icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
21. jan 2013

@janap76 halo halóooooooooooooooo Jankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gelinka75
21. jan 2013

dala som si dnes mega C, B komplex, kys.listovu a gynastan, staci nie? 😀

azzura
21. jan 2013

@gelinka75 stači 😉

janap76
21. jan 2013

@azzura @lubanka @gelinka @mates777 HCG 1448 🙂 😎 🙂 😉 😀 😵 tak som zas na chvíľu kľudná ...teraz sme prišli, je strašná hmla 😖

janap76
21. jan 2013

@lubanka ja by som drbla tie kvalky hneď a v double dávke a fytosoja forte sa má brať jedna denne ? myslím že či je tak na krabičke....to bude také ako som ja brala isonoflavoidy, nie ? a ja som si dávala od 3DC do 9DC a to 2 denne - dávala som si to ale iba 2 mesiace / október a november / neváhaj, davaj 😉 😵

gelinka75
21. jan 2013

@janap76 to je skvele cislo, tak uz je to uplne jasne cierne na bielom, tesim sa s tebou 😀

janap76
21. jan 2013

@gelinka75 ďakujem pekne 😵 tá nemocnica je asi 40 mon od nás, ale je taká hmla že des, tak sme šli pomaly a tam sme čakali hodinku na výsledky.....suma sumárum skoro 3 hodiny.....ale keď mi povedali to číslo, mne taký kameň padol zo srdca 😎 😉

gelinka75
21. jan 2013

@janap76 uz sme ta cakali, ale dobre to dopadlo, urcite je to na spravnom mieste, pri mimomaternicovom take cislo uz by ta zlozilo, to uz podla mna bude mozno vidiet aj srdiecko, ale dutinka isto 😉

mates777
21. jan 2013

@janap76 juuuuuj ako sa ja tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Janulka 😀 bohes to je cislo s velkym C 😎
dufam ze aj mna to caka o 2 tyzdne...xixixi ale si verim co?????

janap76
21. jan 2013

@gelinka75 to je super čo si mi napísala, som veľmi zvedavá, v paitok idem k dr... a to by ma bol zobral až o dva týždne, vďaka tomu že som klamala, ma vezme teraz 😉

janap76
21. jan 2013

@mates777 🙂 😉 aj ja sa teším 🙂 😉 a verme že budeš mať 😉 😉 😵 😵 budeeeeš !!!! 🙂 😉 😵

zvolsiinylogin
21. jan 2013

@janap76 🙂 🙂

janap76
21. jan 2013

@zvolsiinylogin 😉 🙂

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 teraz mi pisala jedna znama odtialto, ze u nas sa caka na adopciu cca rok a mas babatko, ze jej to povedali na urade, ja tomu dam este tento rok a ak treba 3.IVF a potom koncim, dovtedy aj domcek bude a hotovo..nebudem tlacit na pilu ak to inak nepojde, tie same sklamania ma dost davaju dole

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 och... vieš, že ja sa už nepamätám, kedy som po kyrete dostala mrchu... bolo to pred 4rokmi... ale asi normálne... 😕 len si pamätám, že som cca 2 týždne čapala. a teraz som mala normálne šestonedelia, ale pamätám, že mrcha mi dosť dlho potom neišla... ale to možno bolo aj tým, že ja som s tým mliekom problémy mala a gyndoš do mňa trepal xy liekov, aby sa prestalo tvoriť... 😖 tak aj to mohlo kde-čo ovplyvniť...

yaya1
21. jan 2013

@azzura ked potrebujes vypnut hlavu, mam dobry tip !!! dnes idu o 21.30 na JOJ Bučkovci ... na to hlavu ani rozum mat zapnuty nepotrebujes 🙂 vdaka vsetkym televiziam za programy ako farma, farmar hlada zenu, buckovci, extremne rodiny a podobne ... tie su urcene presne na tieto pripady : ))

lubanka
21. jan 2013

@gelinka75 vy to máte dobre, že po roku dostaneš bábo... u nás sa čaká cca 4roky a vraj aj dlhšie 😠 ak chceš "normál" dieťa a ešte k tomu malé... nedávno sme mali s mm debatu, že reku čo adopcia? a on, že ešte je čas.... tak vravím, že rôčky tlačia... a že môže byť problém s malým... povedal, že on nie je rasista, že on môže aj "menšinové" adoptovať 😕 😕 😕 😕 😕 som skoro odpadla... teda ani ja nie som rasista, ale až tááák? no a debata skončila tak, že sme sa kvôli tomu povadili, lebo ja som povedala, že absolútne odmietam... 😝 jednoducho si to fakticky v reáli neviem predstaviť 😖

