Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@zvolsiinylogin no a toto je jedna z vecí......nechápem, ved si mala menštruáciu medzitým, a tiež nechápem ked Tim meška menzes a vyšiel dušík na teste, tak prečo lekár nechce zobrat krv, je mi to celé divné, ale ved Ty vieš
@klaudia001 on je divny, ale zmierila som sa s tym...ved ked vymeska, tak budem vediet naisto...ale krv by mohli brat, ved je to najzakladnejsie gynekologicke vysetrenie...no, uz tam dnes aj tak nic nebolo a som 1 DC.....zase... ☹
@zvolsiinylogin ako dlho sa pokušaš otehotniet ?
@klaudia001 nic moc, dlho sme to mali platonicke, asi teda tak od marca...aj to , ma to od snazenia daleko, tento mesiac sme mali sex iba raz..nebolo kedy na vyletoch 🙂 a vy ste ako dlho spolu, respektive poznate sa uz dlhsie ako kamosi?
@gelinka75 no veď chlapa máme... "až troch"... ale jeden lepší ako druhý... 😝 šofér, ekonóm, ríďo a všetci sú vykopávky nad 50r., čo ti poviem... mimochodom asi aj ja posuniem KET až na október. Začala som tento mesiac s fytosójou, alchemilkovým čajom a ananásovým džúsom, tak som strááášne zvedavá, aký bude efekt a či vôbec... už keby sa konečne zadarilo, už mi začína ťahať na mozog... švagor má 10mes. malú, švagriná má 2r. malú, môj brat má ročnú, najbližšie kamarátky detto... len ja stále nič dofrasa... 😠 😠 niekedy si pripadám ako pokazený tovar... 😠 ešte, že môj mangelito nestráca nádej 😉 a ešte, že existuje MK... aspoň sa mám kde vyžalovať a pohundrať si... 😉 a ešte, že ste tu vy, ktorým môžem opíliť uši 😀
@zvolsiinylogin nooo veru tak to neni snaženie, my spolu žijeme rok a pol a snažili sme sa mesiac sa to podarilo, ale po 4 týždnoch to odišlo, v podstate sme na začiatku snaženia sa o babatko, chodili sme spolu 2 roky a potom sme začali spolu žit
@klaudia001 tak to gratulujem, išlo to pomerne rýchlo, keď len mesiac snaženia... my sme s manželom tiež ešte počas chodenia raz zle vyrátali dni a bolo z toho tehotenstvo, ale žiaľ mimomaternicové, potom po svadbe to už bolo čím ďalej tým horšie resp. dlhšie, sme spolu už 11rokov a stále nič 😠 A absolvujeme tedy za mesiac riadny "maratón snaženie"... @zvolsiinylogin drahá raz do mesiaca určite nestačí... 😉 v našom veku 100% nie 😒
@lubanka nooo ved som z toho bola aj taká divná, myslela som si, že mám chripku a potom mi smrdelo maso a káva....nooo a potom prišlo krvácanie 13.8 som si porevala a život ide dalej, no a krvacanie skončilo a snažíme sa dalej...akurát dnes som si urobila ten ovulačný test ale ved tá druhá čiarka ako keby tam ani nebola, ale to aj pri prvom snažení tak bolo a viem že som ovuláciu mala, ved ten hlien som mala ukažkový, som si povedala, že už si to neurobím ale nedalo mi to tak som si kupila 5 ks za 5 ečok, no neni to lacné, ja ešte nechcem chodit po rozunych vyšetreniach...to neskorje ked sa nebude darit...mám len biochemické vyšetrenie z krvi a také na h......jeeeejdaaa šak som uplno zdebilnená si nespomeniem
hematologické 😀
@klaudia001 ovulacny test bude pozitivny cca 2 dni pred ovulkou, v den ovulky uz moze byt aj negativny
@gelinka75 ja sa nevyznám v týchto testoch, som z toho jelen, nooo ráno som si robila a tá druhá bola len slabá a terz som si robila a su obidve čiarky rovnako silné, neverím tomu, už to nekupim, škoda 5 evrí , ovuláciu mám, a to je podstatné pre mna, aaaa dneska je tomu rok čo nefajčím 🙂 , noo veru
ahoj baby....takže ziadost podpisana, vysledky HP v norme=hranicné hodnoty, kedže moja sprava z laparky neobsahovla záver, tak sme boli este v TT v nemocke pre operačnú spravu (potrebuju k ziadosti), 26.9. ambulantný výkon nejaky SIS...som vyfasovala diazepan+čípok.....dufam že sa nepotrvdi myom
@klaudia001 naco testujes ked nevies co to a kedy to ma ukazat? skoda vyhodenych penazi 😀
@gelinka75 no ved ked mám plodný hlien, tak som chcela či to bude vidiet aj na teste, tak preto som testovala 😉
@klaudia001 tak ovulku este len budes mat, zajtra, alebo pozajtra
@klaudia001 rok? blahozelam, mne sa to bohvie kedy podari...
@zvolsiinylogin hej presne rok, prvý mesiac som mala náplaste, druhý mesiac žuvačky a potom už vobec nič, bolo to tažké, hlavne ked sme niekam išli a všetci hulili jak komíny 😀 , ale dá sa to !!! najprv som aj pribrala a po čase som sa dostala na svoju váhu / najprv som mala 58 potom ked som prestala som mala 65 , no a teraz mám 62 kg / síce nie uplno na svoju váhu / 171 cm meriam /, ale radšej budem mat pár kíl navyše ako vdychovat to svinstvo.
@azzura ja som tam volala prvy krat po cca 4 tyzdnoch a povedala, ze to este neni ani schvalene, o tyzden nato, to bolo schvalene, ale este chybal nejaky podpis na ktory sa cakalo dalsie 2 tyzdne, potom zas nevedeli najst moju ziadost, ze ci je uz odoslana do car, no nakoniec ju nasli a skenovali do centra, original ani neviem kedy im dosiel, no proste des, niekto tu pisal, ze posielaju hromadne ziadosti, mozno raz za tyzden? ale nie som si ista
@zvolsiinylogin keby si naozaj moc chcela, tak prestaneš hulit, jednoducho s tým z hodiny na hodinu prestaneš, pokrčíš krabičku a hotovo. zo začiatku ti velmi pomôžu náplasti...a potom žuvačky....ide to !!! ver mi !!! tak šup do toho !! a budeš sa cítit ovela lepšiem, krajšie, teda mne sa tak velmi zlepšila plet že až, aj ked občas si poveim, že bych si zapálila, ale nikdy to neurobím....

@lubanka ahaa tak to je dost, to kde je take velke muzeum? 😨 poznam zensky kolektiv je onicom, je lepsie ak tam je aj muz