icon

Resetujeme snažilkovanie a začíname rátať odznova

tomiholjubavi
9. apr 2014

Zdravim dievčata, (už čoskoro uspešne) snažilky 🙂

My s mužikom sa snažime už dlho o potomka, začali sme už pred svadbou + cele manželstvo. Dlho sa nam nedari a prešla som si všetkymi fazami od nadšenia, cez znechutenie, smutenie, zurivost, zavist, rezignaciu a tak dalej. Čim dlhšie nam snaženie trva, tym viac ma to demotivuje. Ked vidim tehotnu kamaratku, neviem či sa mam silit do afektovaneho usmevu, alebo rovno sa rozplakat...Som alergicka na reči - pride to, ked vam bude sudene, alebo asi ešte nie ste pripraveni, uživaj si kym nemaš deti, alebo top zo všetkeho - Pride to, ked to budete najmenej čakat... 😠 Ako si to do paroma niekto predstavuje, po tolkom snazeni a koncentracii ma prist niečo nečakane :D To ako keby človek ratal každu kaloriu, aby nepribral a potom by ho prekvapilo, že schudol... 😀

Každopadne, dnes som sa rozhodla, že začnem odznova. Nebudem ratat neuspešne mesiace. Uplne zabudam na to, čo bolo. Resetla som všetky pokusy, nezdary a emocie...Začinam sa snažit od dnes - 9.4. 14...Ak v maji uvidim negativny test - nevadiiii, šak komu to vyjde na prvy pokus? 😉

Pozyvam Vas damy, pridajte sa ku mne a začnime snažilkovat odznova. Nech je naša cesta k potomstvu je tabula rasa, nezatazena minulostou...Verim, že toto naše rozhodnutie zotavi naše psychiky a prinesie nam vytužene, vymodlene detičky 🙂

Takže, čo sa tyka mna, ja a mužiček začiname so snaženim ododnes 🙂 Prida sa niekto? 🙂

cammeronka
14. apr 2014

@tomiholjubavi to by bolo podla mna skoda money..ake ved tento mesiac to predsa vyjde!!! 🙂

lal
14. apr 2014

Ahojte baby, tak mne stale neprisla mrcha, cakam, cakam, vcera ma brucho pobolievalo ako keby to malo prist, ale dnes vobec nic. Hovorila som si, ze test spravim az v stredu ak nic dovtedy, ale ja truba som nevydrzala a spravila dnes ked som prisla domov. Este k tomu som mala doma az 25, takze vysiel negativny, neviem preco nikdy neviem vydrzat do rana. A zas musim riesit zhananie noveho testu 😀

lal
14. apr 2014

No a podla mna nemusi dojst ku krvacaniu pri uhniezdovani, takze sa nic neboj @tomiholjubavi

vamaja
14. apr 2014

Lal ja by som určite počkala s testovaním ešte pár dní.

tomiholjubavi
autor
14. apr 2014

@lal mne mrcha ma prist az za desat dni a uz teraz sa ledva krotim aby som sa netestovala 😀

lal
14. apr 2014

@vamaja no to mam aj v plane, len dnes som to nevydrzala 😀

vamaja
14. apr 2014

ja som za celý čas snaženia sa testovala asi len 2 krát. Je to na psychiku. Ja si radšej počkam ked mi budu meškat a potom si spravím test. Ale to neni u mna potrebne,lebo mne chodí mrcha mrchavá ako švajčiarke hodinky. A už by nemusela príst. po inseminácii. Verím tomu,že to víde.

lal
14. apr 2014

@vamaja tak s tym plne suhlasim ze to je psycho, tiez testy normalne nerobim, kedze vzdy ako svajciarske hodinky aj u mna. Akurat teraz mi to meska a ked si spomeniem ako mi lekarka minuly tyzden hovorila ze tam vidi nieco, tak som netrpezliva, ale je to fakt psycho ked clovek nevie na com je a najhorsi je ten strach zo sklamania.

tomiholjubavi
autor
14. apr 2014

@lal uplny suhlas...strach zo sklamania...este horsie potom je sklamanie samotne... ☹ cele testovanie je hrozne rozporuplne...clovek sa neviem dockat, ledva caka kym prejde minimalny pocet dni ..a ked ho ma robit je to zmes nadeje a strachu...a nakoniec pride...vzdy len sklamanie...teda v mojom pripade som uz urobila kopu testov..ale nic ine okrem sklamania po nich neprislo...napriek tomu pred kazdym testovanim zivym nadeje...
@vamaja

tomiholjubavi
autor
14. apr 2014

Ježííííš, že živým O.o....hanba mi

vamaja
15. apr 2014

baby moje mne už hovorili také veci,že som si často myslela,že som už tehotná. A nič z toho. Prešla som si všetkymi,možnými vyšetreniami. Príčina bola štítna žlaza. Lieky sú nadstavené dobre. teraz už sa len dočkat potomka.A problem je aj moja robota,lebo robim v At na turnusy. Tak musím vždy presuvat turnus,ked ma čaká vždy nejake vyšetrenie.

