Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ahojte baby, trochu davnejsie som tu nebola ale chcem Vam poslat vsetkym tehu virusy nech sa Vas chytia 😉 tu su // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // nech sa Vam cim skor ukazu taketo dve kolajnice na tehu teste 🙂 vsetkym Vam silno drzim palce
@mates777 nechcem tiez robit predcasne uzvavery, ale aj podla mna si...drzim silno palce a daj vediet..
@azzura pohybujes sa strasne vysoko...meras v ustach? ja nemavam 37..
baby moje zlate, ja vam dakujem za podporu...urcite vam dam vediet hned ako mi zavolaju....
@mates777 inac, to s tymi cigami poznam...ja neviem, ci aj dokazem prestat niekedy, a to uz sa odnaucujem dva roky...predtym som vytiahla aj dve krabicky za den, teraz som na 0,1 a pohybuje sa to krabicka a menej, ako kedy...ale keby som bola nahodou v tom, tak s tym chcem seknut...presla som na rezim, jedna za hodinu, ale niekedy to nevydrzim a dam si aj dve za hodinku...dufam, ze to bude na nieco dobre...budu to veru krute casy..
@zvolsiinylogin moja svagrina fajci a fajcila aj pocas tehu 😖 k dietatu prisla ani nevie ako, vrzla si s mojim svagrom hned po zoznameni a na treti mesiac chodenia oznamili, ze cakaju dieta, potom ze nema mlieko, alebo maly vresti ked pije jej mlieko, ze je asi slabe, no skor si myslim, ze maly citi tu cigaretovu chut a to musi byt daco strasne 😠 teraz ho uz dokrmuje, v podstate ma maly uz pol roka tak jej je to totalka jedno, fajci a hotovo
@zvolsiinylogin no s tymi cigami je to otras... inak moj chlap si mysli ze nefajcim...bola to jeho podmienka aby som ho dostala do CAR ☹ sa az hanbim aka som sprosta ....
ten keby zistil ze fajcim, tak by to vsetko bolo doooost zle..... 😎
ale tak vravim si, ze ked uz nic ine tak z utrosu by som aspon fajkcit mohla prestat kedze v piatok som sa zgrckala ...
no a cely vikend som nefajcila (zivotne maximum) no a dnes som si zapalila a zle mi nebolo, tak neviem, neviem....
@gelinka75 no ja som sa pytala mojho dr. ci je to v tom ze fajcim a nemozem otehotniet a kamaratsky mi povedal, ze nie...nema to s otehotnenim nic spolocne...no ale je jasne ze v tehu by zena fajcit nemala...
ja urcite prestanem aj ked je to tazke pre silneho fajciara...
ale myslim si, ze prestanem a seknem s tym okamzite...pretoze tuzba po zdravom babu je asi ta najsilnejsia tuzba aku zena moze mat 😀
@mates777 my nefajcime a mne to velmi vadi, ked niekto okolo mna fajci, dokonca ked som dlhsie v dyme tak dostanem migrenu z toho ☹ ano lekari toho narozpravaju, moze aj nemusi byt ze kvoli fajceniu neotehotnies, mne zas povedal, ze dobre, ze nefajcime, to vplyva aj na spermie, tak si vyber
@gelinka75 dost ludi mi z praxe povedalo, ale aj som o tom citala, ze ono to dieta vypada, ze je ok, ale ze ma oslabenu imunitu a prejavi sa to neskor, okrem ineho , ze sa mozu narodit ako hyperaktivne s nizsou porodnou hmotnostou...ale ako sa poznam, u mna to bude naozaj tazko, ale skusam to, mozno raz sa mi podari odnaucit..
@mates777 aj moj si minule vzal do hlavy, ze sa prestaneme snazit, ked budem fajcit a ked budem rok nefajcit, ze mozeme zacat...boze a to som len spomenula, ze tehotna by nemala fajcit, kvoli zdravotnym problemom dietata..tak tiez neviem, neviem, ako to u nas bude vyzerat..
@zvolsiinylogin nie normalne v pošve, u mna su to normalne teploty
@zvolsiinylogin
@mates777 baby to ste až take silne fajciarky??? Mna cigaretový dym rozplače, čiže začnem slzit. Nastastie u nas doma nikto nefajci 🙂
@azzura ja v ustach, mne sa to stale pohybuje okolo 36,6, takze keby som merala tam dole tak mi to vyskoci asi na 36,8..tiez sa drzim hore a kiezby sa to udrzalo tak..inac mrchanu cakam buduci tyzden (konecne).zodpovedala by tomu aj dlzka lutealnej fazy, myslim, ze okolo 15 dni je tak akurat...ved uvidim..
baby minule sme boli v tescu a tam sme isli okolo malych saticiek pre babatka, az mi slzy vysli ake boli krasne niektore, vtedy som si uvedomila, ze o chvilu mozno budem aj ja maminka a mozem kupovat taketo saticky, boli nadherne 😵
@zvolsiinylogin hej, min 14 dni by mala byt lutealka. Ja už sa neviem dočkat mrchy, ma prist v sobotu, ale urcite ako na truc pride v nedelu, lebo ideme prec a mne bude neuveritelne zle, takže budem mat pokazeny den 😠 .
Ozaj baby akurat som si kupila stahovacie nohavicky , kedze mi narastlo brusko a pod satami vyzeram ako tehu, nech ma neriesia 🙂 🙂. Ked som si saty kupovovala tak som bola ako lata a teraz 😠 😠
@azzura to sa ten zivot tak sprosto vykrutil, ze som zacala fajcit v 23 rokoch,teraz som nahnevana, lebo aj ked chcem sa odnaucit, tak sa neda...a velmi chcem, ale proste psychika robi svoje..bolo to kvoli rozchodu a prispeli k tomu "najlepsi znami pod slnkom" a to som neskor zistila, ze prave oni si priali a dost prispeli, ze som sa s nim rozisla..bola som taka hlupa!!!to bola vtedy ina pretvarka od nich , teraz som rada, ze ich nevidim..proste lutujem..
@gelinka75 uz aby to bolo !! aj mne sa pacia saticky pre babetka...mam jedno odlozene uz aj v skrini...ale uz dlhsiu dobu..
@zvolsiinylogin xixi ja zatial nebudem nic kupovat, vsak ked sa podari tak az potom staci, aby som to nezakrikla, ale uplne si to viem predstavit, ze kupim aj 10 naraz 😀
@zvolsiinylogin ale ked zistiš že si tehu tak prestaneš, resp. ti prestanu chutit 😀

@mates777 no, utroš je hnusna pliaga 😖 . Počkame si na vertikt poobede 😀 uvidime kto ma pravdu... . Tak by som ti to priala, ked už ti tak haraší z utrogestanu 😀 😀 😀 😀