Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Baby, v upozorneni si otvorte spravu od janyp o tom ze len medzi nami dievcatami 🙂
@chorucka myslím že tá laparka je veľmi dôležitá a nech jej výsledok povie niekto príčetný ...ja som pojedla z tých bobúľ fakt dosť a to 3 druhy....musíš si vybrať sama, ktoré ťa najviac vystihuje. Keď ti budú robiť laparku, môžu ti urobiť aj prefuk nie? Veľmi ti držím prsty, určite sa to podarí, uvidíš. Keď ťa bude chytať pesimizmus, pomysli si na mňa a štartuuuuj 🙂 😉 😵
@azzura nevadi, aj tak asi menia vsetko povlecenie, tak to nemas silnu davku, potom sa to musi brat asi spolu s utrosom stale az do vysadenia, aspon pri ket je to tak, sranda, ze chcu aby si mala vyssiu sliznicu, je mozne, ze na to kolky si DC by mala byt vyssia ale isto staci a estrofem pomoze
a niektore tam aj chce a oni nejdu 🙂
@azzura to čo sa ti teraz stále deje? 😠 prečo si krvácala? čo sa stalo? teraz to čítam celé (mali sme návštevu, tak som len kuk, koľko si mala úrodu - myslím že je pekná 😉 ) 😉 čo to a brať na sliznicu lieky? nechápem, tak vtedy si išla bez liekov, čo taká bola pekná a teraz 😕 😕 😕 😠
@gelinka75 aha, takže to mam brat aj po vklade?? pytam sa lebo mi nik nic k tomu nepovedal. Ozaj vieš že PK robia až pri 5 plod vajok, vynimka 4 čiže ak bude menej tak ....idem klasika.
Musim sa pochvalit, mala som najmenej vajok....jedna 28 a druha 17...ale sme mali najlepsi smg...baby ali tisice a mi milony 😀
budem si tu pisat sama, kto sa prida? moje spolubojovnicky ma opustili, zdrhli ☹

@cora41 ja som ten korpus normalne prerezala naplnila, to je ta co som robila pre mm na valentina 😉