icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
18. jan 2013

@yaya1 ďakujem Janka 🙂 pozdrav ich, a tiež som chcela ísť k Štelcovi 🙂 a nech Ti pekne urobia čo treba 🙂 ďakujem a píšeme si 😵

yaya1
18. jan 2013

@janap76 jasne, informuj nas a posli aj nejake tie tehu-virusy : )) drzim palce, paste, vsetko co sa da, aby to pekne pokracovalo 🙂

janap76
18. jan 2013

@lubanka myslím na teba Ľubka

lubanka
18. jan 2013

@janap76 milé od teba.... a prečo že? prečo? deje sa niečo? 😀 (to ty si mi poslala srdiečko? niekto to spáchal...😀) ty teraz mysli v prvom rade na seba a drobčeka v brušku... dnes mi to až docvaklo, že to ty si pred časom písala, že ti lekár povedal o tom hrnci? alebo to bola Monička... 😕

lubanka
18. jan 2013

@janap76 janik tu si?

janap76
18. jan 2013

@lubanka tak ....myslím na teba a hotovo 😀 😉 dnes som posielala vám všetkým srdiečko s nádejou 😲 a áno moja, to mne dr povedal že neotehotniem - povedal že jediná šanca je IVF, aj to bude že problém že vyškrabávame prázdny hrniec alebo inak povedané chytáme rybu za chvost !!!

janap76
18. jan 2013

@lubanka to povedal keď zobral do ruky môj hormonálny profil ....hmm tak snáď sa stal zázrak 😵 😉

janap76
18. jan 2013

@lubanka áno som tu, len mi volal otec tak som sa nevedela sústrediť na to čo chcem napísať 😠

lubanka
18. jan 2013

@janap76 tak ho prosím ťa navštív (toho doktora) a povedz mu, že p. doktor podarilo sa mi chytiť tú rybu za ten spomínaný chvost a aj sme naložili obrovskú porciu papania z toho prázdneho hrnca 😀 😀 😀 😀 zasa sa raz potvrdilo, že máme skvelých odborníkov... 😀 😀 😀 😀

janap76
18. jan 2013

@lubanka hmmm ale ako je toto možne ? bože, teraz sa budem len triasť či bude stúpať hcg ako treba, či bude na ultrazvuku, či bude srdiečko.... a ja som taká ...príliš ...neviem nájsť to správne slovo .... asi úzkostlivá ...asi tak...no proste chorota 😀 😀 😀 😀

janap76
18. jan 2013

@lubanka inak môjmu mm dnes došlo že keby som ich bola počúvla, a brala tú antiku / čo mám od nich v skrini/ ......tak by nebolo čo je ....až mi mráz behá po chrbte...robíme rozhodnutia a len čas ukáže či správne... 🙂

lubanka
18. jan 2013

@janap76 to sme všetky... 😀 😀 😀 si mala vidieť mňa 😀 😀 😀 som pre každú blbosť volala gyndošovi... len ma pichlo v boku a už som panikárila, každú minútu som chodila na wc, či náhodou nešpiním.... no proste des, stres, stres, stres... to myslím robia všetky baby... zodpovedné samozrejme a tie ktoré túžili otehu a nešlo im to ľahko... ja som mala dobré to, že v tom čase ako som bola tehu ja, tak moja švagrinká, ktorá býva vedľa, bola tiež tehu v tom čase, takže keď sa niečo dialo, hneď som sa jej vypytovala 😉 no a ty sa budeš pýtať nás... ak budeme vedieť poradíme, ale určite to bude všetko v najlepšom poriadku... ale radšej už nič nevravím, lebo ja som si fakt myslela, že Angelika bude o.k. a teraz mi je to tak strašne ľúto 😢 stále mi je z toho strašne zle... je to hrozne nespravodlivé... 😢 toľko sa snažila, toľko si odtrpela, tak si dávala pozor, aj doma ostala... je to všetko... nechcem tu hrešiť, ale tak schuti by som si... 😠

janap76
18. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 nech ti poviem perličku z telefonátu z mojím otcom...na sviatky mi povedal že si mám vybrať čo chcem, ako darček...a že on mi ho buď pošle, alebo mi pošle peniaze a ja si kúpim čo chcem...a ešte nech si rezervujem kúpele že mi pošle aj na to ... a ja že áno áno ...poznám ho, viem čo z toho bude ....on žije v zahraničí už takmer 20 rokov .... no ale k tej perličke, vybrala som si taký stroj na cvičenie a poslala som link aby vedel o čo ide, tak ako chcel....a on ti mi dnes povie, že také / eliptický trenažér to bol / to už vôbec nie je moderné, že to je otrasné a na nič mám cvičiť na chrbticu mačací chrbát 2 x denne a kúpele si mám dať predpísať od doktorky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak a som vybavená - tradične ...ale som sa dobre zasmiala 😀 😀 😀 😀

janap76
18. jan 2013

@lubanka jááj budem sa snažiť veriť svojmu telu celou svojou hlavou aj dušou a Vás prosím pekne, keď budem mať nejakú pauzu v tejto viere tak ma strepte 😀 😀 😀

janap76
18. jan 2013

@lubanka nechcem dávať hlúpe alebo necitlivé otázky ...aj sa bojím trošku opýtať ...ale nemyslíš že by bolo lepšie keby Angeličke boli vložili jedno ? Dúfam že nebudem upálená za túto otázku .... 😔

lucia2904
18. jan 2013

Ahojte,Baby prajem Vam aby vam to klaplo....Ja mam 34 a tiez sa snazime a tiez to neako nefunguje...Vela roboty,stress...atd...Baby ja verim v nemozne.....

