icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
1. jún 2012

ešte hodku a ideem domov a hura vikend, v nedelu idem mojmu krsnatu na 1.sv. prijímanie....ale nejak ma zacina boliet ucho 😠

gelinka75
1. jún 2012

@azzura tak posli muza do tej banky 😀 😀 😀 😀

mates777
1. jún 2012

@gelinka75 @azzura ano baby aj ja som sa o tom uz rozpravala s dr. v CAR
tiez som si objednala pera, bolo to o 30 EUR drahsie...
je to riadne zdlhavy proces....ale tak dali sme sa na boj, tak ho uz dobojujeme, no nie? 😀

azzura
1. jún 2012

@gelinka75 sranduješ, on by toho nebol schopny....ked sme v obchode a pokladnicka nam vrati viac peniazkov alebo nieco nezarata tak je schopny ju na to upozornit, ešte že ja som pri nom. Do tej banky by som musela ist ja.....fuuu, to by bol adrenalin 😀 😀 😀 😀

gelinka75
1. jún 2012

@mates777 ja som sa nepytala, mne dr. stanovila tieto lieky a tie som aj vybrala, teraz uz je to jedno, ale pero je isto lepsie

azzura
1. jún 2012

@mates777 baby, som na vas zvedava ako to budete zvladat.....budem vam drzat palce aby ste nedostali ziadny OHSS, na ten by som skor ja mala nabeh 😒

gelinka75
1. jún 2012

@azzura jaj nestras, chcem aby to prebehlo hladko, budem pit vela a jeste vela bielkovin snad ma nic zle necaka, nech uz ide vsetko hladko 🙂

azzura
1. jún 2012

@gelinka75 nestrasim, iba sa dopredu bojim....nepoznaš ma ešte 😀 😀 😀 . Ty to vsetko zvladnes lavou zadnou 😎

gelinka75
1. jún 2012

@azzura ja uz som dnes vyslala muza na krv, ja idem v pondelok na predoperacne odbery, muzovi este nikdy nebrali krv, sranda co 😀 tak teraz ho pumpli o 5 apmuliek

azzura
1. jún 2012

@gelinka75 to aj chlap musi nieco absolvovat? preco 5 ampuliek?

gelinka75
1. jún 2012

@azzura hej lebo aj on musi byt zdravy, zistuju Rh faktor, ci nema zltacku, a ine choroby 😉 potom este treba podpisat cestne prehlasenie pred notarom, ze suhlasime s IVF a ze dieta co sa z neho narodi budeme povazovat za nase 😅

azzura
1. jún 2012

@gelinka75 take čestne sa podpisuje aj pre IUI.

mates777
1. jún 2012

@gelinka75 gelinka sorry ze sa vam pletiem do debatky, ale na aku krv????? to moj nepojdeeeeeeee v ziadnom pripade...ak je to povinne koli IVF 😖

gelinka75
1. jún 2012

@mates777 hej, dr. nam dala ziadanku a mam to napisane aj v protokole, ze na odber treba priniest aj rozbor krvi partnera, interne predoperacne a od notara a preco nepojde? nevrav mu nic, a potom ho postavis pred hotovu vec 😉

mates777
1. jún 2012

@gelinka75 on je strasny posero...on ani do CAR nechcel ist, len to moje zobronenie a sceny ho uz potom nejako presvedcili....nastastie sme natrafili na super doktorku v CAR, ale aj ona mi povedala ze je to tvrdy oriesok no a krv si neda zobrat urcite...to by som ho musela asi omracit niecim...tak tu vidim ja velky problem...
ale to ti dali ziadanku az po schvaleni ziadosti asi vsak? ja som bola len vypisat ziadost na poistovnu v stredu.... 😢

gelinka75
1. jún 2012

@mates777 ano dala mi to rovno s protokolom aj s instrukciami, podla mna ho presvedcis, ved uz tolko absolvujete toho tak toto je fakt nic 😉

mates777
1. jún 2012

@gelinka75 no...neviem...ale tak budem sa snazit... a ty uz mas teda aj tabletky aj vsetko???
kolko si platila zatial, ci to sa plati az po tom???

