná nádhera" typu listy a tak 😝 😝 😝 😠 😠 😠 ) a potom jej už mm povedal, že šál, šatka, voňavka, vonná sviečka, kozmetika, že to ma poteší... som zvedavá, čím ma prekvapí tento rok... u nás dobré darčeky kupuje svokro ... fakt, nato, že je chlap... dostala som od neho poschodovú vysúvaciu kazetu líčidiel, značkové parfémy.... nemyslím tým, že sú drahé, ale že aký vkus má a je chlap... on aj keď len šatku kúpi (ako minulý rok) tak bola krásna... dúfam, že sa u neho nezačne postupne prejavovať starecká demencia 😀 😀 😀 😝

lubanka
10. dec 2012

volám na tú gyndu už asi 5x a stále nikto nedvíha 😠 😠 😠 to mi robia naschvál toto?

lubanka
10. dec 2012

@janap76 janik a ty kedy ideš do tých Košíc? a to ideš sama, či s mm?

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka dobry svokor fakt ma vkus, ale chlapi maju niekedy ovela lepsi vkus ako zeny, lebo vedia co sa im na zenach paci a podla toho volia..nemam rada gyce, ani take nikomu nekupujem, my vzdy kupime nieco take co potesi a k tomu nejaky prakticky darcek..uz roky to tak robime a kazdy je rad, zas na nasich sa stazovat nemozem..oni nam uz vela toho dali..mama sa isla este zamestnat lebo korunky chybaju(uz je na dochodku) a svokra jej vravi, naco si isla..tak to je pristup teda fakt, jej je lepsie sediet pred telkou a plakat ze nema ani na darceky, ale fajcit to fajci ako turek

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 a prosím ťa akú funkciu plní tá prázdna pol litrovka na tom vozíku? 😕 😕
vy dostanete prázdnu litrovku 😀 😀 😀 😀

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka no ved toto, ze neviem...my sme svagrovcom vlani kupili za 20 eur taky tepany ozdobny stojan na flasu fakt krasny, rucna praca a do toho vino..no radsej dam o trocha viac, ale nech to vyzera.. voz s prazdnou flasou 😠 😠 ze svagor si to moze dat do pivnice...ako vobec nechapem zmysel toho gycu..my sme chcel nieco do noveho domu, nacinie do zahrady a tak....som zvedava co z toho nakoniec budeme mat

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 aj moja mutti je na dôchodku (išla do predčasného kvôli mne, keď som čakal dvojky, tak som ju prosila, nech ostane u nás a pomôže mi... no a maminka zlatá podala žiadosť, došlo, že schvaľujú a ja som porodila ☹ hold, vždy sa všetko nejako naopak u mňa ukladá 😠 ale to je už jedno) a tak isto chodieva do bývalej práce až véééľmi často vypomáhať... lebo to už sú 2roky a doteraz tam nenašli vyškolenú, kvalifikovanú pracovnú silu... a tiež je rada, že si privyrobí, lebo šak čo si budeme vravieť, tie ich dôchodky.... des a hrúza 😠 😠
ale keď vy sa odsťahujete, tak potom uvidíš, čo bude svokra robiť... vám bude vyplakávať od rána do večera, teraz je jej dobre, lebo ste tam a nie je sama, ale potom.... 😝

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka zlata mamina, aj moja isla do predcasneho lebo doopatrovala starkych a potom sa vratila do prace..robi v obchode a ma to blizko, ked odideme tak svokra bude hotova, nezavidim jej byt samej v dome...ale ma na vyber, moze ist byvat k svagrinej, sama si vybrala ze tu ostane..nikto ju nenutil..inak aj teraz place mojej mame, ze je sama a my sme na poschodi, akoze neviem co mam robit, chodit s nou vykecavat ked s nou sa neda?

janap76
10. dec 2012

@lubanka idem s mm 🙂 my sme ešte taký, že bez seba ani na krok 😀 😀 😀 ešte sme spolu krátko 😉 😉 😉 a jasné že beriem aj psa 😉 ideme 22.12.12. a budeme tam do 06.01.12...asi 😀 😀 😀 alebo celý rok ? 😉 😉 😉 😉 😉

lubanka
10. dec 2012

tak neviem... volám a volám a nikto nedvíha... žeby už na dnes skončili? 😕 lenže teraz neviem čo robiť... utroš som nevzala už ani ráno, teraz na obed už ani estrimax... 😕 😕
ale tak načo sa tým budem zbytočne dopovať a zbytočne zdržiavať mrchu... 😖

lubanka
10. dec 2012

@janap76 no áno veď rátaj... idete tam v roku 2012 a vrátite sa 2013 😀 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@gelinka75 a počkaj, bude všetky náklady na dom musieť zvládnuť sama !!! a to sa prifajčení a dôchodku nedá zvládnuť .

janap76
10. dec 2012

@lubanka lenže moja, že to je zbytočne si len ty myslíš ... a čo keď nie ? o ktorej ti kázali volať ?

janap76
10. dec 2012

@lubanka aby sme sa nevrátili v 2014 😀 😀 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@lubanka ešte to nie je čierne na bielom !

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 tak ona by asi chcela, aby si ju tu na obed, tu na večeru pozvala, to došla k nej na kafíčko a pokecáničko... tu nejakú štrúdľu "ušúľala" aj ju na ňu zavolala... a keď sa chováš tak (ako aj ja ku svojej svokre), že "najlepšia svokra je dostatočne vzdialená" ... tak vieš, že sa sťažuje 😀 😉

janap76
10. dec 2012

@lubanka nechci ma strepať ....fakt to nemyslím ako sladké bláboly ale ako realitu. nehneváš sa ?

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka a kedy si mala volat? 😕

lubanka
10. dec 2012

@janap76 o.k. začo by som sa mala hnevať ty strepať 😀 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@lubanka voláš ešte ?

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75
@janap76
tak som sa konečne dovolala... aj do CAR som už stihla oznámiť, že v novom roku sa vidíme 😵 😝 dovolila som si rozhodnúť aj za mm 😝 😎

lubanka
10. dec 2012

takže dnes večer si dám gin s tonicom (mám na ňho už asi týždeň chuť) a brutálne vášnivý keks s manželom 😀 😀 😀 😝
len aby to nebolo tak, že vypijem, bude mi zle (lebo šak zvyšky po liekoch) a budem jojčať celý večer 😝

janap76
10. dec 2012

@lubanka ani to nekomentujem 🤐 😔

janap76
10. dec 2012

@lubanka ten gin si daj aj za mňa 😉 😉 😉

janap76
10. dec 2012

@lubanka ale šak mi už povedz či si čítala ako to idem ja urobiť 🙂

janap76
10. dec 2012

@gelinka75 Angie prosím ťa, ak ti to nevadí.... koľko ťa stalo toto všetko ...myslím tento cyklus ?

lubanka
10. dec 2012

@janap76 ani nemusíš 😉 ja som už fakt v pohode 😉 svoje som si už odrevala... a viac už nebudem... vieš čo by bolo horšie? keby sa uchytilo a potratila som... alebo ešte horšie keby sa mi pritrafilo to čo naposledy 😔 to je zlé, ale toto? šak mám ešte 8mrazákov a ešte jedno platené IVF, tak načo hysterčiť? čakajú na mňa nové šance 😉 😵 aspoň môžem stále veriť a snívať... tie ktoré už svoje deti majú... tie sa už len lopotia 😉 😎

janap76
10. dec 2012

@lubanka 101% s tebou súhlasím 😵 😵 😵 😵 ty si super 😵 😵 😵 😵 😵 😵