Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Ale teraz citam na nete aj take pripady, kedy mali baby krvne esty negativne a tehu testy pozitivne vo velmi ranom stadiu a boli nakoniec ehotne, takze este nezufaj
Hladiny hCG v tehotenstve hladina hCG v mIU/ml
počet týždňov od posledného cyklu min max
3 týždne 5 50
4 týždne 5 426
5 týždňov 18 7 340
6 týždňov 1 080 56 500
7 – 8 týždňov 7 650 229 000
9 – 12 týždňov 25 700 288 000
13 – 16 týždňov 13 300 254 000
17 – 24 týždňov 4 060 165 400
25 – 40 týždňov 3 640 117 000
@azzura mojka tak zajtra rano urcite testuj a dalej sa uvidi. potom zavolaj do GF od tej 14-15tej sestricke a povedz to co som ti pisala vedla.... ze co mas robit. snad ta zavolaju na krvny test.
@gerdusha tak, tak...
Ja som nasla super forum na emimino.cz, kde su take iste pripady a boli nakoniec tehu.. Neviem to ale skopirovat, pisem tabletu neviem to tu robit... Ale vo vyhladavaci to najdes... 0 hcg z krevnich testu a presto silici druha carka
Kuknite si prispevky jude na tom spominanom fore, najma strana 5 a 13
@gerdusha myslíš toto ? http://www.emimino.cz/diskuse/negativni-test-al...
Ahojte žienky dávno som tu nebola pozdravujem vás všetkých 🙂 ja som už mala stimulovať tento čas aaale môj myóm si zmyslel , že mi chce narobiť šarapaty 😠 😠 😖 a tak musím IVF odložiť na neskôr ach jaj strašné pokúšam sa ho zlikvidovať prešla ste si niektorá s tým istým viete niečo poradiť ?
Sorry baby, ze som tu dnes taka preaktivna a premudrela, zajtra nastupujem do prace, na konika uz nebude tolko casu 🙂
baby dakujem za podporu. Zajtra idem svojmu gyn. do TT....volala som, že co najprv gratuloval ked som povedala že mam // na TT a aj BT vysoko, ale ked som mu povedala výsledky krvy tak že nie som tehu. Ale už nakoniec z toho bol aj on jelen a mam dojst a pokecame, a dnes si nemam pichnut. Podla toho aka bude rano BT a test tak pojdem ...

A ovulaciu si mala kedy? Neskor?