icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
29. aug 2012

@lubanka ahaa tak to je dost, to kde je take velke muzeum? 😨 poznam zensky kolektiv je onicom, je lepsie ak tam je aj muz

klaudia001
29. aug 2012

@zvolsiinylogin no a toto je jedna z vecí......nechápem, ved si mala menštruáciu medzitým, a tiež nechápem ked Tim meška menzes a vyšiel dušík na teste, tak prečo lekár nechce zobrat krv, je mi to celé divné, ale ved Ty vieš

zvolsiinylogin
29. aug 2012

@klaudia001 on je divny, ale zmierila som sa s tym...ved ked vymeska, tak budem vediet naisto...ale krv by mohli brat, ved je to najzakladnejsie gynekologicke vysetrenie...no, uz tam dnes aj tak nic nebolo a som 1 DC.....zase... ☹

klaudia001
29. aug 2012

@zvolsiinylogin ako dlho sa pokušaš otehotniet ?

zvolsiinylogin
29. aug 2012

@klaudia001 nic moc, dlho sme to mali platonicke, asi teda tak od marca...aj to , ma to od snazenia daleko, tento mesiac sme mali sex iba raz..nebolo kedy na vyletoch 🙂 a vy ste ako dlho spolu, respektive poznate sa uz dlhsie ako kamosi?

lubanka
29. aug 2012

@gelinka75 no veď chlapa máme... "až troch"... ale jeden lepší ako druhý... 😝 šofér, ekonóm, ríďo a všetci sú vykopávky nad 50r., čo ti poviem... mimochodom asi aj ja posuniem KET až na október. Začala som tento mesiac s fytosójou, alchemilkovým čajom a ananásovým džúsom, tak som strááášne zvedavá, aký bude efekt a či vôbec... už keby sa konečne zadarilo, už mi začína ťahať na mozog... švagor má 10mes. malú, švagriná má 2r. malú, môj brat má ročnú, najbližšie kamarátky detto... len ja stále nič dofrasa... 😠 😠 niekedy si pripadám ako pokazený tovar... 😠 ešte, že môj mangelito nestráca nádej 😉 a ešte, že existuje MK... aspoň sa mám kde vyžalovať a pohundrať si... 😉 a ešte, že ste tu vy, ktorým môžem opíliť uši 😀

klaudia001
30. aug 2012

@zvolsiinylogin nooo veru tak to neni snaženie, my spolu žijeme rok a pol a snažili sme sa mesiac sa to podarilo, ale po 4 týždnoch to odišlo, v podstate sme na začiatku snaženia sa o babatko, chodili sme spolu 2 roky a potom sme začali spolu žit

lubanka
30. aug 2012

@klaudia001 tak to gratulujem, išlo to pomerne rýchlo, keď len mesiac snaženia... my sme s manželom tiež ešte počas chodenia raz zle vyrátali dni a bolo z toho tehotenstvo, ale žiaľ mimomaternicové, potom po svadbe to už bolo čím ďalej tým horšie resp. dlhšie, sme spolu už 11rokov a stále nič 😠 A absolvujeme tedy za mesiac riadny "maratón snaženie"... @zvolsiinylogin drahá raz do mesiaca určite nestačí... 😉 v našom veku 100% nie 😒

klaudia001
30. aug 2012

@lubanka nooo ved som z toho bola aj taká divná, myslela som si, že mám chripku a potom mi smrdelo maso a káva....nooo a potom prišlo krvácanie 13.8 som si porevala a život ide dalej, no a krvacanie skončilo a snažíme sa dalej...akurát dnes som si urobila ten ovulačný test ale ved tá druhá čiarka ako keby tam ani nebola, ale to aj pri prvom snažení tak bolo a viem že som ovuláciu mala, ved ten hlien som mala ukažkový, som si povedala, že už si to neurobím ale nedalo mi to tak som si kupila 5 ks za 5 ečok, no neni to lacné, ja ešte nechcem chodit po rozunych vyšetreniach...to neskorje ked sa nebude darit...mám len biochemické vyšetrenie z krvi a také na h......jeeeejdaaa šak som uplno zdebilnená si nespomeniem

klaudia001
30. aug 2012

hematologické 😀

gelinka75
30. aug 2012

@klaudia001 ovulacny test bude pozitivny cca 2 dni pred ovulkou, v den ovulky uz moze byt aj negativny

klaudia001
30. aug 2012

@gelinka75 ja sa nevyznám v týchto testoch, som z toho jelen, nooo ráno som si robila a tá druhá bola len slabá a terz som si robila a su obidve čiarky rovnako silné, neverím tomu, už to nekupim, škoda 5 evrí , ovuláciu mám, a to je podstatné pre mna, aaaa dneska je tomu rok čo nefajčím 🙂 , noo veru

