icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
10. júl 2012

@lubanka moja ja to citim rovnako....tiež nic nedostanem zadara a uz ma to nebavy, v septm. bude 2 roky co sa snazime 😒 asik mi uz teraz doki navrhne Car, lebo sme boli dohodnuty ak do pol roka neotehotniem tak ideme do dalsieho levela....ani IUI sa endaria, bud nic z toho, alebo pridem o pokus ist na to lebo bmoje telo blbne 😠

azzura
10. júl 2012

@gelinka75 uvidim, v pondelok idem na foliky a podla toho co zas telo zo seba vyprodukovalo, tak bud idem na 3.IUI alebo nie. Ale uz mi asik navrhne Car-1.8. bude pol roka od laparky ☹ , ale ked Vas 2 citam ako ste dopadli tak ma to aj preslo 😒

gelinka75
10. júl 2012

@azzura kazda sme ina a ked nevyslo teraz moze nabuduce, aj ja som z toho smutna, aj muz, ale ideme dalej, bude to dobre a ty tiez musis pokracovat a bojovat 🙂

azzura
10. júl 2012

@gelinka75 si neuveritelne silna zena....mas obdiv moj. Ja nervacim že sa nedari prirodzene resp. IUI, asi by som sa zlozila kebyže nevyjde IVF

gelinka75
10. júl 2012

@azzura tak zas az taka silna nie som, rano ma chytil taky neovladatelny smutok, z nicoho nic, ze som zaslzila, az som sa cudovala ze co to, ale to robia aj hormony asi, potom to preslo..raz sa citim horsie, raz lepsie, IVF je posledna stacia, ale my mame "ze vraj" sancu aj prirodzene podla dr. no kebyze nemame tak zly spermiogram tak by som tomu aj verila viac, pred opu bolo len 2 mil spermii, a ma byt 10 mil na prirodzene oplodnenie tak si vies predstavit

azzura
10. júl 2012

@gelinka75 vsak aj my mame šancu prirozdene otehotneniet a prd z toho, nedari sa nijak......tak mozno vyskusam IVF koncom roka, teraz si chcem este uzit teplo, vodu a atd.

gelinka75
10. júl 2012

@azzura mas pravdu, ja to tiez teraz neriesim, az ked pojdem na konzultaciu, za mesiac sa pozbieram a zivot ide dalej, fu tesim sa ze ziadna antika, ziadne lieky minimalne dalsi mesiac, no u vas neviem kde moze byt chyba ked je vsetko je zda sa ok

gelinka75
10. júl 2012

@azzura zacnem merat teplotu ci bude ovulka 😀 😀

azzura
10. júl 2012

@gelinka75 no, to by som aj ja rada vedela...je to pre mna zahada. Mozno v Car mi daju odpovede a mozno nie. Tak si prazdniny uzi a mozno sa zadari aj tak

azzura
10. júl 2012

@gelinka75 ja tento cyklus nemeram ani netestujem ovu

gelinka75
10. júl 2012

@azzura no ja len kvoli tomu, ci mi nabehne poriadne, lebo som mala ten diphereline a on stopuje vsetko 😠

azzura
10. júl 2012

@gelinka75 vsak uvidis 😉

lubanka
10. júl 2012

@azzura vravíš, že zvažuješ či vôbec IVF... tak: ja som podľa lekárov v úplnom poriadku! Manžel opakované vyšetrenia - tak isto v poriadku spermiogram má nad 30milionov... čiže všetko je ako má byť - podľa lekárov - ale vždy sa mi niečo deje!!!! (už som písala: 1x mimomaternicové, 2x MA, 1IVF - predč.pôrod dvojičiek 26tt) to je bilancia za 10rokov!!! Pred IVF sme 3roky skúšali a nič. Lekár skonštatoval, že to už robí psychika. Tak ma poslal na umelé... tam mi lekár povedal, že načo sme tam vôbec prišli... že sme v úplnom poriadku... ale keď som povedala, že už 3roky skúšame a stále nič.... tak povedal: "dobre"... no a prvý pokus 100% úspech... len potom sa to dobabralo... Táááákže nesmieš brať terajšie neúspechy za konečné... ty môžeš byť úplne iný prípad, tebe to môže na 1x dopadnúť výborne a hotovo. Je predsa veľa báb, ktorým to vyšlo. Len nedávno jedna na MK písala: 1IVF - dievčatko, 2 IVF - chlapček. A so mnou ležala jedna baba, ktorá bola až 7x a teraz má synčeka!!! A keď mám pravdu povedať, ja by som tiež radšej nešla... lebo zasa čo je na tom príjemné, že? ale ten nekonečný maratón snaženia a dookola nič a znova a znova mrcha 😠 😠 to je už niekedy prípad pre psychiatrické oddelenie... niekedy sa smejem, že si tam zájdem, aby som sa tam rozkukala a zoznámila sa s personálom, lebo keď to tak bude pokračovať ďalej, je veľká pravdepodobnosť, že ich budem čoskoro potrabovať 😀 😀 A v nie poslednom rade rôčky nezastavíš... tie stráááášne utekajú a pritom ja ich nikam neplaším 😀 😀 takže asi tak, ak si sa rozhodla ísť na IVF, tak kvôli naším nezdarom to v žiadnom prípade nezatracuj.