lubanka
21. jan 2013

@janap76 janka máš šťastie, že som "taká dobrá" duša 😀 lebo som bola rozhodnutá s tebou NEKOMUNIKOVAŤ 😠 ( 😀 )
a len tak mimochodom... gratulujem... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 no to mate supeeeeeer...to je take kadejake, nikde ti nepovedia presne kolko sa caka pretoze nikdy nevedia kolko deticiek sa narodi 😀 ale to je uplne jedno...ja si myslim, ze v dnesnej dobe je to uz uplne normalna zalezitost mat adoptovane babetko....
pravdu povediac to je to, co ma ako tak drzi nad vodou...inak by som sa uz po tolkych neuspechoch a sklamaniach a hlavne rokoch...fakt zblaznila....
takto proste viem, ze ked nevyjde toto....to druhe vyjde na 100000000 % 😀

lubanka
21. jan 2013

@yaya1 😀 😀 😀 ja keď také "vedecko-fantastické relácie" pozerám, potom dlho do noci dumem, či sú normálny oni alebo ja 😀 😀 😀 😀

yaya1
21. jan 2013

kocky, potrebovala by som poradit ... dnes som 1.DC a cca o 15 dni idem na svoje prve IUI do Brna ... zatial sme sa s Dr. dohodli ze prvy krat skusime bez clostilu, pretoze u nas ziadny zjavny problem nie je a on ma pocit, ze by sa to mohlo podarit aj tak "podomacky", ako povedal 🙂 ovulaciu mavam, foliky rastu, sliznica je ok, takze skusime bez ... ale nejak mi to neda ist uplne bez, stale mam pocit, ze tomu treba trosku viac pomoct : ) neviete mi poradit, ci ten ISOFLAVON co brala janka sa moze brat aj v pri znizenej funkcii stitnej zlazy ? lebo ked som pozerala napr. FYTOSOJU, tak ta sa brat nema ... alebo prip. dajte tipy co vsetko mozem - a kedy s tym zacat 🙂 budem vdacna za kazdu radu 🙂

lubanka
21. jan 2013

@mates777 a vy ste už v čakačke že? to by bola paráda, keby vám vyšlo teraz KETko... odrodila by si a tak cca po roku, by vám brnkli, že majú pre vás ďalšie novorodeňa 😵 takto nejako som si to aj ja vybásnila... 😀 😀 😀

mates777
21. jan 2013

@lubanka Lubka musim ta trosku opravit...v ziadnom pripade to nemoze trvat 4 roky....ty si das do podmienky ze z celeho Slovenska a nie len z KE.... len 2 roky ti platia tie papiere zo sedeni zo psychologickou...
no a k tomu ostatnemu...bud stastna ze ma mm k tomu taky postoj...a ber to tak, ze aj to je cesta k tomu, aby tvoje uska poculi to krasne slovicko, ze .. mami 🙂

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 hej raz isto vyjde, bud toto alebo adopcia a vy sa preco nedate aj na dalsie IVF este by si stihala 1 ziadost, ak sa uchytilo raz, uchyti sa znova, aj mne to povedala lekarka, ze je velka nadej, ze je dobre ze som vedela otehotniet, my to este nejdeme riesit, som o tom hovorila s mm a zacneme to riesit az vsetko prehrmi a nebude dalsia moznost

janap76
21. jan 2013

@lubanka 😵 😵 😵 ale veď to by si mi neurobila 😉 😉 😉 ja za to nemôžem, ta nemocka je ďaleko ... a ďakujem 😉 🙂 😵

mates777
21. jan 2013

@lubanka no ja som uz od leta v cakacke, cize keby to bolo tak ako vravis...bolo by to supeeeeeeer najvacsie stastie ake by nas mohlo postretnuuuut 😀

lubanka
21. jan 2013

@yaya1 no ja som na UIU nebola ani raz, takže dokopy ani neviem, o čo ide... 😉 to by ti poradila Azzurka, ona je v tom macher... a čo sa týka tých "pomôcok", tak nato je odborník tak isto ona a Janka a aj Gelinka toho veľa vie... ja som tu také "ucho" v týchto veciach 😀 ja len čítam, čo brali a utekám to kupovať do lekárne, potom sa tým dopujem a prd mi pomáha 😀 😀 😀 😀

mates777
21. jan 2013

@gelinka75 no moj chlap nechce uz ani pocut...
som stastna ze to absolvoval aspon raz...aj to mi dalo tolko roboty aby som ho dokopala....uz ho tam nedostanem ani keby sa mu vyhrazam smrtou ☹

gelinka75
21. jan 2013

@lubanka tak nikto ti to negarantuje, ze to babo ozaj bude za rok ale predsa je povzbudive, ze to nie je 4 roky, my sme blizko BA a je tu vela obyvatelstva mozno aj preto, inak tvoj mm je super, ale mas pravdu ja by som tiez nechcela z mensiny, nie som rasista, ved keby bolo u nas od miminka da sa to poriadne vychovat, ale kazdy by ukazoval prstom, ze maju maleho tmaveho a ja nechcem aby vyrastalo v prostredi ktore na neho uz odmala zle pozera 😔

gelinka75
21. jan 2013

@mates777 a ta priprava trva ako dlho?