azzura
30. aug 2012

ahoj baby....takže ziadost podpisana, vysledky HP v norme=hranicné hodnoty, kedže moja sprava z laparky neobsahovla záver, tak sme boli este v TT v nemocke pre operačnú spravu (potrebuju k ziadosti), 26.9. ambulantný výkon nejaky SIS...som vyfasovala diazepan+čípok.....dufam že sa nepotrvdi myom

gelinka75
30. aug 2012

@azzura, tak super v akej si poistovni? SIS mi robili, ale mne robili priechodnost, ze mi strekli tekutinu, ci su vajcovody priechodne, tebe tam asi vsunu tu kamerku, neboli to, nieco podobne ako IUI alebo ET

gelinka75
30. aug 2012

@klaudia001 naco testujes ked nevies co to a kedy to ma ukazat? skoda vyhodenych penazi 😀

azzura
30. aug 2012
azzura
30. aug 2012

@gelinka75 aha, som nastvana ze mi nekukali pri laparke aj maternicu :(, prdele, clovek ked ide z nemocnice, tak si musi kuknut co obsahuje prepustacia sprava, resp. si hned vypytat operacný záznam

gelinka75
30. aug 2012

@azzura no vidis, ja povazujem tie laparky za uplne zbytocnu vec, narobia len zrasty a to co potrebuju vedia zistit aj inak, ale ako zarobok je to dobry pre nich 🙂

klaudia001
30. aug 2012

@gelinka75 no ved ked mám plodný hlien, tak som chcela či to bude vidiet aj na teste, tak preto som testovala 😉

gelinka75
30. aug 2012

@klaudia001 tak ovulku este len budes mat, zajtra, alebo pozajtra

zvolsiinylogin
30. aug 2012

@klaudia001 rok? blahozelam, mne sa to bohvie kedy podari...

azzura
31. aug 2012

@gelinka75 no u mna predpokladali že tam bude nieco na tych vajcovodoch, preto mi robili laparku...zial resp. nastastie sa to nepotvrdilo. Teraz sa desim, že idem na tu SIS a potom znovu na laparku ak sa to potvrdi 😒 , co už musim vyckat do konca septembra

gelinka75
31. aug 2012

@azzura stale len na nieco cakame ☹ musime byt silne a bojovat dalej, aj ked mam toho snazenia uz niekedy plne zuby 😀

azzura
31. aug 2012

@gelinka75 hmm, co uz......kedze som uz v tom kole, tak uz z neho nemožem vyjst...nejak dobojujeme. som zvedava ktorej z nas skor schvalia ziadost...ty si tiež VZP

klaudia001
31. aug 2012

@zvolsiinylogin hej presne rok, prvý mesiac som mala náplaste, druhý mesiac žuvačky a potom už vobec nič, bolo to tažké, hlavne ked sme niekam išli a všetci hulili jak komíny 😀 , ale dá sa to !!! najprv som aj pribrala a po čase som sa dostala na svoju váhu / najprv som mala 58 potom ked som prestala som mala 65 , no a teraz mám 62 kg / síce nie uplno na svoju váhu / 171 cm meriam /, ale radšej budem mat pár kíl navyše ako vdychovat to svinstvo.

gelinka75
31. aug 2012

@azzura ano som vo vszp, ja idem podpisat az o tyzden, trva to cca 2 mesiace teraz, aj minule som skoro tak cakala a tom som tam stale vyvolavala

azzura
31. aug 2012

@gelinka75 kedy ich možem zacat otravovat?? cca po mesiaci?? V Car posielaju ziadosti jednotlivo, alebo nejak narazovo....mozno nase poslu spolu

gelinka75
31. aug 2012

@azzura ja som tam volala prvy krat po cca 4 tyzdnoch a povedala, ze to este neni ani schvalene, o tyzden nato, to bolo schvalene, ale este chybal nejaky podpis na ktory sa cakalo dalsie 2 tyzdne, potom zas nevedeli najst moju ziadost, ze ci je uz odoslana do car, no nakoniec ju nasli a skenovali do centra, original ani neviem kedy im dosiel, no proste des, niekto tu pisal, ze posielaju hromadne ziadosti, mozno raz za tyzden? ale nie som si ista

azzura
31. aug 2012

@gelinka75 no uvidime 🙂 neostava nam nic ina len cakat

klaudia001
31. aug 2012

@zvolsiinylogin keby si naozaj moc chcela, tak prestaneš hulit, jednoducho s tým z hodiny na hodinu prestaneš, pokrčíš krabičku a hotovo. zo začiatku ti velmi pomôžu náplasti...a potom žuvačky....ide to !!! ver mi !!! tak šup do toho !! a budeš sa cítit ovela lepšiem, krajšie, teda mne sa tak velmi zlepšila plet že až, aj ked občas si poveim, že bych si zapálila, ale nikdy to neurobím....