Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 lebo som mala pocit, že je mu úplne jedno, že sa snažím... že on to má na... 😖 a ešte tie jeho reči... keby bol vtedy pri mne a nie iba v telefóne, tak ho fakticky prizabijem... 😠 ale doma som zistila, že som sa mýlila... on si zisťoval na nete, čo ešte by mohol brať... okrem toho sajrajtu, čo som ja objednala... čo by mu ako tak urovnalo psychiku...
počuj to vážne ide do tej torty ocot? 😕 😕 keď som si opisovala recept... my oči z jamiek vypadli... 😀
@lubanka hej ocot 😀 inac tu je ten recept na korpus, len prave vtedy mali na vareche technicky problem, tak som to spravila tak od oka co som si zapamätala a vyslo to aj tak, rozdiel je len, ze som dala mlieko namiesto vody http://varecha.pravda.sk/recepty/americka-cokot... @janap76
@gelinka75 ja som si dala kačacie prsia na brusnicovej omáčke, k tomu opekané zemiaky a zeleninová ryža a mm mal nejakú diabolskú somarinu (ja neznášam pikantné jedlá) ... potom sme si dali štrúdlu s vanilkovou zmrzlinou a šľahačkou - klasika a nakoniec káva.... tak si vieš predstaviť aká som natrieskaná a to som zjedla len polovicu svojho jedla, zvyšok som si dala zabaliť a zjedla to moja hafanana... aj ona mala Valentína 😀
@gelinka75 menu síce dobré, ale tú tvoju tortu nemali... mala som na ňu chuť... 😀 ale kuchári také dokonalé dielo nedokážu urobiť... niet nad tvoje šikovné ručičky 😉 fakt vyzerala dobre 😵 a bez vajec... klobúk dole (iba ten ocot mi stále vrta v hlave 😀 ) a čo nato mm? bol prekvapený čo? chutila mu? dúfam, že ocenil tvoje kulinárske schopnosti, upiecť tortu s minimom surovín dokáže iba šikovná gazdinka s obrovskou fantáziou 😵
@lubanka to som zbuchala za par minut, tak som sa ponahlala, lebo mm stepoval predo dvermi, ze je hladny a ja som ho vymkla z kuchyne, ze robim prekvapko, raz dva som tam hodila krem a poliala, nebol cas na nejake väcsie upravy 😀 pouzila som co sme mali doma, nebola som v obchode asi tyzden tak ani vajcia nemame 😝 zvyknem robit torty aj na narodky, k nasim na nejake oslavy a tak..viac ma to bavi ako len kolac upiect 😉 mm chutila torta, jemu chuti vsetko co ja spravim, ozaj a ty si co nakoniec kupila pre mm?
Dobre ranko...............Maťka tak ako bolo vcera? aky mas protokol????
Čitam že ste mali krasneho valentina 😉
ahojte dievcata, dobre ranko🙂 tak ja som vcera prisla domov a na stole ma cakalo 5 nadhernych oranzovych ruzi a manzel este v praci 🙂 musel to kupit niekedy poobede, prist domov to priniest a potom sa vratit... tak mi to prislo cele luto, ze som potom preplakala cely vecer☹ asi tyzden na zahojenie takej rany je strasne malo a chcem zazrak...
do toho mi vcera vecer jedna kocka napisala, ze pravdepodobne ak sa nam potvrdi infekcia, tak to bolo z amnio a babatko bolo zdrave, takze sme ho vlastne zabili☹ a to som uz bola na dne...☹
a aspon nejaka dobra sprava, drzim od pondelka 90 dnovu dietu a dnes rano po prvom cykle 4 dni mam dole 2.5kg!! 🙂 🙂 🙂 🙂 viem, ze je to vela, no aj tak rychlo som naberala pocas tehotnosti, tak hadam to tak aj rychlo odide

@azzura 😵 my sme ochotnícke... 😀 😀 😀 inak ti poviem, že keby som vedela, že to pomáha, tak to už dávno urobím... ale ja som vlastne len podľa tvojho vzoru išla 😀 len som nikam nedošla... 😝 vlastne došla... o izbu ďalej 🤐