Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
dala som si dnes mega C, B komplex, kys.listovu a gynastan, staci nie? 😀
@lubanka ja by som drbla tie kvalky hneď a v double dávke a fytosoja forte sa má brať jedna denne ? myslím že či je tak na krabičke....to bude také ako som ja brala isonoflavoidy, nie ? a ja som si dávala od 3DC do 9DC a to 2 denne - dávala som si to ale iba 2 mesiace / október a november / neváhaj, davaj 😉 😵
@janap76 🙂 🙂
@zvolsiinylogin 😉 🙂
@mates777 teraz mi pisala jedna znama odtialto, ze u nas sa caka na adopciu cca rok a mas babatko, ze jej to povedali na urade, ja tomu dam este tento rok a ak treba 3.IVF a potom koncim, dovtedy aj domcek bude a hotovo..nebudem tlacit na pilu ak to inak nepojde, tie same sklamania ma dost davaju dole
@gelinka75 och... vieš, že ja sa už nepamätám, kedy som po kyrete dostala mrchu... bolo to pred 4rokmi... ale asi normálne... 😕 len si pamätám, že som cca 2 týždne čapala. a teraz som mala normálne šestonedelia, ale pamätám, že mrcha mi dosť dlho potom neišla... ale to možno bolo aj tým, že ja som s tým mliekom problémy mala a gyndoš do mňa trepal xy liekov, aby sa prestalo tvoriť... 😖 tak aj to mohlo kde-čo ovplyvniť...
@azzura ked potrebujes vypnut hlavu, mam dobry tip !!! dnes idu o 21.30 na JOJ Bučkovci ... na to hlavu ani rozum mat zapnuty nepotrebujes 🙂 vdaka vsetkym televiziam za programy ako farma, farmar hlada zenu, buckovci, extremne rodiny a podobne ... tie su urcene presne na tieto pripady : ))
@gelinka75 vy to máte dobre, že po roku dostaneš bábo... u nás sa čaká cca 4roky a vraj aj dlhšie 😠 ak chceš "normál" dieťa a ešte k tomu malé... nedávno sme mali s mm debatu, že reku čo adopcia? a on, že ešte je čas.... tak vravím, že rôčky tlačia... a že môže byť problém s malým... povedal, že on nie je rasista, že on môže aj "menšinové" adoptovať 😕 😕 😕 😕 😕 som skoro odpadla... teda ani ja nie som rasista, ale až tááák? no a debata skončila tak, že sme sa kvôli tomu povadili, lebo ja som povedala, že absolútne odmietam... 😝 jednoducho si to fakticky v reáli neviem predstaviť 😖
@gelinka75 no to mate supeeeeeer...to je take kadejake, nikde ti nepovedia presne kolko sa caka pretoze nikdy nevedia kolko deticiek sa narodi 😀 ale to je uplne jedno...ja si myslim, ze v dnesnej dobe je to uz uplne normalna zalezitost mat adoptovane babetko....
pravdu povediac to je to, co ma ako tak drzi nad vodou...inak by som sa uz po tolkych neuspechoch a sklamaniach a hlavne rokoch...fakt zblaznila....
takto proste viem, ze ked nevyjde toto....to druhe vyjde na 100000000 % 😀
kocky, potrebovala by som poradit ... dnes som 1.DC a cca o 15 dni idem na svoje prve IUI do Brna ... zatial sme sa s Dr. dohodli ze prvy krat skusime bez clostilu, pretoze u nas ziadny zjavny problem nie je a on ma pocit, ze by sa to mohlo podarit aj tak "podomacky", ako povedal 🙂 ovulaciu mavam, foliky rastu, sliznica je ok, takze skusime bez ... ale nejak mi to neda ist uplne bez, stale mam pocit, ze tomu treba trosku viac pomoct : ) neviete mi poradit, ci ten ISOFLAVON co brala janka sa moze brat aj v pri znizenej funkcii stitnej zlazy ? lebo ked som pozerala napr. FYTOSOJU, tak ta sa brat nema ... alebo prip. dajte tipy co vsetko mozem - a kedy s tym zacat 🙂 budem vdacna za kazdu radu 🙂
@lubanka Lubka musim ta trosku opravit...v ziadnom pripade to nemoze trvat 4 roky....ty si das do podmienky ze z celeho Slovenska a nie len z KE.... len 2 roky ti platia tie papiere zo sedeni zo psychologickou...
no a k tomu ostatnemu...bud stastna ze ma mm k tomu taky postoj...a ber to tak, ze aj to je cesta k tomu, aby tvoje uska poculi to krasne slovicko, ze .. mami 🙂
@mates777 hej raz isto vyjde, bud toto alebo adopcia a vy sa preco nedate aj na dalsie IVF este by si stihala 1 ziadost, ak sa uchytilo raz, uchyti sa znova, aj mne to povedala lekarka, ze je velka nadej, ze je dobre ze som vedela otehotniet, my to este nejdeme riesit, som o tom hovorila s mm a zacneme to riesit az vsetko prehrmi a nebude dalsia moznost
@yaya1 no ja som na UIU nebola ani raz, takže dokopy ani neviem, o čo ide... 😉 to by ti poradila Azzurka, ona je v tom macher... a čo sa týka tých "pomôcok", tak nato je odborník tak isto ona a Janka a aj Gelinka toho veľa vie... ja som tu také "ucho" v týchto veciach 😀 ja len čítam, čo brali a utekám to kupovať do lekárne, potom sa tým dopujem a prd mi pomáha 😀 😀 😀 😀
@lubanka tak nikto ti to negarantuje, ze to babo ozaj bude za rok ale predsa je povzbudive, ze to nie je 4 roky, my sme blizko BA a je tu vela obyvatelstva mozno aj preto, inak tvoj mm je super, ale mas pravdu ja by som tiez nechcela z mensiny, nie som rasista, ved keby bolo u nas od miminka da sa to poriadne vychovat, ale kazdy by ukazoval prstom, ze maju maleho tmaveho a ja nechcem aby vyrastalo v prostredi ktore na neho uz odmala zle pozera 😔

@janap76 halo halóooooooooooooooo Jankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa