Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
podobne ako gelinka75 🙂)).... ale stále veríme....
@klaudia001 ahojki, klaudi, u nas tak isto, v marci som mala 36, a tiez este len snazime...
@azzura ako to u mna bude teraz s cyklom? minule som mala 33 DC a tento vypada tiez v nedohladne...fertility mi oznacil v kalendari ovulku na 11 DC, to by som musela byt teraz 18 DPO...nejako mi to nevychadza s ratanim.. ☹
@zvolsiinylogin moja ty to mas z toho dufiku tak rozhadzane, skus ho nebrat, on neni vsemohuci 😉
@gelinka75 ved ho ani neberem, minuly mesiac som pouzila viac tablit, tak o tolko som si to tento mesiac skratila...uz piaty den ho neberem...ale teraz pred chvilou som zacala citit, ze pride, tak dnes vecer alebo zajtra, pripadne v stredu...no aspon to funguje , ze 6 dni po douzivani pride..
@zvolsiinylogin no presne toto, ze si ho ordinujes ako chces, podla mna to neni dobre 😖 a bez neho by si nemala normalny cyklus?
@gelinka75 praveze bez neho som mala aj ovulku....ale mam dajaku choru sliznicu, preto ho musim uzivat, na preliecenie...ved este jeden cyklus a potom sa mam stavit na kontrolu..
caute zeny a dobre ranko...dnes mam super naladu, dufam, ze sa mi to nepokazi...bude snad aj pekne, je tak chladno prijemne vonku..tak vam prajem pekny dnik
@zvolsiinylogin porad nieco na tu naladu 😉 hej stale hlasia teplo a mne je furt kosa
hello
dnes je take smutne pocasie, ani sa mi zas nechce robit 😀 😀 ani sefke, tak dufam že da pokoj 😝 😝
kde steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@azzura túúúúúúú 😀 😀 😀 😀 a ďakujem za včerajšiu odpoveď, s tou fytosojou predsa len asi počkám, lebo keď chcem ísť na KET, tak nech mi to niečo nedobabre, ja som predsa len nejaká divná vo všetkom... vždy sa na mne všetko strepe, aj také čo ani netuším, že vôbec môže existovať 😠 . cca september... to ten máj akurát stíham 😀
@gelinka75 dobre sa vyspat a najest...a spomenut si na najkrajsie chvile v zivote plne pohody a relaxu....mne to pomaha
@lubanka caues...aj ja chcem..ale mi pojdeme tak k vode v nedelu, na dajaky potocik..
@zvolsiinylogin cau, mi ideme cez vikend na chatu, mm brat oslavuje 40
@azzura ideme iba hen za kopec, že vraj k "slovenskému moru". Odkedy sa bojím lietať, tak už len HR alebo IT nám ostalo 😒 A nevadí, že ty si v TT môj brat konkrétne v Pezinku to je na polceste medzi BA a TT 😉 a žije tam už roky rokúce, resp. po vysokej tam začal pracovať na MV, potom sa oženil a teraz po x rokoch majú konečne malinkú rozkošnicu, tak ju idem kuknúť. Oni sú pre mňa doping, keď chcem rezignovať! Keď to vyšlo im, musí aj mne! A zajtra tiež idem do BA, ale ty z TT tam budeš asi skôr ako ja z BJ 😝 😀 tak to ťa nestihnem 😀 😉

@gelinka75 ozaj, na 1.konz. nic sa neplati?? Budu mi robit aj utz? to sa plati?