Rada pre tie, ktoré nemôžu otehotnieť - nedostatok medi v tele
Práve som sa dočítala v jednej múdrej knihe, že ak žena nemôže otehotnieť hoci je zdravá , môže byť príčina nedostatok medi v tele. Vraj stačí večer pichnúť kúsok medi do jablka a ráno zjesť. Za skúsenie nič nedáte, snáď to niektorej pomôže 🙂
@liljana určite áno, je to meď
@liljana 😂😂😂😂😂😂😂 a co medene mince ? ci to uz je velke ??
Zostal mi doma 2metrovy medeny kabel. Idem si ho naporcovat, vydrzi na cely mesiac. 🙂
No, lepsie ako drotom do oka😝
@ell_mala to bude leporelo😀
Topiaci sa aj medeneho drôtu chytí. Možno aj spermie by sa chytili. 😀
Samozrejme tu meď z jablka pred zjedenim vytiahnuť. Nerozumiem načo sa tu z toho robí show.
Ved uved zdroj. Ci si myslis, ze nevieme citat?🙊
To si mala povedat hned. Vies, ako tazko pojde teraz ten drot vonku? 😇 😝
@liljana A ty si stihla od zaciatku diskusie mat uz rano?😝
@liljana za vieš nejde čiarka 😉
🤦
@dskjhfdlkdjhl Ranni ptace dal doskace. 🙂
A aky dokaz autorka uviedla? Lebo zase napisat mozes cokolvek a su ludia, co tomu uveria, ale nie vsetci😉
Inak... Mne toto hovoril môj chlap, ze kedysi sa normalne klince železné napichavali do jablka a jedli to jablko ti, ktorí mali nedostatok železa.
Si zlata, ze myslíš na ostatné snazilky😘
tu je aj postup 🙂
https://www.mimibazar.sk/recept/13199-0-0/zelez...
Odporúčaná denná dávka medi je pomerne nízka a dá sa vcelku ľahko vyplniť potravinami ako sú pečeň, orechy a semienka, prípadne nejakým komplexným výživovým doplnkom... Je to pre telo dôležitý kov, ale jeho prebytok je nebezpečný, preto by takéto, aj keď dobre mienené rady, mali byť rozdávané a hlavne prijímané s rozumom...viem že istú dobu bolo z tohto dôvodu riešené, či je vhodné variť v medených hrncoch
Inak, med je jedovata, ak si to dobre pamatam, chemiu som uz vyse 30 rokov nemala🙂
@viestta to vies, ked to funguje so zelezom, tak to musi aj s medou a mozno aj s inymi kovmi🙊

Moze to byt aj kusok medeneho drotu z elektrickeho kabla?