icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
24. feb 2013

@azzura 😀 zo mna liala krv 😅 tak museli zasit..dnes som piekla biskupsky chlebik, lebo som tam mala tie kandizovane ceresne otvorene co som pouzila na valentinsku tortu a bolo mi to luto vyhodit tak som to zuzitkovala 😉 ty si piekla?

azzura
24. feb 2013

@gelinka75 cica, yas robis chute.....ja som vcera varila aj na dnes, kedže som bola hore už o 6.30, robila len babovku, lebo mi vsetko padalo a atd....proste nervy 😀 😀 😀

gelinka75
24. feb 2013

@azzura mnam babovka, niekedy sa chystam, mam par receptov, aku si robila? uz sa ukludni, vyjde to, furt si to musis hovorit

azzura
24. feb 2013

@gelinka75 robim maminu ale obcas experimentujem podla knih. som v poho, le ma furt boli brucho ale myslim na moje babule ci sa pekne oplodnuju...chcem PK tak dufam že budu aspon 4

gelinka75
24. feb 2013

@azzura musia byt, ved si dobre pestovala 😉 nech je aspon na vklad a jedno mrazenie, to brucho prejde, zajtra bude lepsie

azzura
24. feb 2013

@gelinka75 zajtra budem mudrejsia, budem sa klepat ked tam budem volat. A ty ako, mrcha furt nic???

gelinka75
24. feb 2013

@azzura ja stale nic ☹ meriam teplotu a stale pred ovu, tak uz neviem, som zaseknuta 😠 dnes 38DC zda sa mi ze asi mam ovulku ci co, ale to neni iste, potom hned napis co povedali

azzura
24. feb 2013

@gelinka75 neskusis zavolat ci to je ok?? pocuj to je super mat stale ovu 🙂
jasne, dam vediet

azzura
24. feb 2013

baby prajem krasnu noc, idem kukat TV a dakujem za dnesnu podopru, ste moje kakošky, vsak jani 😀 😀 😀

gelinka75
24. feb 2013

@azzura vo stvrtok som bola u dr a kazal pockat tyzden-dva a dojst na sono, neni to super, chcem aby dosla lebo len zdrzuje

janap76
24. feb 2013

@azzura dobrú aj tebe 😉 a pa zajtra 🙂

zvolsiinylogin
25. feb 2013

zeny, co si o tom myslite, ked kazdy tyzden, prip.kazdy druhy mam trochu krvi...aj dnes, a to som ju mala 17 - teho...minuily mesiac som mala 4 - teho, a o tyzden znova...neviem, asi to budem musiet riesit s dokim, ak to bude trvat do zajtra

jorgie
25. feb 2013

@janap76 @gelinka75 @azzura @ lubanka @ gerdusha
Ahojte, prepacte za sa vam sem vtieram, ale vidim ze ste si vytvorili sukromnu skupinu. Ja by som vas chcela poprosit, ci by ste ma nezobrali medzi vas. Ja sem sice moc neprispievam (je to hlavne aj casovym posunom, byvam v Kanade) ale citam si vas tu poctivo skoro kazdy den. A musim vam povedat, ze ma drzite nad vodou. Ked si precitam o vasich uspechoch ale aj o sklamaniach a tom ako sa nevzdavate a navzajom podporujete, dodava mi to silu.
My sa uz snazime uz skoro dva roky, podstupili sme 4 iui, vsetky neuzpesne, a teraz nam ostava len vyskusat ivf. Uz sme mali zacat prve kolo zaciatkom februara ale sme sa na poslednu chvylu rozhodli, ze este skusime do aprila prirodzene (to budu presne dva roky) a az potom zacneme ivf. Velmi by som ocenila ak by ste ma prijali medzi seba.
🙂

gelinka75
25. feb 2013

@zvolsiinylogin ahoj to mas po sexe? moze to byt z krcka 😉

cora41
25. feb 2013

@janap76 @gelinka75 @azzura BABY ahojte!! kde ste mi zmizli? mne vcera napisalo, ze ta sukromna stranka neexistuje a dnes pozeram, ze tu nie je ani noha☹ neopustajte maaaaaaaaa, POMOOOOC 🙂 azzurka - co nove? kolko dnes? myslela som na teba..

gelinka75
25. feb 2013

@cora41 cauko, asi janka nieco pomotala 😀

janap76
26. feb 2013

@gelinka75 😝 no tentokrát som v tom nevinne 😀

dadenka111
26. feb 2013

Ahojte, aj mne budete chybat baby, ked ma sem raz Azzurka zatiahla, som si na vas uz zvykla a pekne som sa nasmiala ked tu bolo veselo. Som sa cudovala obcas, ze niektore veci by mali ostat sukromne a sukromnu temicku vam schvalujem. 😉 je to lepsie. D.

chorucka
26. feb 2013

@janap76 no jasne ze ked bude laparka tak aj prefukne co s da 😀 kde si vsade mala endo? a mala si aj nejake bolesti po mrche alebo pred mrchou a co teraz ked si tehu mas nejake bolesti?

gelinka75
26. feb 2013

@dadenka111 ved mozes mat pristup ak k nam 😝

dadenka111
26. feb 2013

@gelinka75 😵

janap76
26. feb 2013

@chorucka napíšem ti IP

zvolsiinylogin
26. feb 2013

@gelinka75 ahoj, uz to preslo...mam dajake pomotane cykly..

zvolsiinylogin
26. feb 2013

@janap76 ahoj, hm, neviem co myslis? aku otazocku si mam dat?

zelovocka
26. feb 2013

baby, vy ste si spravili súkromku? budete mi chýbať, sem aspoň napíšte, čo nové, nie že sa po roku dozviem, že polovica z vás už kočíkuje 🙂 😉 ja si vás čítam, lebo Azzurku aj Gelinku poznám ešte z r. 2011 z Prvosnažiliek a tu máte super partiu 😵

yaya1
26. feb 2013

dievcence, pomoc, to ste tu uz fakt zabalili ?? 😕 😕 sak to uz prestava byt sranda 😕 ako vam budem teraz drzat palce ? chcem ist tiez k vam : ))

mattuliatko30
27. feb 2013

@azzura ahoj moja..ako sa ti darí?..čo máš nové?....už si po zákroku?

azzura
27. feb 2013

@mattuliatko30 ahoj, uz mam od vcera bambulku v brusku. TY??

mattuliatko30
27. feb 2013

@azzura jeej to fakt???....teraz nechápem..len vajíčko oplodnené?...alebo čakáš či sa oplodnilo?

mattuliatko30
27. feb 2013

@azzura ja po starom...ale tak môžem povedať že trošku lepšie s mm..tak som rada..uvidíme dokedy....ale inak som vcelku spokojná....dnes som bola na angline..tak som vyšťavená 🙂 ale baví ma to..zajtra mi príde segra..a piatok mamina...tak bude nás vela...a dúfam,že bude fajn..