icon

Resetujeme snažilkovanie a začíname rátať odznova

tomiholjubavi
9. apr 2014

Zdravim dievčata, (už čoskoro uspešne) snažilky 🙂

My s mužikom sa snažime už dlho o potomka, začali sme už pred svadbou + cele manželstvo. Dlho sa nam nedari a prešla som si všetkymi fazami od nadšenia, cez znechutenie, smutenie, zurivost, zavist, rezignaciu a tak dalej. Čim dlhšie nam snaženie trva, tym viac ma to demotivuje. Ked vidim tehotnu kamaratku, neviem či sa mam silit do afektovaneho usmevu, alebo rovno sa rozplakat...Som alergicka na reči - pride to, ked vam bude sudene, alebo asi ešte nie ste pripraveni, uživaj si kym nemaš deti, alebo top zo všetkeho - Pride to, ked to budete najmenej čakat... 😠 Ako si to do paroma niekto predstavuje, po tolkom snazeni a koncentracii ma prist niečo nečakane :D To ako keby človek ratal každu kaloriu, aby nepribral a potom by ho prekvapilo, že schudol... 😀

Každopadne, dnes som sa rozhodla, že začnem odznova. Nebudem ratat neuspešne mesiace. Uplne zabudam na to, čo bolo. Resetla som všetky pokusy, nezdary a emocie...Začinam sa snažit od dnes - 9.4. 14...Ak v maji uvidim negativny test - nevadiiii, šak komu to vyjde na prvy pokus? 😉

Pozyvam Vas damy, pridajte sa ku mne a začnime snažilkovat odznova. Nech je naša cesta k potomstvu je tabula rasa, nezatazena minulostou...Verim, že toto naše rozhodnutie zotavi naše psychiky a prinesie nam vytužene, vymodlene detičky 🙂

Takže, čo sa tyka mna, ja a mužiček začiname so snaženim ododnes 🙂 Prida sa niekto? 🙂

cammeronka
24. apr 2014

@tomiholjubavi a ovulacny si neskusala, aj ten vraj ukaze este skor ako tehu test

jankalianka
24. apr 2014

@tomiholjubavi Presne vieeeem, co prave prezivate. 🙂 Ano ano uz to vyslo . Nie nie bojim sa tomu verit. Mam nieco podobne za sebou. Velmi Vam prajem, aby to vyslo. My sme cakali tiez dlho. A teraz mi tu uz hlasno do ucha dycha nase spiace 18 mesacne skvrna. ;)
Normalne uz s napatim ocakavam s Vami aj ja. 🙂

lal
24. apr 2014

@cammeronka @tomiholjubavi ano, vyskusaj ovulacny ak mas 🙂

tomiholjubavi
autor
25. apr 2014

@cammeronka @jankalianka @lal

dakujem vam za podporu dievcence...zatial mrcha stale neprisla...ovulacne testy este mam, ale som pocula, ze to treba testovat viac dni za sebou a podla toho ako silnie tak sa to da odcitat?

joooj baby, toto je jak indicka telenovela...kazdy den drama, vkuse sa riesi to iste a uz mesiac sa dej neposunul ani o kusok 😀 snad je uz cas na zasadny zvrat 🙂 (pozitivny dufam)

cammeronka
25. apr 2014

@tomiholjubavi viac dní za sebou treba testovat, ked kocky zacinaju testovat skor, mozno od nejakeho 8 DPO, ale tebe ked uz meska mrcha by mal byt ovu test pozitivny, cize by stacil aj jeden 🙂

lal
25. apr 2014

@cammeronka
@tomiholjubavi ano, otestuj a uvidis....inak ja silno rozmyslam tiez o kupeni testu. Ked tak nad tym rozmyslam, tak tie "kramy" co sa mi pustili v sobotu vecer a isla som s tym na pohotovost mi trvali len tri dni a bolesti ziadne. To je u mna uplne neobvykle, normalne mavam kramy skoro 6 dni a teraz som mala vlastne od soboty vecera, v nedelu, pondelok a v utorok uz len take slabe spinenie, v stredu uz nic..