lubanka
18. jan 2013

@janap76 tak vidíš 😉 tak to malo asi byť 😵 nakoniec dobre, že si ju nebrala... vlastne si ju nepotrebovala, lebo inak by nič nebolo 😀 😀 😀 išiel ti šetril vaječníky a nakoniec si si ty ušetrila telo 😀 😀 😀 😀

lubanka
18. jan 2013

@janap76 aha... tak už chápem, prečo si mi minule napísala, že aj ty by si chcela takého tata.... vtedy som nepochopila, teraz už áno...
a mimochodom, ty teraz cvičiť nemôžeš, tak nech si ten prístroj... a mačací chrbát, nech si 2x denne robí on sám...

lubanka
18. jan 2013

@janap76 na strepávanie si odborník ty 😀 😀 😀 Janik, ale ak som správne pochopila, tak Angeličke síce vložili dve, ale jej sa pravdepodobne uchytilo len jedno a to sa jej nejako rozdelilo 😕 neviem, ja tomu nerozumiem, ale z toho, čo Angelička písala, tak tak som to pochopila... ale teraz je to už jedno, dôležité je, aby sa z toho čo najskôr dostala a mala energiu pokračovať ďalej...

janap76
18. jan 2013

@lubanka myslíš že Angelička je už doma v objatí mm ?

lubanka
18. jan 2013

@janap76 nemyslím... podľa mňa ju pustia až zajtra

janap76
18. jan 2013

@lubanka ☹ 😠 😖

janap76
18. jan 2013

@lubanka ozaj a včera si dala ten gin ?

lubanka
18. jan 2013

@janap76 nedala, lebo som si ráno išla robiť ten debilný test, tak som neriskovala a pravdu povediac, keď som došla domov taká rozladená, mm sa pýtal, čo sa mi stalo, tak som mu povedala... a on nato, že nepi, zasa budeš plakať... 😒 ja som totiž niekedy, keď som si vypila, tak som sa zabávala, rehotala, ale poslednou dobou sa hrozne rozľútostím a revem... 😖 už asi starnem, keď ani "starý osvedčený recept" na resetovanie hlavy nezaberá 😀 😀 😀

lubanka
18. jan 2013

@janap76 a ozaj, keď si telefonovala s tatom, tak si sa mu pochválila, že bude dedo? 😉 alebo chceš počkať, kým to bude potvrdené? ja stále rozmýšľam, že keby že sa zadarí... tak ja asi poviem až keď už to bude začínať byť vidieť, aby som svoje okolie "nestresovala", že čo sa zasa pritrafí, čo zasa bude tentokrát... ☹ to je strašné, že človek sa nemôže ani podeliť s radosťou... 😠

janap76
18. jan 2013

@lubanka jemu som nepovedala nič, a ani tak skoro nepoviem ...zatiaľ to vie iba moja nevlastná sestrička 😉 a zajtra to chcem povedať mojej mame a svokre zatiaľ nie...viem že by sa náramne tešila, ale všade by to povedala .... váhala som či to už povedať aj mojej mame, ale keby sa nebodaj niečo stalo aj tak jej to poviem.... rozmýšľam nad tým a vychádza mi že by to aj tak chcela vedieť, aj s rizikom že.... tak jej to zajtra zavolám....dúfam že ju nevykotí 😀 😀 😀 😀

lubanka
18. jan 2013

@janap76 povie ti, že keď budete chcieť ďalšie, tak len dojdi do KE... tam je úrodná pôda 😀 😀 😀

lubanka
18. jan 2013

@janap76 ... že pche...čo tam Brno... Košice sú teraz v kurze 😀 😀 😀

janap76
18. jan 2013

@lubanka @lubanka vieš čo, toho môjho chlapa som si našla dosť neskoro 🙂 preto som asi 100 x vďačná za neho .... na toto sme baby mali neskutočné šťastie a ako mi dnes písala jedna kočka, myslí si že sme tu taká partička, že si nás naše detičky určite nájdu 🙂 🙂 🙂 ...len tá čakačka je nejaká dlháááááá 😉 😀

janap76
18. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ber starkého a mazaj do KE na predĺžený víkend 😀 😀 😀 😀 a poďme ...a to som Vám zabudla povedať že asi pred rokom a pol som sa pýtala jednej ...také niečo ako veštici/ bola to kamarátka mojej kamarátky 😀 😀 😀 / či budem mať deti, a ona povedala že áno, ale že nepočneme v Košiciach 😀 😀 😀