icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
24. máj 2012

@mates777 ja už dietujem 😀 😀 😀 😀 😀

mates777
24. máj 2012

@azzura tak aj ja uz idem od zajtra....

azzura
24. máj 2012

@mates777 ja sa len snazim, moje dietovanie spociva v nejedení vecer, ale aj tak nic z toho...proste sme asi naliate z tych hormonov, ja som to takto mala pred rokom a ked som uplne vsetko vysadila tak nakoniec som odpuchla. takže ty nedietuj, babo potrebuje byt v makucku 🙂

mates777
24. máj 2012

@azzura jasne aj mojim havkacom sa velmi paci ze som taka makuckaaaaaaa 😖 vecne su na mne nacapenyyy

azzura
24. máj 2012

@mates777 😀 😀 😀 srandistka a hlavne chlapovi sa pačiš, či 😉

mates777
24. máj 2012

@azzura no moj chlap ma uz zacina upozornovat na to, ze nepapam, ale zeriem 😀 tak neviem, neviem....

azzura
24. máj 2012

@mates777 😀 😀

zvolsiinylogin
25. máj 2012

@mates777@azzura caute kocky...to dnes zas budu upeky!! ale na bazalke sa to neprejavuje, drzim sa okolo 36,5 a 36,6...moje poovulacne..som zvedava, kedy pride mrcha, ale skoro som mala ovulaciu( 11 DC), tak mozno aj skor pride, tak uvidim..

mates777
25. máj 2012

@zvolsiinylogin @azura ahojte babule....u nas to na upeky nevyzera...okrem mojej teploty 😠 no to si mala fakt skoro ovulku... zacnem merat aj ja dalsi cyklus teda, som strasne zvedava co mi to ukaze.... ja som si robievala testy ovulacne asi 4 mesiace a ani raz mi to nezaznamenalo ovulku, tak som sa na vsetko vykaslala... 😎

zvolsiinylogin
25. máj 2012

@mates777 ide to hrozne do penazi, aj ja som minuly mesiac robila, a stale nic...aj ked graf ti vyznaci ovulaciu tri dni po ovulke, ale da sa co to odhadnut z teplot...teraz som dopolievala zahradu, a odkial si, ze u vas nebude horuco? ( ak sa smiem spytat)

zvolsiinylogin
25. máj 2012

@mates777 kolko si si dnes namerala?

mates777
25. máj 2012

@zvolsiinylogin no ja som z Banskej Bystrice....a mas pravdu, ovu testy su dost drahe tek ale vyskusam este aj s tou BT...
Ja mam zvysenu telesnu teplotu, dnes som mala rano 37,4...niekde som citala ze to vraj nie je dobre ked je zvysena skoro 2 tyzdne po IUI 😖 Uvidim co mi povedia v pondelok, ked pojdem na sono a na krv...
Inak vcera sme mali 1x od IUI sexik...no a otras...v zivote som nemala bolesti pri tom...ja fakt neviem co je to so mnou kedze aj samotne IUI bolo pre mna peklo...a to nie som cintlavka 😎

zvolsiinylogin
25. máj 2012

@mates777 ja by som sexik neodporucala, v nasom veku a ak si tehu, mohlo by dojst k odtrhnutiu maleho z maternice, radsej vyckajte ( aj ked aj my na to kasleme, ak to ma byt, tak to bude). To mas celkom dobre teplotky, vypada, ze si v tom...drzim velmo palce, nech to vyjde...ja som zas niekde citala, ze pri uhniezdovani( 6-10 dni) ma ist teplota dole a potom zas spiatky...ved uvidis..

mates777
25. máj 2012

@zvolsiinylogin no ja nie som tehu podla mna...ja som si robila test 6 den po IUI a 10 den po IUI a nic ☹
takze ja si skor myslim ze budem mat nejake problemy s krckom...a ze mozno aj z toho mam zvysenu teplotu a aj tie otrasne bolesti vcera ppri sexe....

