icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
10. dec 2012

@janap76 ty budeš "výnimka potvrdzuje pravidlo"... 😀 dobre? 😵 😉
ty máš takého zajačika doma? 😵 😉 to je super... to len ja som si vzala takú vykopávku pomaly o 5rokov staršiu 😝 😀 😀
si robíme doma srandu, že vymeníme partnerov "ja za mladého zajačika a on za mladú žabku" 😀 😀 😀 ja si ho doberám, že chcem byť ako Studenková... také ucho sopľavé si nájdem a budem mu robiť "mamku" 😀 😀 😀 a keď to na mňa príde, tak ho začnem vyciciavať a budeme vyzerať ako Zdenka s Brankom... niekedy mám pocit, že ten vek majú opačne... že on je starší od nej.... 😀 😀 čo všetko dnes plastika nedokáže že? 😀 😀 😝

lubanka
10. dec 2012

@janap76 a okrem toho, ty čo sa radíš k 76 ... keď ty si už posledný deň... ty už spadáš k 77 ... 😎 stačí, že si tvoja maminka počas pôrodu kýchla a prišla si na svet o pár hodín skôr 😀 😀 😀

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 halo veľký brat 😕 spíš? ideme do honolulu... ideš? objednávam bungalovy 😀 😀 a neviem, či rátať aj s tebou 😝
či robíš test? 😀 tak ťa nebudem rušiť... potom ho len ofoť a hoď sem... 😀 😀 ja viem, že už si robila, len nechceš priznať farbu, lebo si myslíš, že ešte vždy depkujem... 😝 už môžeš... kľudne, som totálne v pohďke 😀 😀

janap76
10. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 mhm ...si kýchla 😀 😀 😀 😀 a tá kombinácia farieb na šál ....bude ako bzučo 😀 😀 😀 ja som sa rozhodla že bude mať čierny a hotovo 😉 ja som predtým mala o 9 rokov staršieho 😖 teraz je dobre 🙂 ...idem si dať na obed hovädzí vyvar 😉

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka cauko 😀 nespim, upratujem spalnu, uz len povysavat, kazdy den jedna miestnost a pomaly to spravim, ale tak ze medzitym si musim lahnut, alebo sadnut, lebo mam pocity na mrchu..ten utros ma uplne znici 😠

lubanka
10. dec 2012

@janap76 no veď aj ja som chcela iba čierny, ale povedal, že na funusy nechodí, tak chce niečo veselšie... preto som ustúpila, že dobre tak čierno-sivo-bielo... maximálne... ale toho bzuča mu poviem, nech sa "spamatá jonatán" 😀 😀 😀
inak čo keď to je zámer... bzučo opeľuje... 😀 😀 😀 😀 vidíš, to až s tebou musím dať reč, aby som pochopila o čo ide môjmu vlastnému mangelovi 😀 😀

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka test nerobim 😝 😝 😝 😝 😝 naco..dozviem sa vo stvrtok 🙂 faakt ze nerobim, myslela som nato, ze spravim, ale potom sa spamätam a prejde to 😀

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka dosli mi darceky, so vsetkym som spokojna aj to spodne pradlo z astratexu, uplne kvalitne

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 ešte to s tým utrošom vydrž... už nie veľa 😉 už iba do 12tt tehotenstva 😀 😀 😉
s tým upratovaním pomaly, robíš klokanicu dvom mláďatám, tak nerob hrdinku... 😀 😀

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka no a SNAZIM sa nato nemysliet, lebo by ma uz .eblo, ved to poznas 😉

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 ešte ťa chvíľu budem "lámať" a nakoniec urobíš 😀 😀 😀 vyhrň rukávy, nasliň prsty a poďme nato 😀 😀 😀 😀 😀 čo by si čakala do štvrtku, keď môžeš vedieť výsledok hneď 😀 😀 😀 😀 pozor na mňa... pamätáš na hada v raji? tak to som prevtelená ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 mne tiež došla čiapka pre mamu... je suprová, skúšala som ju, aj mne celkom svedčí, ale ja čapice nenosím... pripadám si jak dubák 😀 😀 😀 uvidíme, čo povie mama, keď by sa jej nevidela, dám ju možno svokre 😉

janap76
10. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 bude mi za vami 2 týždne smutno 🙂 🙂 🙂

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka uz si volala? no musime to brat odlahcene, lebo inak sa neda, ked nechceme dojst na psychiatriu

