icon

Resetujeme snažilkovanie a začíname rátať odznova

tomiholjubavi
9. apr 2014

Zdravim dievčata, (už čoskoro uspešne) snažilky 🙂

My s mužikom sa snažime už dlho o potomka, začali sme už pred svadbou + cele manželstvo. Dlho sa nam nedari a prešla som si všetkymi fazami od nadšenia, cez znechutenie, smutenie, zurivost, zavist, rezignaciu a tak dalej. Čim dlhšie nam snaženie trva, tym viac ma to demotivuje. Ked vidim tehotnu kamaratku, neviem či sa mam silit do afektovaneho usmevu, alebo rovno sa rozplakat...Som alergicka na reči - pride to, ked vam bude sudene, alebo asi ešte nie ste pripraveni, uživaj si kym nemaš deti, alebo top zo všetkeho - Pride to, ked to budete najmenej čakat... 😠 Ako si to do paroma niekto predstavuje, po tolkom snazeni a koncentracii ma prist niečo nečakane :D To ako keby človek ratal každu kaloriu, aby nepribral a potom by ho prekvapilo, že schudol... 😀

Každopadne, dnes som sa rozhodla, že začnem odznova. Nebudem ratat neuspešne mesiace. Uplne zabudam na to, čo bolo. Resetla som všetky pokusy, nezdary a emocie...Začinam sa snažit od dnes - 9.4. 14...Ak v maji uvidim negativny test - nevadiiii, šak komu to vyjde na prvy pokus? 😉

Pozyvam Vas damy, pridajte sa ku mne a začnime snažilkovat odznova. Nech je naša cesta k potomstvu je tabula rasa, nezatazena minulostou...Verim, že toto naše rozhodnutie zotavi naše psychiky a prinesie nam vytužene, vymodlene detičky 🙂

Takže, čo sa tyka mna, ja a mužiček začiname so snaženim ododnes 🙂 Prida sa niekto? 🙂

lal
24. apr 2014

@tomiholjubavi a ja som stale myslela ze vcera si cakala mrchu 🙂 Som cakala kedy prides oznamit radostnu novinu 🙂 Drzim palce aby dnes ta mrcha neprisla.

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@lal najradsej by som hned bezala testovat..ale uz som vyplytvala prvy ranny moc 😀 tak si budem musiet asi pockat...od zajtra ma uz zmysel testovat, ci?

lyzzy
24. apr 2014

@tomiholjubavi .....sledujem tuto temu......velmi ti drzim palce 😉 ....nech mas dve //...potom daj vediet

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@lyzzy dakujem si mila 🙂 zatial je to hotova drama na pokracovanie 😀 dufam, ze bude s pozitivnym koncom .... ten cas sa tak vlecie, ked na nieco cakam...

lyzzy
24. apr 2014

@tomiholjubavi ....to poznam.Hlavne pozitivne 😀

cammeronka
24. apr 2014

@tomiholjubavi hello hello, ja som tiez 28 DC, rano som testovala, ale zatial beloba...len neviem, ci som ja nakoniec nemala ovu az 22 DC, tak by som bola este len 6 DPO, ale tento mesiac nemeriam pravidelne nic, tak mozem len cakat...tebe by uz podla mna ukazalo aj z poobedneho mocu 🙂 tak zajtra drzim paste..

lal
24. apr 2014

@tomiholjubavi
@cammeronka baby, este ma napadlo, ze ak mate dnes 28 DC, tak podla mna by ste mali cakat mrchu az zajtra, ci? Ale skuste test ak vam to neda 🙂

maryyaanne
24. apr 2014

@tomiholjubavi Držím ti palce! Bude to ťažké vydržať. Ja mám dnes 31DC a mrcha nedorazila, testovať sa ešte bojím......bojím sa proste toho sklamania :/ Uvidíme, dnes pôjdem kúpiť testíky 🙂

maryyaanne
24. apr 2014

@lal @cammeronka @tomiholjubavi A inak baby, myslíte, že na teste by bolo niečo vidieť?? Nieje to ešte zavčasu? 😖

cammeronka
24. apr 2014

@maryyaanne podla toho kolko dní si po ovulke..od tých 10-11 DPO by uz mohlo byt vidiet, ja som sice 28 DC ale len 6 DPO, takze mne sa tento mesiac posuva cely cyklus..
@lal

