Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 on je strasny posero...on ani do CAR nechcel ist, len to moje zobronenie a sceny ho uz potom nejako presvedcili....nastastie sme natrafili na super doktorku v CAR, ale aj ona mi povedala ze je to tvrdy oriesok no a krv si neda zobrat urcite...to by som ho musela asi omracit niecim...tak tu vidim ja velky problem...
ale to ti dali ziadanku az po schvaleni ziadosti asi vsak? ja som bola len vypisat ziadost na poistovnu v stredu.... 😢
@mates777 ja nemam tabletky iba antiku s nou v sobotu koncim a v nedelu picham uz injekcie, platila som 250 eur za injekcie, ked ti pride potvrdena ziadost z poistovne, zavolaju ti z CAR kvoli protokolu, tam budes mat rozpisane, co kedy pichat, daju ti recepty na lieky a platis to v lekarni
@mates777 no tam sa to vysplha, ze platis napr. predlzenu kultivaciu co je 160 eur, to je ked dlhsie kultivuju embryjka a vkladaju ako 5 dnove, to uz maju skoro 100 buniek a je vyssia pravdepodobnost ze sa chytia, potom platis za mrazenie embryjok ak chces si ponechat na neskor, potom za vpich spermie do vajicka-toto robia pri slabom spermiograme, najmenej to stoji 210 eur, zalezi kolko ich tak spravia, no a embryoscop je 300 eur, takze vidis, hned mas 1000 ani nevies ako
@gelinka75 zeny na MK pisali, ze im dr. zakazal...ja neviem preco...skor si myslim, aby nemerali tam dole...neviem, fakt
@azzura ja idem pomaly hore, cakam, kym cervena prestane , mala by som ist potom prvy krat hore, hned v prvy, alebo druhy den...bude to zaujimave, lepsie ako loteria, som zvedava, kedy mi vyjde ovulacia..ovu testy uz mam v zasobe, budem merat...ozaj, ta ovulka je vzdy v pravidelny den, alebo mam cakat aj iny? ci to zalezi, ktory vajecnik ovuluje?
@mates777 musi nam to vyjst!!!!!!! treba trocha stastia a pomoci tam zhora...ved on ten hore vie, co robi a preco, uz sa spolieham len na neho ( a trochu aj na seba a na stastie)..
@mona32 ja hlavne potrebujem predlzit lutealku, 8 dni je moc malo a cyklus bol iba 19 - dnovy..uvidem, aky bude tento...pomoze ten femibion 800? da sa to zohnat v lekarni? kupim si to..

ešte hodku a ideem domov a hura vikend, v nedelu idem mojmu krsnatu na 1.sv. prijímanie....ale nejak ma zacina boliet ucho 😠