Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura @zvolsiinylogin je to negativne :(
@gelinka75 ach, nie,...to nie je mozne... ☹ ☹
@zvolsiinylogin no vidis, je a u mna, nie som prva ani posledna, ideme do KET
@gelinka75 je mi to uprimne luto...neviem, co mam povedat...snad sa zadari aj prirodzene ,po tolkej stimulacii...stava sa to 😠
@gelinka75 óóóch... škoda... dúfala som, že sa to podarí ☹ 😒 Ak sa dá, tak to nejak rozdýchaj... a potom hor sa po mrazáčikov... 😉 Mne práve skončila mrcha /tiež po neúspešnom 2IVF/ tak uvidím, kedy pôjdem po mrazáčikov. Nevieš náhodou koľko času musí prejsť, kým môžeme ísť na KET? A koľko máš mrazáčkov?
@lubanka hej uz som v pohode, boli sme sa s muzom vyvetrat, taka ulava na mna dopadla, je to napinave ked sa blizi ten test z krvi, pocula som, ze jeden cyklus treba vynechat, ja sa hned zajtra hlasim na konzultaciu na KET, vychadza mi to na polovicku augusta 😉 mame 5 mrazacikov, ty chces ist hned?
@azzura cauko, tak u mna to vypada takto zatial http://www.fertilityfriend.com/home/3cbb47
celkom sa mi ten moj grafik tento mesiac zacina pozdavat.. 😎 ved uvidim, co sa z neho nakoniec vykluje...
a inac, v stredu ideme s detmi na plavosku a ja som ako naschval pribrala tento tyzden styri kila...drzim dietu, nejako blbo mi zareagovalo telo, ze som nakoniec pribrala...vypadam ako v piatom.. ☹ ☹
@gelinka75 neviem, rozmýšľam či neísť v ďalšom cykle, t.j. v auguste alebo si nechať ešte troška času, rozdýchať to... už síce cca 2týždne viem o negatívnom výsledku, ale mne ten neúspech nejak nechce vyliezť z hlavy von 😠 manžel vraví, aby sme zašli niekam k moru a potom išli na KET. Tak sa neviem rozhodnúť. Mám nejaký blbý pocit, že ani z tých mrazáčikov nič nebude. mám ich síce 11, ale nemala som PK 😒 Normálne Ťa obdivujem, že si to tak rýchlo rozchodila 🙂 ale na druhej strane... treba skúšať, skúšať, skúšať... raz to musí výjsť. Čítala som tu na MK, že vraj detská dušička si vyberá kedy a komu sa narodí... nejak to odmietam prijať... ako to, veď nevidia, všetky tie ženy, ktoré podstupujú až zúfalé kroky, len aby sa im narodilo vytúžené bábo a stále nič a niektoré, ktoré o to ani nestoja, celé tehotenstvo chľascú a čo ja viem čo ešte a takým sa chce narodiť? a potom ho týrajú, nestarajú sa oňho... neviem, možno tomu nerozumiem 😠
@gelinka75 zlatino strasne mi je tu luto. Bože, tolko toho clovek do toho investuje a dopuje sa stimulaciou a nakoniec nic 😒 .....jak som bola nažhavena ist do Car a teraz ( . Moja ale ešte maš mrazačikov ............ . Trošku podepkuj, ponadavaj a hor sa do dalsieho kola, tam uz staci len utros na vystelku, vsak?
@zvolsiinylogin ahojko, tak si kupko pekne uzi s detmi 😎 kasli na to ako vyzeras, co uz ked si organizmus s nami robi co chce....treba sa s tym vyrovnat. Ja tiež neviem schudnut a to som obmedzila jedenie, neveceravam a viac sa pohybujem.....ale keze teraz je v zahrade tolko roboty, tak makam a zavaram 😠 uz sa mi sniva o marhulach 😀 . Dnes sme vyšikovali synataora k babke, takže tento tyzden je nas 😝
@azzura veď ja viem, že musím skúšať inak nič nedosiahnem, ale keď aj u mňa je to tak ako napísala gelinka75, všetko si musím sakra vybojovať a oddrieť a ešte koľko pádov zažívam kým ako tak dorazím do cieľa a vždy sa ešte nájdu takí úžasní ľudia, ktorí keď ležím boľavá na zemi a zbieram sily, aby som ako tak vstala, tak prídu a s úsmevom na perách a kľudom angličana si do mňa kopnú... niekedy sa vo mne už tak nakopí zlosť, že už ani nič nechcem. prečo niekomu ide všetko tak ľahko a niekto si musí 100x rozbiť hubu...??!!
@gelinka75 veď práve preto sa neviem rozhodnúť... viem, že na nervičky 😀 to bude dobré, ale tie prašule... večný to problém... teraz išla kopa peňazí na IVF, na dovču treba znova plnú peňaženku... 😠 ja som vysadila utroš a mrcha dorazila na 3deň, ale táááááka silnááá, takú som hádam v živote nemala... rozmýšľam tiež, či si nenakúpiť ovu testy a neskúsiť tento mesiac vymáknuť ovulku a vyskúšať či "motyka nevystrelí" spontánne. Keď ma dopovali kde čím, tak čí náhodou telo nedokáže niečo "docieliť svojpomocne"... Aj keď tomu dávam 0,000000000001% šance.
@lubanka presne to sme s muzom dnes riesili, ze isli by sme na dovcu vypnut, ale zas kopec penazi a my staviame aj dom tak to je ohubu, asi ostaneme doma pekne makat, mne sa rozbieha mrcha uz teraz vcera zacala aj napriek utrosu a dnes vyzera ze sa spusti upne, aj brucho ma boli statocne, ibalgin v sebe...tento cyklus dame aj my prirodzene, sa aj tesim ze bez liekov a skumaviek 😀 no tiez pri nasom katastrofalnom spermiograme a mojmu jednemu vajcovodu by to bol zazrak 😵

@gelinka75 ine priznaky nemas?? prsia, bolest podbrusku, ci daco ine.,,,