icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
25. máj 2012

@zvolsiinylogin uvidíme, ako povedal slepí 😀 😀 😀 😀 😀

lexus77
25. máj 2012

@azzura a potom šiel na nemý film do kina🙂🙂🙂🙂

zvolsiinylogin
26. máj 2012

caute kocky, su styri rano. dajako nemozem spat, dostala som hrozne krce v podbrusku a asi mam aj zapchu...taplota ( rano a pol stvrtej) 36,9 v ustach, takze inac asi 37,1 az 37,2..uz nezaspim...kvoli tym krcom uz som vcera myslela( vcera pred polnocou sa zjavili), ze uz pride mrchana, ale este je na nu skoro..dufam, ze som OK zdravotne..

elinka36
26. máj 2012

@zvolsiinylogin Ahoj a kolky DC si?ak mas zapchu krce su z toho.

zvolsiinylogin
26. máj 2012

@elinka36 som 16 DC

elinka36
26. máj 2012

@zvolsiinylogin Kukla som hore vyssie graf 🙂 vyzera dobreA velmi ta to boli?

zvolsiinylogin
26. máj 2012

@elinka36 dost, radsej lezim, lebo to hned na mna pride..

elinka36
26. máj 2012

@zvolsiinylogin Joj :( tak to ti nezavidim,mrchu necakas tak to moze byt aj nejake uhniezdovanie ,teda mohlo by byt.

zvolsiinylogin
26. máj 2012

@elinka36 este je skoro na uhniezdovanie, my sme s drahym boli pred troma dnami..to kvoli tej zapche, urcite..

elinka36
26. máj 2012

@zvolsiinylogin Skoro skoro,myslela som cisto teoreticky ;)ale myslim,ze som videla uz niekde,ze 3 den pokles a bolo to uhniezdovanie.Tazko povedat kazdy to ma individualne.Aj si si dala nieco na tu zapchu? Inak ja tuto ovulaciu som tiez bola nafuknuta ako balon,bolo to strasne ;(

zvolsiinylogin
26. máj 2012

@elinka36 este zatial nic, nevies, co by pomohlo? nemavam casto taketo problemy, iba obcas...uvidim podla teplot, ci sa budu drzat hore..aj ja som trochu nafuknuta..

elinka36
26. máj 2012

@zvolsiinylogin Neskusala si najskor na lacno pohar takej teplej ( vlaznej) vody? ak nemavas take problemy mohlo by to zabrat.

zvolsiinylogin
26. máj 2012

@elinka36 este nie, uz som ale ranajkovala..skoda, skusim kompot dajaky..

elinka36
26. máj 2012

@zvolsiinylogin Potom este vlaknina,biely jogurt a taketo veci.Ja si zvyknem davat kazde rano activiu

zvolsiinylogin
26. máj 2012

@elinka36 skusim..citala som, ze kocky jedia jogurty..dnes asi cely den prelezim.. 😀 😀

elinka36
26. máj 2012

@zvolsiinylogin Tak nech ti to rychlo prejde 😉 Dobru Noc ja som v USA a my tu mame vecer tak idem haju 🙂drz sa,

elinka36
26. máj 2012

@zvolsiinylogin Slivkovy kompot obsahuje vela vlakniny

zvolsiinylogin
26. máj 2012

@elinka36 dakujem , prajem ti dobru noc a krasne snicky, aj ty sa drz..

elinka36
26. máj 2012

@zvolsiinylogin Dakujem 😉

zvolsiinylogin
27. máj 2012

@mates777 ahoj, este si sa testla, ako? ja som dnes druhy krat, ale este stale negativ, aj ked ciarku si skor namyslam..mala som uz vela testov s dakymito neruzovymi ciarkami,tak co..ale aspon je tam asi cosi, tesim sa aj tak..aj ked to nevyjde..

zvolsiinylogin
27. máj 2012

@azzura cau, tak ja dnes http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
ide to dole..a ty

gelinka75
27. máj 2012

@zvolsiinylogin na zapchu pomaha vela pit, jest ovsenne vlocky, celozrnne veci, zvysit podiel vlakniny v jedle, dobre su aj lanove semiacka, kava s mliekom, vlazna voda nalacno, jest jablka denne 😀 je toho vela, a hlavne dohliadnut na stravu, vylucit uplne cokoladu, kakao, znizit cukor, sladkosti, jest viac zeleniny

zvolsiinylogin
27. máj 2012

@gelinka75 uz mi presla, jedavam slivkovy kompot...ale krce mam stale, hlavne, ked sa rychlejsie pohnem...zajtra sa objednam k dokimu na kontrolu...dufam, ze nic vazne...

azzura
28. máj 2012

@zvolsiinylogin cau, nahodoum mas pekny graf, ešte je skoro na zavery, ved si len 16-17DC. ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6, vikend som nemeral lebo sme neboli doma

azzura
28. máj 2012

@mates777 dnes netrpezlivo čakam........................... 😉

mates777
28. máj 2012

@azzura AHOJ MOJA....BOLA SOM TEDA NA KRVI A SONO MI NEUROBILI...ALE NEVADI...SESTRICKA BOLA ODUTA AKO ....TAK SOM JEJ ANI NIC NEPOVEDALA...MALA SOM RIADNE NERVY....
POOBEDE MI VRAJ BUDE VOLAT ☹
ANI SOM SA JEJ NIC NEOPYTALA, TEDA DOKTORA, PRETOZE MI NEDALA SANCU IST ZA NIM....KRASNE ZACAL TENTO TYZDEN
😠

azzura
28. máj 2012

@mates777 a ako sa citiš??? Nejaky vytok?? test si si asi nerobila. Zle zacal den a krasne skončí 😉

mates777
28. máj 2012

@azzura citim sa OK len ma strasne bolia kozyyyyyyyyyyyyy...sa mi aj snivalo s nimi...dost blby sen 😠
inak vsetko OK len strasne zeriem...musim sa uz kontrolovat...a v CAR sa popytat na nejaku inu moznost stimulackie...
a v piatok som odisla z prace rano o 10,30 pretoze som sa zgrckala....som spala doma az do vecera tak mi bolo zle...
ale to mi prislo zle asi z cigaretky 😎 no to som samozrejme doma povedat nemohla lebo by ma zavesil drahy do prievanu..
ty co mas nove?

azzura
28. máj 2012

@mates777 moja, ty budes na 100% tehu, ak ti doslo zle z cigi a predtym ti to nic nerobilo .......... A bolia ta kozy 🙂 a aj sa ti snivalo o baby....🙂. Ty uz ziadnu stimulko nebudes potrebovať 🙂
Ja? nic v piatok sa uvidi, ale citim sa na mrchu

mates777
28. máj 2012

@azzura nie nie som tehula...som si 100% ista ze nie...
snivalo sa mi nie s babom, ale s kozami, ze som mala cele modre tak rano som hned isla hodit kontrolu do zrkadla 😀
asi ma v spanku velmi boleli, tak sa mi snivali hluposti...no a v triesle sa mi urobila taka hrcka...proste uplne rozhaseny organizmus...to asi z tej zvysenej teploty...
uz sa tesim do CAR ako im idem vyrozpravat vsetky tieto veci co so mnou robi utros!!!