zvolsiinylogin
25. máj 2012

@mates777 my s drahym sme na tom napodobne, lebo aj mna to niekedy priserne boli, ale potom nie...tak v tomto ti neviem poradit, kde je problem...no testy by mali uz nieco ukazat, ale niekedy blbnu...ze najspolahlivejsie su mamatesty..

azzura
25. máj 2012

@zvolsiinylogin ahoj, ukaz graf, kukneme co tam mas 🙂. Mne teraz ovulku vyznacil na den ked fakt bola http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

zvolsiinylogin
25. máj 2012

@azzura ahoj, krasny grafik a krasne teplotky, ja som http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47

azzura
25. máj 2012

@mates777 fakt??? my sme sexikovali vecer po ovu a bolo to ok. Som ja ale na teba strasne zvedava🙂, takže hned rano ides na krv a poobede budes mat výsledok? A urobiš si aj test v nedelu-pondelok pred odchodom do CAr??

azzura
25. máj 2012

@zvolsiinylogin dakujem, ale na prd mi to je ked že bola cista a ziadne IUI, ale aspon som si opat zacala merat :ň

zvolsiinylogin
25. máj 2012

@azzura nemusite cakat stale na IUI, mozno sa podari aj prirodzene( okrem ineho, je to aj velmi prijemne) 😀 😀

azzura
25. máj 2012

@zvolsiinylogin viem , že prirozdene sexikovat je lepsie ako so striekackou, ale aspon mam pri IUi istotu ze su vnutri 😀

mates777
25. máj 2012

@azzura no aj ja som strasne zvedava sama na seba... nevidim to velmi ruzovo...nie to, ze by som nebola tehula, lebo to nie som 100% ale to s tou teplotou a bolestami
Nejdem do CAR...som sa preobjednala k svojmu, tak ale idem rano na 7 mu tak snad budem mat vysledky poobede....
Testy uz nejdem robit, to je podla mna uplne zbytocne uz v tomto pripade...
no a k sexu: nikdy nemavam bolesti ...toto sa mi stalo 1x teraz...neviem ci mi to tam vsetko rozhadzali ci co 😀 teraz sa smejem, no ale vcera boli aj slzy...tak to uz kde som sa dopracovala v mojom veku....
xixixixi 😎

azzura
25. máj 2012

@mates777 no, mas zvlastne vysoke teploty ale vsak uvidime co sa z toho vsetkeho vykluje. Uz nech je pondelok, povedz dokimu že musia byť výsledky poobede, lebo musíš referovať nedockavým babam 😀 😀 😀 .
No moja, vsetko je 1x 😉

mates777
25. máj 2012

@azzura no tento pondelok bude tazky a hlavne dlhyyyyyyy no a to mam poobede o 14 tej poradu 😠

azzura
25. máj 2012

@mates777 tak zavolam miesto teba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Alebo sa dohodni, či ti nemože poslať sms 😉

mates777
25. máj 2012

@azzura no sms mi neposlu urcite...budem rada ak sa im dotelefonujem tam vobec... ale tak mam znamu vo vedlajsej ambulancii tak poprosim ju nech mi tam zbehne a posle sms

azzura
25. máj 2012

@mates777 no vidis, ako si to vyriesila 😀 😀 už sa tesíím 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
25. máj 2012

@azzura ked sme s mm boli spolu13 DC a ovu bola 11 DC, tak asi z toho nic nebude , vsak? tento mesiac sme to zle nacasovali, ale ani sme nic neplanovali, ale buduci mesiac sa uz tesim, pojdeme konecne chatovat a musim to naplanovat tak, aby to konecne klaplo...len neviem, neviem.. 😢 ta ovulka pride z jedneho dna na druhy..

azzura
25. máj 2012

@zvolsiinylogin a predtým ste spolu neboli, lebo spermije vydržia v tele 72 hodin a vajko 12-24-48 hodim, vsade to inak pisu, ale ved zazraky sa deju. Tak ešte nevešaj hlavu 🙂

zvolsiinylogin
25. máj 2012

@azzura cakali sme , kedy prejde aspon tyzden...prilezitost bola..