tomiholjubavi
autor
25. apr 2014

@lal @cammeronka
baby som nasrata jak fras ☹ isla som kupit test a zas negativny..mam este jeden...ale uz to ani nemam chut skusat...stale nemam ziadne znaky pms...hlava sa mi kruti ako keby som prave zisla z kolotoca a dviha sa mi zaludok a testy rad radom negativne... ☹ ☹ ☹ pojdem asi v pondelok zistovat tehotenstvo z krvi (ak sa to uz da
)...ak mi dovtedy nepride...lebo dnes ked som brala moc do odberky, tak bol uplne inej farby ako obycajne, nejaky fest oranzovy, tak sa bojim ci to uz nie je s primesou MS krvi ☹ ☹

cammeronka
25. apr 2014

@tomiholjubavi stale negativny aj ked meska ? :( no škoda..asi bude najlepšie isť v pondelok dať si zobrať krv tak, ako si povedala..a oranžovy moč? nebol len moc koncetrovany, ze si dlhšie nepila?

lal
25. apr 2014

@tomiholjubavi nezufaj, kym nemas mrchu, stale je nadej 🙂 A okrem toho, nemusi ti to este ukazat, niekomu ukaze az par dni po vymeskani. O tej farbe si myslim to iste co cammeronka - mozno ho mas len koncentrovanejsi.

lal
25. apr 2014

@maryyaanne
@tomiholjubavi no ako baby???

tomiholjubavi
autor
25. apr 2014

@lal este stale nic...len tocenie hlavy ostava...hladam jak blazen ovulacne testy, som si 100% ista, ze som ich brala na pag a nemozem ich najst ani za nic...vsetko som prehrabala, aj do auta pozrela a nikde nie su 😠 😠 😠 ked ich nebudem potrebovat, isto ich hned uvidim ...

lal
25. apr 2014

@tomiholjubavi klud, uzivaj si, ze mrchy nikde 🙂 Hned by som s tebou menila 🙂

tomiholjubavi
autor
25. apr 2014

@lal skus si aj ty urobit este jeden testik, mozno tvoja mrcha bola len uhniezdovanie 😉

lal
25. apr 2014

@tomiholjubavi mala som take nutkanie na obed, aj som pisala manzelovi nech mi kupi test, ale vzapati som si to rozmyslela a pisala ze nemusi 😀 Tie kramy boli ine, boli kratke a bezbolestne, ale nedela a pondelok velmi silne, takze to nemohlo byt len take pomimo, ze nic sa nedeje 😀

tomiholjubavi
autor
25. apr 2014

@lal ja som nasla akurat asi dve tri ruzove kvapky ☹ ☹ ☹ tak snad sa do zajtra nic nerozbehne
inak mam jednu vtipnu prihodu, co sa mi stala dnes. som sa smiala ako uz davno nie 😀 isli sme si nakupit a v meste bola vypadnuta elektrina. jeden obchod (novalis) ma vlastny generator, takze isli najdolezitejsie veci - pokladne, mrazaky...ale ostatne (napr. vaha na ovocie) sa muselo nahadzovat rucne podla kodov...

dostala som hroznu chut na jablcka..take tmavocervene, vonave, sladke, co maju tvar srdiecka..vies ktore myslim? tak si nabalim do vrecka a idem ich dat odvazit...tam stoji mlada praktikantka, cela nervozna, spotena 😀 chvilu cosi skusa a potom, ze - prepacte, ale nemozem najst k nim kod, vyberte si prosim druhe...tak som si zobrala obycajne cervene, ale ona ani k nim nevedela najst kod 😠 povedala som si, ze jej dam pokoj, zobrala som dve kila jablk v sietovke a isli sme dalej nakupovat. Robili sme velky nakup, tak sme napchali plny vozit 😀 prideme platit a co nevidim - nasa praktikantka, uplne neschopna na ovoci, bola medzicasom presunuta k pokladni.
Poooomaly, polozku po polozke posuvala k tomu cervenemu svetielku. Už sme mali narvate dve tasky, ked prisli na rad jablka..ona ich odpipne a....spadne jej system 😀 ...hrozne sa ospravedlnovala, ale ze musime vsetko vylozit a zas to jedno po druhom nahadzat do pokladne ... muzik zazeral jak masovy vrah, ale nepovedal nic a poslusne zacal vybalovat tasky...za nami uz bola poriadna fronta, ludia zacinali frflat... a tak znoooova pomalicky nahadzala do pokladne vsetko, okrem tych jablk...akosi na ne so strachom zazerala... 😀 ked uz ostavali len tie, rozhodne sa na ne pozrela, trosku si odkaslala, chytila ich do ruk...a v tom...sa jej ta sietovka v rukach roztrhla a jablka sa rozkotulali po pase aj po zemi 😀 😀
zensku obliali smrtelne poty, uplne bleda a maximalne serioznym tonom mi hovori: Bohužiaľ pani, jablcka vam dnes nie su sudene... tato veta, v kombinacii s rozpacitym manzelovym pohladom a šomranim nasrateho davu vo mne vyvolala taky zachvat smiechu, že som sa nemohla prestat smiat 😀 normalne som tam stala nad tymi roztrusenymi jablkami, krochkala, chytala sa za brucho, zohybala sa v pase a smiala sa hadam tri minuty 😀 😀 postupne sa so mnou (alebo na mne) smialo asi pol obchodu 😀
nakoniec sme tie jablka dostali zadarmo, ale dobru naladu som mala este pol dna 😀

