Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@zvolsiinylogin vidim že aj tvoj graf je nejaky šiši 😀 😀 vsak treba sa nechat prekvapit
@zvolsiinylogin skus merat tam dole, lebo takto je to moc divoke 😀 a preco testujes na 14DC?
@gelinka75 myslis tehu? to iba tak...ani neviem, kedy mam testovat, menzes mam dostat za 5 dni, ale teraz mam dufik, tak neviem, kedy to bude a potom, este som nemala ani ovulku...tento mesiac je cudny...bez ovulky..hmm..
@zvolsiinylogin jaj, ty si meriaš v ustach?? ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 a citiš sa na mrchu???
@azzura ano, v ustach, nemam ziadne syndromy, ale to je u mna vzdy, na mna to pride az v aktualny den...tak cakam, a priznaky ziadne...ani tehu, ani ine...pohodicka..
@zvolsiinylogin a prečo si nemeriaš dole???? Ja mavam vzdy tyždem príznaky na mrchu.
@azzura nechcem si zavliect dajaku infekciu, este je skoro, este take dva cykly pockam...inac nevypada to s drahym ruzovo, prestava mi dvihat telefon a posle mi jednu, dve sms denne...no, vypada to skor na opustak.. 😖
@zvolsiinylogin čo??? nechapem...musiš ma dať do obrazu?? Akože ta opusta ci?? preco??
@azzura asi, neviem preco, ale to sa od chlapov neda dozvediet...mam taky pocit...asi mu spadli ruzove okuliare.. 😔
@zvolsiinylogin to sa ti len zda, možno si si len nieco zle vysvetlila ................. Aj chlap može mať zle obdobie, depky a atd.
@azzura nejako sa to zmenilo, prv bol iny, ale aby nezdvihol telefon, ked mu volam, to podla mna vypada na koniec..a viem, ze je pri nom...(aspon dnes)...asi mu uz prestanem volavat, ak to takto pojde..ani na sms poriadne neodpoveda..napriklad dnes rano sme si napisali( na prvu neodpovedal, ale to asi spal) a na obed som mu poslala sms, neodpovedal, tek mu volam za hodinu, to telefonoval, za minutku mu zvonim a nedvihol...bol pri nom, vedel ze volam, a nezdvihol...!!
aj vcera mi vobec nedvihal telefon..!!este chvilu pockam, ale ak to ma takto pokracovat, tak radsej nic.. 😢
@zvolsiinylogin vy nezijete spolu? inak muz bol v presove minuly tyzden a tiez som mu vecer poslala sms a nic, rano sms a nic a volam na obed, ze akurat som ti isiel volat, motak, vecer uz chrapal a rano skoro isli robit predajnu 😀 ze nepocul telefon, ale uz ho poznam, aj doma tak robi niekedy, muzi su inak nastaveni, mozno len nemohol odpisat, alebo zabudol a uz to je 😉
@zvolsiinylogin ite sa to vysvetli. Odkial vieš že bol pri mobile ked si mu volala?? Nevolaj a uvidis co bude, možno si obaja potrebuje vyvetrat hlavy, ved ste tolko toho prezili....
@zvolsiinylogin no aj ja radim, nevolaj nepis a uvidis co sa bude diat 😀
@gelinka75 eee...sme spolu od decembra, len sa dlhsie pozname...
@gelinka75 tak zeny, neovladla som sa, a uz som mu pisala , aj volala.pisal aj zdvihol a dohodli sme sa na stretku...aj ked...mam cudny pocit, ze ta sms s tym pozvanim nepatrila mne - on niekedy pise dalsim ludom a posle to omylom mne..hm
@zvolsiinylogin a kedy sa mate stretnut?
@gelinka75 zajtra o 12 - tej v meste..tesim sa...
@zvolsiinylogin neviem, takto mi to nevyzera, zeby to mal byt vztah, v ktorom sa ma narodit babo 😕 😔
@gelinka75 uvidime, dokedy to potiahneme...aj kamoska ma odhovara, ze babo este nie, ked je to takto...hadam sa to zmeni k lepsiemu..este pockam
@gelinka75 a este, mi sa mame zobrat az za dva roky, ak to bude klapat...este mam cas..tak sme sa predbezne dohodli...v aprili 2014...tak som sama zvedava...ale nie sme ani este zasnubeni, ani nebyvame spolu( nie su financie na drahe podnajmy).
@azzura ahoj, tak ja dnes http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
teplota stale na bode mrazu 😖 ..a ty? inac, ma tak napada, ten tvoj by mohol byt aj vitazny, graf, ked sa ti tak teplotky drzia, musia sa drzat 18 dni, tak to pekne vydrz, aby som mohla gratulovat 😀 😀
@zvolsiinylogin som zmenila poslednu teplotu, aby to nebolo take strasne, aj tak rano skor pred 36,3 som namerala 36,4, ale to mi ani nezapiskal, a este som upadla do mensieho spanku, o 10 min som namerala "iba" 36,3..
ahojte dievčatá....dlho som tu nebola....ako sa mate a kolko z vas je už tehu?....ja mam druhy cyklus bez tebletiek,pani doktorenka už nemala volne termíny...termin objednania mame až po menzese....čo už nejak bolo,nejak bude....nie som síce jasnovidka,ale do buducna to vidím tak na IVF...bliži sa čas dovoleniek tak dufam,že na nich všetky rad radom otehotnieme🙂🙂🙂
tak zajtra 2.IUI....mam len jedinky folikul,vcera na 13DC mal 17,3mm. Myslite na mna zajtra medzi 7-10 hod 😀
@azzura cauko to mas dobre, tak drzim palce na zajtra a kedy pichas pregnyl? ja vcera onicom, bola som na kontrole a dr. vravela, ze mam foliky ale su drobne zatial, brali mi krv a poobede som volala, zvysili mi davku na 2 a 2 ampulky plus diphereline, takze asi menej reagujem na tie hormony, tak som zvedava zajtra, lebo mam dalsiu kontrolu, dnes rano ma oba pichy dost boleli, asi toho ma telo uz plne zuby, inak som v pohode, ratam so vsetkym aj s tym, ze mozno ani foliky nenarastu, muz povedal, ze prirodu neoklames, takze asi to treba brat tak ako to pride 🙂

@azzura @gelinka75 cauko, tak ja mam takyto graf, inac sa celkom bavim, pretoze ked si dam na fertility ake su podobne, vypluva mi to tehotenske 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
(nie je z coho byt tehotna...to by museli byt silni moreplavci)