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 poznám to úplne dokonale... čím skôr nato zabudnúť... fuj... minimálne mesiac oddychu.. už som dnes na káve mm nadhodila, že po tomto cykle, by som znova chcela ísť na KET.... že čím skôr a keď nič, tak ešte jedno IVF a dúfam, že to už bude o.k. a potom Brno... povedal mi, že to je vidieť, že mám stále zvýšené teploty... že už to na mne zanecháva stopy 😀 😀 😀 😀 😀 fakticky mám vkuse zvýšené teploty... asi je to reakcia na lieky... doteraz som také nemala,ale tak tehu to nieje, tak čo iné... 😕

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka ale ja fakt mam take pocity, ze uplne prvy kramovy den... 😠 😠 😠 😠 😠 co kde sa spusti? 😔

lubanka
10. dec 2012

@janap76 prečo? aha ty ideš domov... nevadí, budeš blízko mňa... zacítiš moju vôňu... 😀 😀 😀 😀

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka noo mozno budes prekvapena co ti povedia na krv 😀 a som rada, ze idete dalej, aj mm uz suhlasi?

gelinka75
10. dec 2012

@janap76 co budes bez nas dva tyzdne robit? 😕 😝

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka aj mne dosla aj ta ciapka pre neterku a uplne v pohode je, svokra kupila rukavice a sal, tak sa jej bude hodit, len moja svokra kupila ruzovy sal a fialove rukavice, latka uplne ina, ale vsak nevadi..taky vkus ma len ona 😀

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 hmmmm? 😕 aký prvý kramový deň? čosi, šak si nadupaná liekmi, tak sa ani nemôžu spustiť /myslím 😕 / skôr si myslím, aby si sa vykašľala na upratovanie... ľahla si a ono to prejde... vieš ja keď som čakal dvojičky, tak som sa stále sťažovala na bolesti... potom som rozprávala s babami, ktoré tiež čakali dvojky a tak isto vraveli, že stále boleli kríže, podbruško, špinila (ja tak isto)... proste stále mi bolo zle... nevládala som ani dlhšie sedieť... od samého začiatku som sa cítila iba v poloho ležmo dobre... 😖
vykašli sa na upratovanie a ľahni si... ono sa to ukľudní a basta... 😉

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka uz lezim, ale to upratovanie, len prach som poutierala, poukladala veci do skriniek a mm som volala nech mi zdviha veci aj to take zbytocne krabice sme tam mali, tak to a urobila som miesto na darceky, este treba povysavat

janap76
10. dec 2012

kočky a čítali ste ako som sa rozhodla s IVF ? včera som to písala Tinke 🙂

janap76
10. dec 2012

@gelinka75 vysávať bude mm 😉 😉 😉

janap76
10. dec 2012

@gelinka75 budem na Vás myslieť 😉 😉 😉

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka myslela som, ze ked mam prvy den mrchu tak take bolesti mam..nie v kuse ale kazdych pol hodiny ☹ vecer som mala taky krc, ze som myslela, ze zdochnem 😠

gelinka75
10. dec 2012

@lubanka jaaj este som stiahla periny a dala prat, potom som to vyvesila

gelinka75
10. dec 2012

@janap76 ved ani my tu moc nebudeme, budeme sa venovat polovickam a rodine..atd.

lubanka
10. dec 2012

@gelinka75 mm sa ešte nevyjadril... šak ešte nemusí, má nato mesiac 😉 😎
svokra má výborný vkus 😀 😀 bude to "súprava jak hovado" 😀 😀 😀 😀 ale čiapka je fantastická... dnes som došla do práce a kolegyňa z druhej kancelárie mi ukazuje túto stránku, že si objednala čiapku... som sa rozrehotala, keď mi ukázala ktorú a ja som ju vytiahla z kabelky (dnes som si našla na stole v kancli balík, väčšinou mi balíky chodia do práce a kuriér nevedel, že mám dovču... kolegyne mi ho prebrali) ona vyvalila oči a povedala "a prečo došla tebe, keď ja som si ju objednala? si mi prebrala balík?" 😀 😀 potom mi ukázala, ktorá sa jej ešte páči a to bola tá, ktorú si ty objednala neterke 😉 dala mi ešte jednu dobrú stránku a tam sú ešte krajšie 😠 😠 www.lingerie.sk tak si tam mrknem, ale už asi nič nebudem objednávať, lebo do vianoc je už aj málo času a teraz budú pošty prepchaté, tak aj zásielky budú meškať a okrem toho, až taký "dobrí" moji blízky neboli, aby som im až toľko darčekov objednávala 😀 😝

gelinka75
10. dec 2012

@janap76 no tomu ked poviem vysavat, tak prevrati oci a ze hned? ze ved on povysava ale nie hned ale potom sa nato vykasle..on nerad vysava