tomiholjubavi
autor
26. apr 2014

no damy, tak mrcha neprisla,,,ale ranny test zas negativny ☹ 😢

tomiholjubavi
autor
26. apr 2014

@lal
@cammeronka baby toto je uz ozaj na smiech 😀 konecne som nasla ovulacne testy, skusim si jeden spravit ...a ...neobjavila sa ani kontrolna palica 😀 😀 cim viac testujem, tym vacsie nic tam mam 😀

lal
26. apr 2014

@tomiholjubavi tak na tych jablkach som sa dobre a schuti zasmiala 😀 😀 😀
No stale nevesaj hlavu, mrcha nikde...

roxy80
26. apr 2014

@tomiholjubavi : nevadí hlavne ze stale nedorazila. Kamoška si robila test ked jej presne týžden meškali a mala uplne slabunku az neviditelnu čiarku, a az ked to bolo asi 2 týždne meškania tak sa jej konečne ukazali silne obidve. a ked sa testovala v den meskania tak ho mala negatívny. Kasli teraz týžden nato a potom to skus. 😉 😉 😉

cammeronka
26. apr 2014

@tomiholjubavi no ze ani kontrolna, tak to som este nemala 🙂 asi ta chce silou mocou niekto drzat v napati..ja mam ovu pozitivny a na tehu nic, ale ja mavam skoro vzdy pred mrchou ovu pozitivny..

ria88
26. apr 2014

@tomiholjubavi ahoj, prihoda s jablckami bombova 😀
inak, si si ista, ze si mala ovulku?

lal
27. apr 2014

@maryyaanne
@tomiholjubavi no baby co nove?

tomiholjubavi
autor
27. apr 2014

@lal no mrcha nikde, konecne sa mi podarilo spravit ovulacny test...aj tenje sice dajaky vypelichany, slabo sa vidi aj kontrolna ciarka, ale viditelna je...a tiez aj ta druha...takze by som podla testu mala ovulovat 😕 😕
@roxy80
@cammeronka
@ria88

lal
27. apr 2014

@tomiholjubavi toto je fakt ako telenovela 😀 Ale super, ze mrchy nikde. Neskusis znova tehotensky?

tomiholjubavi
autor
27. apr 2014

@lal aj by som skusila ale uz ziadny nemam 😀 budem musiet pockat do pondelka ...no fakt cista telenovela 😀 uplne jak naschval...ze nech je trochu vzruso 😀

tomiholjubavi
autor
27. apr 2014

pridavam aj fotku...ale neni tak dobre vidiet ako v skutocnosti, so zoomom som neni moc kamoska..ale ta kontrolna ciarka, fakt slabota...najskor ju bolo ledva vidiet, po zaschnuti zosilnela..ja neviem co tu za testy predavaju 😀

jankalianka
27. apr 2014

@tomiholjubavi akoze nevidiet. Pravdaze vidiet. 🙂

lal
27. apr 2014

@tomiholjubavi super, nadej stale je 🙂

tomiholjubavi
autor
27. apr 2014

@jankalianka
@lal ale nebol to prvy ranny...bol to asi dvadsiaty popoludnajsi moc 😀 asi som sa dajak prechladila alebo co, lebo chodim kazdu hodinku aj dvakrat na zachod 😠 a aj trikrat za noc 😠

lal
27. apr 2014

@tomiholjubavi no tak tym lepsie, ked z takeho nariedeneho mas takuto ciarku 🙂 Ty si brala aj ten inofolic teraz ci este nie?