Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@zvolsiinylogin netušila som že sa da aj prefajcit. U mna funguje len prežratie a vtedy grcam 😀 😀 😀 😀
@azzura neboj, vyjde to, stimulka nabuduce urcite vyjde...a inac, ten clostil sa vraj moze dva, alebo tri krat za zivot...je to pravda? a ze sa berie asi tri mesiace, pricom efekt pretrva aj do pol roka?
@azzura ja zas z jedla takyto stav nepoznam, nastastie, to by bola ina apokalypsa 😀
@zvolsiinylogin u mna už nebude stimulka, nakolko som bola prestimulovana. Nie, možeš brat clostil aj dlhsie a potom musiš mať min 3 mesiace pauzu a znovu, ale vsetko zavisi od organizmu. Ja ked som ho pred vyse rokom brala 1x, tak až cca 5-6 cyklov. A teraz 😖 ...............Asi starnem, ked mi tak vadia lieky, resp. blbo na ne reagujem.
@azzura uz nikdy nebudes mat stimulku?
@zvolsiinylogin no vidiš, kazda mame ine stavy 🙂 Ja sa dost často prejem, lebo to z chuti narvem do ust a potom ochkam 😀 😀 😀 😀
@zvolsiinylogin neviem, ci a kedy mi da opat stimulku, ale dalsi cyklus idem bez nej 😖
@azzura no vies co tak jedna uz ma odrastenejsie deti, tak porozdavala, druha ma male tak chce dalsie male, vyroba ako na pase, tak ta mi neda isto 😉 a tretia je bratova zena, tak od nej necakam nic, tak je ako ked vietor fuka, hlavne, ze my sme furt malemu nieco kupovali tak asi tak
baby ked budeme tehu tak budeme take splasene, ze vam bude jedno ci vam niekto z rodiny posunie alebo neposunie nejake vecicky...
myslim, ze kazda z nas sa riadne vyburi v obchodoch s detskymi vecickami 😀
@zvolsiinylogin Tak príď ku mne do práce... hrôza, ja fajčiarka a kolektív čisto proti fajčeniu... takže si zapálim ráno keď odchádzam z domu /t.j. o 7h/ a potom až keď sa vrátim domov /cca 17h/. Prvý deň totálka!!! Som penila neskutočne a celý deň som mala pocit, že už cítim dym... halucinácie čo iné to bolo... 😀 😀 A teraz som si už tak zvykla, že aj cez víkendy tak fungujem, žekže som cigaretky stiahla z 1krabičky na 4ks - 6ks denne. A v tehotenstve my býva z cigariet zle, takže nemám strach, že s tým neprestanem. Moje telo s tým prestane samo 😀 aj keby vôľa nechcela 😀
@mates777 aj ja by som chcela gratulovat..
@lubanka ze vraj do 5 cig by sa nemalo stat nic, ale zavisi od organizmu zeny, ako je nastavene...aj ja v praci nefajcim, u nas sa neda, iba cez prestavku keby, takze tych 6 hodin vydrzim, ale doma sa neovladam ☹
@azzura ja vam napisem hned po porade
dufam ze 15,00 max. 15,30 bude po porade 🙂
s tym sonom ja len preto ze ked som volala do CAR a odhlasovala som sa ze idem na krv teda k svojmu dokimu tak mi ta slecne povedala ze krv a sono ze si mam dat spravit...
ale nevadi, ved predpokladam ze zajtra volam do CAR ze co ideme robit dalej 😕

@azzura v to dufam, ze vraj je to tak, ze mi prestanu chutit...dost pomahaju aj zuvacky, obsahuju vela nikotinu, takze ked si dam zuvku , tak sa v podstate akoby prefajcim a z cigariet je mi ihned zle...ja ked sa prefajcim, tak ma taha vracat a priserne ma boli hlava...s tymi zuvackami to naozaj funguje..aspon nieco zabera..