lal
15. apr 2014

Ahojte baby, tak stale nic...dnes uz v jednej chvili som isla na wcko a brala som hygienicke potreby, ze uz som to urcite dostala, ale nic zatial.

maryyaanne
15. apr 2014

Ako ste na tom ženičky? Máte aj vy neskutočnú chuť urobiť si test?? 😝

lal
15. apr 2014

Baby ja.....som tehotna!

roxy80
15. apr 2014

Ahojte baby, tiez sa ku Vám pridavam. My skusame od septembra cize cca 6 mesiacov a stale nic, aj sme pobehali po vyšetreniach a ja som ok ale drahy ma trosku horši spermiogram, tak sme dostali rady ako ho zlepšiť, takže nestracame nadej.Tiez som zacala pred mesiacom brat inofolic a včera 14.4. som bola na folikulometrii a doktor mi veselo oznamil ze su tam dva dominatne folikuly na ceste, tak nech sa teraz trošku posnažíme :P Som si citala vsetky vase príspevky a gratulujem @lal k vytuzenemu tehotenstvu. :D Drzím nam všetkym palce 😀 😀 😀

vamaja
15. apr 2014

lal gratulujem k tehu. Verím ,že sa všetky čo sa snažíme blízkej dobe k tebe pridáme.

lal
15. apr 2014

Dakujem dievcata, mne to stale este nejak nedochadza. Dnes som si presla vsetkymi stadiami - chvilu mi bolo blivno, chvilu absolutne nic a chvilu som mala pocit ze mrcha prave prisla. Isla som domov a ze idem si kupit tehotenske testy, ale chcela som desiatkove, tak som sa zastavila v carfoure. Mali poslednych 6 ks, tak som vzala vsetky, ze nech mam do foroty. Vzdy mam totiz problem zohnat tieto desiatkove. Nie ze by som nejak casto testovala, ale nech skratka mam uz s tym raz a navzdy pokoj.
A zeked ich mam teda rovno 6 ks, tak jedneho skoda nebude a hned ako som dosla domov, isla som na wc a spravila test. No a tam zretelna druha ciarka, o pol siestej vecer. Chvilkami slzy, pocity divne, ale vravim, stale mi to este nejak nedochadza. Zopakujem test rano, to uz by mala byt silna ciarka. Teraz bola slabsia ako kontrolna, ale bola dost vyrazna aj tak.

tomiholjubavi
autor
15. apr 2014

@lal wooow lal...gratulujem 🙂 🙂 🙂 prva tehulka nasej temy 🙂 ja som vedela, ze toto bude plodna a stastie prinasajuca tema 🙂 a teraz nech uz chytro aj my ideme za tebou 🙂

tomiholjubavi
autor
15. apr 2014

@lal inak co sa tyka mna, tak stale ziadne priznaky ☹ akurat ma zacalo boliet brucho ako pred mrchou. dnes sa toho pocitu cely den neviem zbavit...no a k veceru som mala cudny vodnaty vytok ...nikdy som taky nemala...co si o tom myslite? moze to sposobovat inofolic? (Dnes by mal byt 6-7 dpo..ak sa to podarilo)
@vamaja @maryyaanne @cammeronka @roxy80

cammeronka
15. apr 2014

@tomiholjubavi aj ja mam kopu vytoku, az ma napadlo ci nebude ovu u mna az teraz..ked nemeriam tak neviem..ty aj bazalnu teplotu merias?

tomiholjubavi
autor
15. apr 2014

@cammeronka mala som chvilu take pohnutky...:D aj som to skusila, ale nic seriozne...ja kazdy den vstavam o inom case, mam rozhadzanu dennu organizaciu a chyba mi tolko discipliny, aby som si kazdy den na minutu presne merala teplotu...sak mam testy...ja nemavam vytok okrem ovulacie, tak ma to teraz prekvapilo..aj konzistencia je ina...vodova, bezfarebna...nadejam sa na uhniezdovanie, ale bojim sa, ze si to len namyslam ☹

vamaja
15. apr 2014

Kočky aj ja Mávam občas výtoky ,ktoré som predtým nemávala. Ale pripisujem to čajom a vitamínom ,ktoré beriem a čaje čo pijem. Odporučila mi ich Pani Anna Kopačova. Známej sa dlho nedarilo a ona jej pomohla. už ma 2 deti.O pani Kopačovej sa píše vela aj tu na mk. Ja si tiež nemeriam bazal.teplotu.Som lenivá,aj ked ráno skoro vstavam,a mám pravidelný režim.Onedlho sa aj my pridáme k Lal. @cammeronka@tomiholjubavi

maryyaanne
15. apr 2014

@lal waaau! Tesim sa s tebou!Ty si nam dala dalsiu nadej a my stale dufame 😉

@tomiholjubavi No ak si ho nemala nikdy predtym,moze to byt podla mna aj ten "uhniezdovaci".Neprestavaj verit!Musi sa to podarit! Ja budem testovat az vtedy ak v piatok al. sobotu nedorazi MRCHA...

lal
16. apr 2014

Tak baby, dnes rano som test zopakovala a je pozitivny. Ta ciarka je stale ovela slabsia ako kontrolna, ale jasne je tam, ziadne ze natacanie testu pod svetlom 😀 Divny pocit je to...ale zelam vam ho zazit vsetkym ako ste tu 🙂

maryyaanne
16. apr 2014

@lal Gratulujeeeeem!!!! 🙂 My budeme tento pocit zažívať tiež, však @tomiholjubavi ?