azzura
10. júl 2012

@lubanka ja urcite musim ist na IVF, skusili sme prirodzene ako aj IUI a stale nic, tak asi ina moznost po 2 rokoch nie je. Ja len zvazujem že kedy.....desim sa stimulacie, pretože na mna vzdy posobi opacne nez by mala a telo si potom robi co chce, teraz uz ide o velke peniaze ako aj o mnozstvo hormonov, tak preto sa musim na to pripravit. Ak by to vyslo tento rok, tak by som 1x skusila resp. hned na zac. buduceho roka a potom si chcem dat pauzu, lebo mi už z toho riadne kvapka na karbit a som kopka nervou a to neprospieva nikomu.

lubanka
10. júl 2012

@azzura super 😀 😀 zberám partiu na mariáš na to už spomínané psycho oddelenie... 😀 😀 nepridáš sa?

azzura
10. júl 2012

@lubanka jasne 😀 som vaša 😀 😀 😀 ale ma musite naucit hrat karty 😝

lubanka
10. júl 2012

@azzura ani ja ich neviem hrať... ale to nevadí... spoločne už niečo vymyslíme 😀 😀 ale ešte potrebujeme nejaké baby... tuším, že to sa hraje vo štvorici, takže ktorej z tých ovu testov a tehu testov a merania BT a snaženia a počítania DC kvalitne švitorí (aspoň tak ako mne) hláste sa! 😀 😀 😀

azzura
10. júl 2012

@lubanka myslim že aj v tejto teme najdes este 2 😀 😀 😀 . Budeme hrat človeče 🙂

lubanka
10. júl 2012

@azzura človeče je dobré - má to aj takú symboliku, že po nezdare - človeče nehnevaj sa... /že to zas nevyšlo/ 😀 ale teraz ma napadlo, že ani také konské dostihy nebudú zlé 😀 😀 😀 lebo veď to naháňanie sa po // veď to ozaj niekedy pripomína dostihy, teda aspoň v mojom prípade... 😀 😀 ... ešte že nás humor neopúšťa, lebo keby, že som o trolilinku väčší pesimista... tak prvá slivka je moja...

azzura
10. júl 2012

@lubanka ja som strasny pesimista, ale nejak sa mi hrany obrusuju a v zaciatkoch som tie moje nezdari v snazení znašala horsie ako teraz.
Možme hrat čokolvek a hlavne budeme nadavat na tento svet 😀

azzura
10. júl 2012

ešte 15 minut a idem domov....dalsia sichta.....zavaranie 😝

lubanka
10. júl 2012

@azzura super, že už končíš... ja ešte hoďku ☹ ...tak nech ti to zaváranie ide od ruky 😉 pekný deň 😉

azzura
10. júl 2012

@lubanka dakujem, zajtra som tu ako na koni.....nemam sefku 2 tyzdne....jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Aj tebe krasny zvysok dňa 🙂

gelinka75
10. júl 2012

@lubanka ja sa hlasim do partie 😀 @azzura odporucam IVF aj ked to nie je med lizat a zle mi to dopadlo, predsa len to nie je take tazke a je nadej stale, ze to vyjde 😉

gelinka75
10. júl 2012

@azzura co tolko zavaras aj to cele pojete? ja tym, ze nejem vela cukroveho tak mi vsetky zavaraniny stoja odvlani a zerie ich plesen pomaly ale iste, nieco sa dokaslalo a robila som to ako mama tak neviem, esteze som zavarila len marhule par flias 😀

lubanka
10. júl 2012

@gelinka75 výborne 😀 už iba jedna a sme komplet 😉

lubanka
10. júl 2012

@azzura už asi potrebujem okuliare 😀 😀 😀 alebo už z tej horúčavy neviem čítať... 2x som prečítala tvoju správu "...2 týždne nemám kefku..." 😀 😀 😀 mimochodom ani ja nemám šéfa - vzal si 3týždne dovču, tak preto mám v práci lážo-plážo...a môžem si dovoliť cez deň surfovať po nete 😉

azzura
11. júl 2012

@gelinka75 v pondelok idem dokimu a tak sa dohodneme co so mnou dalej...
My mame haciendu 😀 a plno urody, tak musim zavarat, no pojedia ako kedy, uz som aj rozdavala 😀 😀. Ja zas musim piect kazdy týzden, tak sa mi zavaraniny v zime hodia 😀

azzura
11. júl 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 si srandiska 😀 😀 😀

gelinka75
11. júl 2012

@lubanka @azzura kym je sranda tak s nami nie je koniec 😀 😀 😀