Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 jéééj to si mala peknú úrodičku 🙂 🙂 a to z obidvoch si toľko mala alebo iba z jedného vaječníka? Lebo mne povedal, že zobral iba z jedného a z druhého už nebral, lebo ich už aj z toho jedného mal až-až... bolo ich totiž 20 tých vajok... tak z pravého mi nevzal nič (vlastne to isté urobil aj pri prvom IVF) 😒 A chcem sa opýtať, vy ste si vyberali po koľkých dňoch chcete vklad? ... Ja som totiž chcela predlženú kultiváciu (ako pri 1IVF), ale už keď som sa prebrala po narkóze povedal, že vklad už po 48hod...
@zvolsiinylogin v septembri budu 2 roky čo aktívne nefajčím.....teraz tak 2-3 krat do roka ale len príležitostne si dame aj s mužom napr na nejakej grilovačke🙂🙂🙂
Baby nezacneme si robit tabulky, aby sme mali prehlad ako to s nami je, ved nas nie je moc???????????????????
@azzura super napad..
ale bolo by dobre tam dat aj baby co su uz tehu... lexus atd
Ahojte ja budem mať v auguste 37, v novembri 2011 som sa vydávala v marci 2012 som potratila v 6tt, vtedy mi zistili že mám v maternici myom, ktorý som si dala teraz v máji odstrániť laparoskopicky v BB, pri laparoskopii mi robili kontrolu vajcovodov, kde bol zaver, že nebolo celkom zrejmé, či bol v tej danej chvíli priechodný, ak sa nám nepodari otehotniet po 3-4 mesiacoch musím ísť znova do BB, po kontrole som na pohľad ok, od októbra sa môžeme znova pokúšať, pevne dúfam že všetko bude ok
@gelinka75 síííílno držím palce, aby boli embryjká mocné a vyvíjali sa najsamlepšie ako môžu... 🙂 A aj mňa bolelo a nielen pri cikaní... ak mi trebalo "niečo navyše"... jóóóóój to bola iná pohádka 😝 😕 , ale za pár dní to povolí. Je super, že ti to dali na PK. Mne po neúspešnom vklade (zajtra idem potvrdiť z krvi, ale viem, že nič z toho) ešte ostalo 11mrazákov, tak hádam z toho sa niečo chytí...
@gelinka75 My sme dali vložiť iba jedno, lebo mne prvé IVF pri dvojčatkách nedopadlo dobre, tak sa toho bojím ako čert kríža. PK som chcela, ale on to so mnou nekonzultoval... po narkóze oznámil prísť o 2dni... išiel totiž na týždeň na nejakú konferenciu, tak mám pocit, že preto. A test som robila naposledy tuším v sobotu - cca 9deň po a nič. 😒
@gelinka75 tak vo stvrtok, pevne verim , ze to vyjde..
inac, zeny , trti den iba spinim...neviem, ci mam zas bezat za dokim alebo to nechat tak...chodim tam uz ako na hodiny klavira...v tychto dnoch bez dufiku by som mala mrchanu.. 😝
@zvolsiinylogin a BT mas aku??? Nemožeš mat len slabu mrchu?? Vsak lekari su na to aby pomohli pacientom
@azzura ze pomohli...no neviem ako ktory 😀 😀
dobry napad s tabulkami
@franzziska a ty tu co robis medzi nami zrelymi zenami 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura nic len som si vsimla ze pises 🙂
@franzziska 🙂 si nasla kde sa zasivam, ked uz moc nechodim k prvosnazilkam 🙂. Tam je uz moc tehuliek

@gelinka75 jak sa tesim viac ako ty, ako keby to robili mne 😀 😀 😀 Das is aj dve ak bude ta moznost, ci si das zamrazit??