icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 jak sa tesim viac ako ty, ako keby to robili mne 😀 😀 😀 Das is aj dve ak bude ta moznost, ci si das zamrazit??

gelinka75
25. jún 2012

@azzura aj ja sa tesim 😀 len teraz mam obavy ci boli zrele a tak, chceli by sme dat 2, ostatne mrazit, dufam, ze bude aj na mrazemie pre istotu

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 vsak cca za hodku sa dozvieš 🙂

lubanka
25. jún 2012

@gelinka75 jéééj to si mala peknú úrodičku 🙂 🙂 a to z obidvoch si toľko mala alebo iba z jedného vaječníka? Lebo mne povedal, že zobral iba z jedného a z druhého už nebral, lebo ich už aj z toho jedného mal až-až... bolo ich totiž 20 tých vajok... tak z pravého mi nevzal nič (vlastne to isté urobil aj pri prvom IVF) 😒 A chcem sa opýtať, vy ste si vyberali po koľkých dňoch chcete vklad? ... Ja som totiž chcela predlženú kultiváciu (ako pri 1IVF), ale už keď som sa prebrala po narkóze povedal, že vklad už po 48hod...

lexus77
25. jún 2012

@zvolsiinylogin v septembri budu 2 roky čo aktívne nefajčím.....teraz tak 2-3 krat do roka ale len príležitostne si dame aj s mužom napr na nejakej grilovačke🙂🙂🙂

gelinka75
25. jún 2012

@azzura @lubanka @lexus77 @matess77 @zvolsiinylogin tak baby z 18 vajec bolo 12 zrelych, vsetky napichli ICSI a 7 sa oplodnilo, mame ich v embryoscope na PK, cakame do stvrtka ked povedia kedy bude vklad, mal by byt v piatok doobeda 😵

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 jeeeeeeeeeeeeej 7 je krasne císlo 🙂 ešte sa može zmeniť cislo??? Tesimmm sa, takže cakame do štvrtka 😉

azzura
25. jún 2012

Baby nezacneme si robit tabulky, aby sme mali prehlad ako to s nami je, ved nas nie je moc???????????????????

zvolsiinylogin
25. jún 2012

@azzura super napad..

azzura
25. jún 2012

ale bolo by dobre tam dat aj baby co su uz tehu... lexus atd

simimi
25. jún 2012

Ahojte ja budem mať v auguste 37, v novembri 2011 som sa vydávala v marci 2012 som potratila v 6tt, vtedy mi zistili že mám v maternici myom, ktorý som si dala teraz v máji odstrániť laparoskopicky v BB, pri laparoskopii mi robili kontrolu vajcovodov, kde bol zaver, že nebolo celkom zrejmé, či bol v tej danej chvíli priechodný, ak sa nám nepodari otehotniet po 3-4 mesiacoch musím ísť znova do BB, po kontrole som na pohľad ok, od októbra sa môžeme znova pokúšať, pevne dúfam že všetko bude ok

azzura
25. jún 2012

@simimi ahoj, držím palce aby sa ti dovtedy zadarilo byt opat tehu 😉 a vitaj medzi nami

simimi
25. jún 2012

@azzura ďakujem, ako vidím, ja som nič oproti niektorým prvosnažilkám po 35-ke, čo všetko už prekonali niektoré baby, obdivujem každú jednu

gelinka75
25. jún 2012

@azzura moze, oni sa mozu prestat aj delit, alebo pomalsie delit, v embryoscope uvidia, ktore su najschopnejsie a tie sa vkladaju, ostatne sa zamrazia

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 ahaaaa, tak to som zvedava ale ved nasilnejsie dvojice zostali tak dufam že to aj tak bude vo stvrtok, fuuu to je stres . Obdivujem ta, a ja stresujem pri hlupostiach a ze sa nedaria IUI 😠

azzura
25. jún 2012

@simimi zas ine baby nezazili potraty a nikdy nemali pocit vidiet //, ale kazda sme na jednej lodi, sme starsie a furt bezdetne 😉

gelinka75
25. jún 2012

@azzura tak co mam robit, este som aj bolava po OPU, aj pri cikani pobolieva 😖 embyrologicky som sa pytala, ci sa mozu prestat vyvijat vsetky a ona ze to sa nestava, tak snad to bude dobre a ostane na vklad

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 nemysli negativne.....verime ze to dobre dopadne.....drž sa moja 😉

gelinka75
25. jún 2012

@azzura ano ved musim pozitivne mysliet, som sa rozplakala ked som hovorila muzovi aky je stav, tusim to bolo od ulavy a radosti, ze zatial to ide ok 😀

azzura
25. jún 2012

@gelinka75 🙂 to uz aj tie hormony posobia co mas v sebe

lubanka
25. jún 2012

@gelinka75 síííílno držím palce, aby boli embryjká mocné a vyvíjali sa najsamlepšie ako môžu... 🙂 A aj mňa bolelo a nielen pri cikaní... ak mi trebalo "niečo navyše"... jóóóóój to bola iná pohádka 😝 😕 , ale za pár dní to povolí. Je super, že ti to dali na PK. Mne po neúspešnom vklade (zajtra idem potvrdiť z krvi, ale viem, že nič z toho) ešte ostalo 11mrazákov, tak hádam z toho sa niečo chytí...

gelinka75
25. jún 2012

@lubanka mne sa zda, ze ked dam utrogestan tak je to horsie a viac boli, inak sa to da vydrzat zatial, niekedy boli viac niekedy menej, ako creva chodia tak to tam tlaci 😖 a test si nerobila? kolko ste dali vkladat? ty si nemala PK?

lubanka
25. jún 2012

@gelinka75 My sme dali vložiť iba jedno, lebo mne prvé IVF pri dvojčatkách nedopadlo dobre, tak sa toho bojím ako čert kríža. PK som chcela, ale on to so mnou nekonzultoval... po narkóze oznámil prísť o 2dni... išiel totiž na týždeň na nejakú konferenciu, tak mám pocit, že preto. A test som robila naposledy tuším v sobotu - cca 9deň po a nič. 😒

zvolsiinylogin
25. jún 2012

@gelinka75 tak vo stvrtok, pevne verim , ze to vyjde..

zvolsiinylogin
25. jún 2012

inac, zeny , trti den iba spinim...neviem, ci mam zas bezat za dokim alebo to nechat tak...chodim tam uz ako na hodiny klavira...v tychto dnoch bez dufiku by som mala mrchanu.. 😝

azzura
26. jún 2012

@zvolsiinylogin a BT mas aku??? Nemožeš mat len slabu mrchu?? Vsak lekari su na to aby pomohli pacientom

franzziska
26. jún 2012

@azzura ze pomohli...no neviem ako ktory 😀 😀
dobry napad s tabulkami

azzura
26. jún 2012

@franzziska a ty tu co robis medzi nami zrelymi zenami 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franzziska
26. jún 2012

@azzura nic len som si vsimla ze pises 🙂

azzura
26. jún 2012

@franzziska 🙂 si nasla kde sa zasivam, ked uz moc nechodim k prvosnazilkam 🙂. Tam je uz moc tehuliek