@lal Nemáš foto, aby sme vedeli posúdiť? 🙂 A to, že je slabá čiarka: od večera do rána sa veľa nezmení, ale tak o dva dni to už bude čiarka ako hrom! uvidíš 🙂

dolce_principessa
16. apr 2014

@lal gratulujem ..to nevadi ze ciarka nieje rovnako silna ako kontrolna... 🙂 bude tak o tyzden 😀

tinus8
16. apr 2014

dievčatá, tak ja by som sa k vám tiež rada pridala 🙂 o dieťatko sa snažíme už dlho, v januári po umelom oplodnení som bola tehotná, ale fazuľky sa neudržali a teraz po kyrete a šestonedelí začíname odznova a s čistým štítom. Predtým som mala PCO, teraz mi dr. na poslednej kontrole povedal, že tam PCO nevidí. Tiež beriem inofolic, pijem gynastan a bola som u pani Kopačovej už len, aby priletel ten bocian 🙂

lal
16. apr 2014

@maryyaanne
@dolce_principessa test nemam odfoteny, a hlavne sa mi nechce s tym babrat 😀

Mam pocit inak, ze to zacina. Prave som sa zobudila, dnes vecer som to normalne zalomila a zaspala, to sa mi este nestalo. Teda stalo, minuly tyzden, ale to som este nevedela....

Objednala som sa dnes aj k lekarke, nie ze by mi to surilo, ale zhodou okolnosti som dnes mala volat na vysledky z preventivky a tak som to hned spojila, objednala ma ale az na 12.5. takze zatial pohoda. Ako na potvoru mi ale nasli nejakeho enterokoka, normalne z toho nechapem, a ze nech sa zastavim pre lieky. Tak som hned sla, predpisala mi take tabletky na vkladanie. Uplne divne, lebo nikdy som ziadnu bakteriu ani nic podobne nemala a okrem toho nemam ziadne priznaky, ked som doma studovala pribalovy letak tak podla toho by som mala mat palenie, svrbenie a neviemco vsetko a ja nic nemam, mne nic nie je 😕 Normalne mam podozrenie, ze mi s niekym zamenili kartu, lebo velmi tuctove priezvisko, s este tuctovejsim menom. Ale recept bol vypisany naozaj na mna tak hadam si to preverovali ked som tam bola...

lal
17. apr 2014

Inak baby, este som vam chcela povedat, ze ak ste netrpezlive a je skoro na testovanie, skuste ovulacne testy. Ja som citala cele forum o tom tu na MK a boli tam skusenosti, ze ovulacny test je schopny ukazat tehotenstvo ovela skor ako tehotensky test. Povedala by som, ze skusenost bab bola tak na 95% ze to vyslo.
Ja som mala tusaka tentoraz ze to vyslo a tak som testovala ovulacnym lebo by som sa asi zblaznila z toho cakania (ostaval mi este tyzden do mrchy). Mala som doma vela ovulacnych testov, ktore nepouzivam, lebo ma to nebavi a tak som ich vyuzila na toto tentoraz. Aj som to tu tusim pisala ze uz tyzden pred meskanim mrchy mi ciarka pekne silnela a bola ako kontrolna. A nakoniec je z toho tehotenstvo, takze mne to tiez vyslo 🙂

tomiholjubavi
autor
18. apr 2014

@lal ja mam doma este styri ovulacne testy...akurat som 23 dc..este by mi malo teda chybat takych 5 dni do mrchy...ale nemam ziadne predmrchove priznaky...myslim tym bolesti v chrbte, tazke prsia, dokonca som neni ani vyhadzana (momentalne) 😀 ... rozhodla som sa, ze prvy test spravim v nedelu...teda zajtra..neviem uz vydrzat...fakt nechapem, ako zienky zvladnu byt 9 mesiacov tehu, ked ja neviem vydrzat tyzden 😀 ale najhorsia je ta neistota...

@vamaja @cammeronka @maryyaanne inak co sa toho vytoku tyka, hrabala som trochu na internete a nasla, ze sa to vola Leukorrhea ...ma to byt bud číry, alebo mierne mliečny vytok bez vone - bud jemne vonia, alebo ziadno, urcite nesmie smrdiet...a nesmie ani sposobovat neprijemnosti typu svrbenie, palenie... v anglictine je kopu stranok o tom, ze leukorrhea and early pregnancy, alebo tak...proste sa tam pise, ze je to castym prvym znakom tehotenstva, este pred testom, ale velakrat je nepovsimnuty, prave preto, lebo nesposobuje problemy... 🙂 Ja tak hrozne chcem veriť, že toto je aj naš pripad a že v tejto teme budeme tento mesiac vsetky tehotne ...Kiež by Pan Boh dal...uplne sa nadejam celym srdcom ...