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@maryyaanne ja som mala ovu 9teho...to bolo pred 15 dnami...mam 28dnovy cyklus...akurat tu pokukujem po testoch...a prisla som na to, ze ten moj je uz 5 mesiacov po zaruke 😀 tak aspon mam o dovod navyse spravit ho uz dnes a zajtra pojdem kupit nove 🙂 myslite, ze to moze ukazat, aj ked to nebude prvy ranny moc?

@cammeronka @lal inak mam slabu indiciu, ze by predsa len z toho mohlo cosi byt...dnes rano moj najmilovanejsi svokor robil ovčie klobasy a ked som zanuchala ten smrad, normalne som *hodila sablu* z nich.. prvy raz v zivote...ale zase to nie je az taka vyhra...lebo mne hrozne smrdia zakazdym ked ich vari a na male som mala uz niekolkokrat :D

maryyaanne
24. apr 2014

@tomiholjubavi Vyskúšaj!Veľmi ti držím palce! 🙂 Ja som mala ovu asi 7-meho, cize 2 dni pred tebou a cyklus je tiez 28 dnovy. Ja testnem buď dnes alebo zajtra.... Ja nemám žiadne extra príznaky, len bolesť bruška, troška prsia, časté močenie......Verím, že tam nájdem 2 čiarky ako hrom! Držte palce 🙂

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@maryyaanne no uz som spravila..zatial nic ☹ ale test je nejaky cudny...ledva sa vidia aj kontrolne ciarky...asi je uz fakt po zaruke...no nic, zajtra pojdem kupit nejake aktualnejsie....ale sklamana som aj tak ☹

maryyaanne
24. apr 2014

@tomiholjubavi Nebuď sklamaná!!! Nerob predčasné závery....mrcha mešká a to je podstatné! Test je určite po záruke, takže utekaj do lekárne a uvidí sa 🙂 Treba pozitívne myslieť, ja mám naozaj pocit, že tentokrát to výjde! 🙂

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@maryyaanne aj ja mam taky pocit, ze by to mohlo vyjst...hlavne preto, lebo mi tento mesiac chybal pms... 😀 nemala som ani zrave dni, ani vyrazky, ani ma prsia nebolia...to mi je taka indicia 🙂

maryyaanne
24. apr 2014

@tomiholjubavi Takto sa mi to páči 🙂 Držím nám palce 🙂

cammeronka
24. apr 2014

@tomiholjubavi no super, presne na takuto indiciu cakam aj ja, ze ma zrazu z niecoho napne, alebo mi nieco bude hrozne smrdiet, najlepsie keby mi nechutila kava, to bol znak u mojej maminy 🙂 ale ja stale nic, nenapina ma, aj kava mi chuti, prsia ma nebolia..a mam praveze zravku na sladke ako vzdy pred mrchou a vcera som sa uz pohada s mangelom, takze pms ako vysite 🙂) ale u teba same dobre znamenia, drzim paste 🙂

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@maryyaanne @cammeronka no mna uz tiez nenapina, to len chvilku po ranu..aj to zo smradu tych otrasnych ovcich klobas 🙄 to mi svokor casto robi, ze vyvara nieco co mi smrdi - bravcove koze, kravske jazyky a podobne 😠 😠 ...
stale dufam, ze tie pms znaky sa nedostavia ani nadalej...ale pravdupovediac akurat teraz som sa pohadala s muzom aj ja...ale to je celkom bezny jav ked je deduch "na navsteve"... 😠 tak ma dneska zase nasral, ze mam adrenalin, jak keby som isla skakat padakom ☹ ☹ aspon nemyslim furt na to, ci to pride alebo nepride...

