Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
juuuj už tu máme dve tehuľky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZÁZRAČNÉ VIANOCE !!!!
krasne vianoce
lubka bude dalsia (KET), potom janka (lebo ma uz podpisanu ziadosť), mates (KET, ale kedže je po operacii tak trosku neskor), lucka (prirozdene) a ja to tu zhasnem 😀
Ahojte snažilky srdečne vás pozdravujem dlšie som tu nebola aaaa kto to je tu tehu 🙂 🙂 🙂 ????
@azzura @janap76 inak dobra strava co si davam pastikovy chleba, musim sa polepsit, par dni po vklade som zacala mat chut na strasne korenene jedla, tusim som to aj pisala o tej ciganskej, muzovi som tu menovala, co vsetko by som si dala, kazdy vecer som mu to tu vypravala, ze cigansku, pizzu atd.. uz bol zo mna chory a cim viac korenene tym mi to viac chuti..sranda co
jeeeeeeej 🙂 🙂 🙂 to je nádhera gratulujem zaslúži si to a teraz sme na rade mi , aby sme si nezávideli 😀 😀 😀 😉
žinky chcem sa spýtať či je tu baba , ktorá má myomi na maternici a postúpila IVF ???
oudi douki žienky majte sa krásne a krásne prežité vianočné sviatky 😵
klaudia

@azzura 😀 😀 este som mu povedala, ze dufam, ze bude kludny, nech dava pozor, lebo aj soferuje