gelinka75
1. jún 2012

@mates777 ja nemam tabletky iba antiku s nou v sobotu koncim a v nedelu picham uz injekcie, platila som 250 eur za injekcie, ked ti pride potvrdena ziadost z poistovne, zavolaju ti z CAR kvoli protokolu, tam budes mat rozpisane, co kedy pichat, daju ti recepty na lieky a platis to v lekarni

mates777
1. jún 2012

@gelinka75 aha...to som nevedela ze to bude takto fungovat...je to hrozne tie sumy, ktore sa za to platia...ale co uz..... zatial si na tom podla mna super.... 250 ecok sa este da...ja len nechapem na com sa to potom vysplha ked zeny pisu ze 1IVF ich stalo cca 1000 eur...

gelinka75
1. jún 2012

@mates777 no tam sa to vysplha, ze platis napr. predlzenu kultivaciu co je 160 eur, to je ked dlhsie kultivuju embryjka a vkladaju ako 5 dnove, to uz maju skoro 100 buniek a je vyssia pravdepodobnost ze sa chytia, potom platis za mrazenie embryjok ak chces si ponechat na neskor, potom za vpich spermie do vajicka-toto robia pri slabom spermiograme, najmenej to stoji 210 eur, zalezi kolko ich tak spravia, no a embryoscop je 300 eur, takze vidis, hned mas 1000 ani nevies ako

mates777
1. jún 2012

@gelinka75 .....to su strasne sumy..... 😢 fakt strasna nespravodlivost na tomto svete....o niekoho sa to trenky obtru a su tehotne....

gelinka75
1. jún 2012

@mates777 no to mi hovor, vcera som sa s mm dohodla na tom embryoscope ak bude volny, tak ho dame, tak hned 300 eur 😠 tak ale kebyze to vyjde tak nad tym asi len mavnem rukou 😖

mates777
1. jún 2012

@gelinka75 a co je to ten embryoscop? jasne ze clovek potom ked to vyjde len mavne rukou.. 😀 ale moji znami mavli rukou pri sume 3 000 ecok a to nevyslo nic... 😢

gelinka75
1. jún 2012

@mates777 no je to riziko, ked nam nevyjde, peniazky su fuc 😖 asi v MT nemaju embyoscop, v GF maju, tam snimaju embrijka v pristroji, nemusia nimi tolko manipulovat a vyhodnocuju len snimky

mates777
1. jún 2012

@gelinka75 no uz som si o tom precitala....urcite to nam vyjde....vyslo to vela zenam, tak to vyjde aj nam...verim tomu 😀

zvolsiinylogin
1. jún 2012

@gelinka75 zeny na MK pisali, ze im dr. zakazal...ja neviem preco...skor si myslim, aby nemerali tam dole...neviem, fakt

zvolsiinylogin
1. jún 2012

@azzura ja idem pomaly hore, cakam, kym cervena prestane , mala by som ist potom prvy krat hore, hned v prvy, alebo druhy den...bude to zaujimave, lepsie ako loteria, som zvedava, kedy mi vyjde ovulacia..ovu testy uz mam v zasobe, budem merat...ozaj, ta ovulka je vzdy v pravidelny den, alebo mam cakat aj iny? ci to zalezi, ktory vajecnik ovuluje?

zvolsiinylogin
1. jún 2012

@mates777 musi nam to vyjst!!!!!!! treba trocha stastia a pomoci tam zhora...ved on ten hore vie, co robi a preco, uz sa spolieham len na neho ( a trochu aj na seba a na stastie)..

zvolsiinylogin
1. jún 2012

@mona32 ja hlavne potrebujem predlzit lutealku, 8 dni je moc malo a cyklus bol iba 19 - dnovy..uvidem, aky bude tento...pomoze ten femibion 800? da sa to zohnat v lekarni? kupim si to..

zvolsiinylogin
1. jún 2012

@mona32 @mates777 @azzura @gelinka75 a ostatne, poculi ste o anke kopacovej z vrboveho? snazilky maju o tom temu, velmi ma to zaujalo...je tam na nu aj telefonny kontakt..lidicky, vidim zas svet ruzovo, keby s jej pomocou to zabralo!! asi jej zavolam..!