Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ani diva svona sa v tom nevyzna, ale asi NEG
povedali ti cislo hcg?
budem pokracovat v injekciach
@azzura 😒 ze by ten vysledok bol menej ako 0,5 alebo je to viac ako 0,5 ale menej ako 4,9... v podstate je to zatial neg. musime cakat co bude dalej. musi to este stupnut. strasne drzim palce. musiiiiiii to byt!
@dadenka111 som z toho mimo, vsak kuk aj testy...su par stranok dozadu
@azzura viem to poslat kamoske sestricke na gynde a ona mi povie. teda ak maju podobne vysledky z labaku. zatial teda pokracuj v pichani a nestresuj sa. ak to ma byt, tak to bude! 😔
@dadenka111 dik Dadka. A tak z coho mam taky graf a testy<< ked som netehotna. I ked mna zacalo intenzivne pichat piatok-nedelu ...
@azzura ja by som na tvojom mieste zavolala do CAR
urob to Monika, budes kludnejsia...podla mna by si mohla byt tehu, lebo test aj graf to jasne naznacuje...a ak si otehotnela v prirodzenom cykle, tak hcg zacne rast az po uhniezdeni a to moze ukazat aj krvicka neskor...ved zeny ktore otehotneju nemaju hned vysoke hcg....a este k tomu mas termin mrchy az zajtra...
podla mna si tehula...
No ja z tych vysledkov citam menej ako 0.5
Kukala som na nete, ci je to ok na 27 dc a neviem neviem... Ale pozri, nadej tu stale je...
@azzura pozeram tie tvoje testy. ten posledny je krasny a jasne vidiet ciarku. ja som mala hodnotu 8 hcg zistene z krvi pri tom hornom teste (10ET). ono to vtedy bud odchadza alebo prichadza. treba urobit kontrolnu krv jednoznacne alebo robit dalej testy.

@azzura drzim palce