Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 musiš mi dat nacod na optimisticky pohlad na zivot. Mne to nejak nejde. Uz teraz sa desim dalsieho cykla, ci mi bez lieko nieco narsatie a ci to bude dost velke a ci konecne pojdem na dalsie IUI. Viem, že vsetko je vo hviezdach a nedokazem to ovplyvnit, ale moja hlava je sprosta, furt nieco riesi....
@azzura nechcem ti radit, ale na tvojom mieste by som sa prehlasila od svojho dr, rovno do car, mas to dalej, ale oni su myslim ovela viac specializovani nato ako komu co zabera a vedia ta lepsie nastavit, mne strasne pomohlo ked som tam zacala chodit, uplne im verim, nezmeni sa natom nic aj keby nevyslo, nebudem hladat dalsi car ako kopec dievcat, navod ti zial na optimizmus neviem dat 😀 mozno aj mna polozi ked nevyjde, psychika je nevypocitatelna, potom sa vsak zas pozbieram 😀
@azzura no tak ja sa uz bojim aj IUI pretoze viem aka to bola pre mna bolest....a pri IVF to bude detto, kedzesa uspava len pri odbere vajicok....
no ale ja aj teraz ked som volala do CAR tak mi recepcna pozerala do karty a povedala ze teda mam prist cim skor pretoze tam velkym poznamku: pozor VEK!!!! taktiez povzbudive....
vobec neviem co mam robit...ale tak raz vyskusam IVF a ked nic, tak sa uz jednoducho naozaj budem musiet zmierit s myslienkou, ze zit sa da aj bez svojich biologickych deticiek...
@azzura tiez som sa cudovala ked tu baby pisali o tom ze taska liekov a tak, ma presiel usmev ked som zbadala lekarnicku ako nesie v naruci lieky a len dokladala a dokladala, fakt za celu tesco tasku plus ihly a striekacky, tie injekcie su vo velkom baleni, z kazdeho po 2 z niecoho 1ks, plus 3 krabice utrogestan, nejake antibiotika, 3 krabice pregnyl a je to
@gelinka75 pfff. Poistovna preplaca 3 ivf, to uz mas vsteky 3 schavlene resp. pred kazdou stimulaciou musis dat novu ziadost? takže ked nebudu mrazacikovia tak musi mat clovek pol rocnu pauzu od dalsej stimulacie??? Teraz si mi dala chrobaka do hlavy, asi by som uz mala zacat aspon so ziadostou....uvidim ak do prazdnin nic, tak asi sa objedname do car
@mates777 no ved ja sa cudujem, ze stracate cas IUI ked mas tesne pred 39 a mozete aspon raz cerpat cez poistovnu, tak ale dr. vie preco to tak robi, vsak uvidis zajtra co vam navrhne
@azzura neodsuhlasia 3 naraz, vzdy ziadas o 1 IVF, ano je tam povinna pauza medzi IVF nie kvoli poistovni, ale kvoli tomu, aby telo sa vycistilo a pripravilo na dalsiu stimulku
@gelinka75 no absolutne nic...a bol to pre mna fakt otrasny zazitok...bolelo ma to ako ked mi robili HSG a to by som si uz teda nidky v zivote robit nedala.... takze ja uz mam teraz strach aj na IVF ked sa to raz bude vkladat...
ale urcite sa o tom porozpravam zajtra s doktorkou...

@azzura nemam nervy, som v pohode :D vies moja teoria, uz som pisala, ze su veci ktore sa nedaju ovplyvnit tak naco sa zbytocne trapit 😉 ked nevyje ideme dalej aj prirodzene, nato sa tesim, ze nebudem brat hormony atd. proste neskonci zivot, herpes mavam raz za rok...no aj ja som zvedava, dolezite je pre mna, nech ma neboli hlava, nech mi nie je zle, ostatne ma netrapi, ak sa bude dat tak dame 2, ale to navrhuje embryolog