Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
baby prajem krasnu noc, idem kukat TV a dakujem za dnesnu podopru, ste moje kakošky, vsak jani 😀 😀 😀
zeny, co si o tom myslite, ked kazdy tyzden, prip.kazdy druhy mam trochu krvi...aj dnes, a to som ju mala 17 - teho...minuily mesiac som mala 4 - teho, a o tyzden znova...neviem, asi to budem musiet riesit s dokim, ak to bude trvat do zajtra
@janap76 @gelinka75 @azzura @ lubanka @ gerdusha
Ahojte, prepacte za sa vam sem vtieram, ale vidim ze ste si vytvorili sukromnu skupinu. Ja by som vas chcela poprosit, ci by ste ma nezobrali medzi vas. Ja sem sice moc neprispievam (je to hlavne aj casovym posunom, byvam v Kanade) ale citam si vas tu poctivo skoro kazdy den. A musim vam povedat, ze ma drzite nad vodou. Ked si precitam o vasich uspechoch ale aj o sklamaniach a tom ako sa nevzdavate a navzajom podporujete, dodava mi to silu.
My sa uz snazime uz skoro dva roky, podstupili sme 4 iui, vsetky neuzpesne, a teraz nam ostava len vyskusat ivf. Uz sme mali zacat prve kolo zaciatkom februara ale sme sa na poslednu chvylu rozhodli, ze este skusime do aprila prirodzene (to budu presne dva roky) a az potom zacneme ivf. Velmi by som ocenila ak by ste ma prijali medzi seba.
🙂
@zvolsiinylogin ahoj to mas po sexe? moze to byt z krcka 😉
Ahojte, aj mne budete chybat baby, ked ma sem raz Azzurka zatiahla, som si na vas uz zvykla a pekne som sa nasmiala ked tu bolo veselo. Som sa cudovala obcas, ze niektore veci by mali ostat sukromne a sukromnu temicku vam schvalujem. 😉 je to lepsie. D.
@dadenka111 ved mozes mat pristup ak k nam 😝
@gelinka75 😵
@gelinka75 ahoj, uz to preslo...mam dajake pomotane cykly..
@janap76 ahoj, hm, neviem co myslis? aku otazocku si mam dat?
baby, vy ste si spravili súkromku? budete mi chýbať, sem aspoň napíšte, čo nové, nie že sa po roku dozviem, že polovica z vás už kočíkuje 🙂 😉 ja si vás čítam, lebo Azzurku aj Gelinku poznám ešte z r. 2011 z Prvosnažiliek a tu máte super partiu 😵
dievcence, pomoc, to ste tu uz fakt zabalili ?? 😕 😕 sak to uz prestava byt sranda 😕 ako vam budem teraz drzat palce ? chcem ist tiez k vam : ))
@azzura ahoj moja..ako sa ti darí?..čo máš nové?....už si po zákroku?
@mattuliatko30 ahoj, uz mam od vcera bambulku v brusku. TY??
@azzura jeej to fakt???....teraz nechápem..len vajíčko oplodnené?...alebo čakáš či sa oplodnilo?
@azzura ja po starom...ale tak môžem povedať že trošku lepšie s mm..tak som rada..uvidíme dokedy....ale inak som vcelku spokojná....dnes som bola na angline..tak som vyšťavená 🙂 ale baví ma to..zajtra mi príde segra..a piatok mamina...tak bude nás vela...a dúfam,že bude fajn..

@azzura 😀 zo mna liala krv 😅 tak museli zasit..dnes som piekla biskupsky chlebik, lebo som tam mala tie kandizovane ceresne otvorene co som pouzila na valentinsku tortu a bolo mi to luto vyhodit tak som to zuzitkovala 😉 ty si piekla?