humancare
24. apr 2014

Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste pomocou špeciálnych cvikov aktivovať prirodzenú funkčnosť vašich ženských orgánov. V akych pripadoch vam mozme pomoct - nepravidelny menstruacny cyklus - mnestruacne bolesti -nadvaha - neplodnost/ ovulacne problemy -menopauza - myomy, cysty -inkontinencia -muzske zdravotne problemy -prostata, poruchy potencie

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@cammeronka @maryyaanne @lal @lyzzy
Baby odpadnem z toho mojho muža 😀 rano sa pytal, či prisla mrcha..a ja ze este nie..potom sa pytal na obed a ked som zas povedala, ze este nie, vybral sa do obchodu a dotrepal extra-tichy mixer 😀 že babatku treba mixovat kasicky 😀 😀 Bože, ten jeho nekonečny optimizmus by som chcela zdielat aspon mesiac 😀

cammeronka
24. apr 2014

@tomiholjubavi no tak potom nie je o čom, ked už je doma aj extra tichy mixer, už nemaš na vyber, už musiš byť jedine tehotna 🙂) obdivujem pozitivne nasadenie tvojho mm 🙂 a ozaj zvykne ti meskavat, ci mavas presne 28DC cyklus?

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@cammeronka obycajne mavam presny cyklus...zriedkavo sa mi stane, ze mi meskava ...nemozem povedat, ze nikdy mi nemeskala...ale to vacsinou ked som prechladnuta, alebo pred statnicami mi meskala skoro tyzden..ale vacsinou je fakt tych 28 dni...alebo lepsie povedane 27,5 lebo obyc. dostanem z noci na rano..takze do 28meho dna sa uz zobudim s prekvapenim 😠 ... kedysi (asi pred rokom a pol) mi dost meskala...urobila som dva testy a bol na nich duch...uz som sa zacinala tesit ale dva dni na to prisla mrcha a odvtedy uz nikdy nebol ani duch..no a moj muzik je chodiaci optimizmus :D...to na nom obzvlast milujem 🙂

cammeronka
24. apr 2014

@tomiholjubavi nooooo tak to potom môže veľa znamenať, keď zatial nedošla 🙂 a ked ani pocity na nu nemas..tfuj tfuj nech už ani nechodiiiiiiiii 🙂

lal
24. apr 2014

@tomiholjubavi no ako? furt nic?

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@lal nic... 😕 ani pms, ani bolest v prsiach, ani predmenstruacne bolesti...len od rana pocit, ako keby som sa vozila na kolotoci... ☹ a test negativny...

lal
24. apr 2014

@tomiholjubavi ale ved to je pozitivne!

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@lal no asi je...🙂 ale pozitivny test by bol este pozitivnejsi 😀 a nic a nic... inak dnes by mal moj manzel dostat nobelovu cenu za mier...lebo sa snazi, je mily, rozptyluje ma, zabava, hladka ..a ja som jak sto furii a vkuse len pi*ujem ...su to hrozne nervy...sama seba by som vyfliaskala po papuli, ale nemozem si pomoct...

lal
24. apr 2014

@tomiholjubavi testy mas? skus rano 🙂 Aj ked viem si predstavit to cakanie, cloveku to pripada ako cela vecnost ☹

tomiholjubavi
autor
24. apr 2014

@lal testy uz nemam..uz som ich vsetky pominala... 😅 trpezlivost nikdy nebola moja silna vlastnost...ale zajtra si pojdem kupit nove...desiatkove...ale tiez je to asi optimizmus si robit ani nie 11 dni po nadejnom oplodneni 25tkovy test 😀

lal
24. apr 2014

@tomiholjubavi tiez som bola optimistka 😀 Ale tak co, ked nebol iny test doma a zvedavost velka, stacil aj taky 😀 😀