Resetujeme snažilkovanie a začíname rátať odznova
Zdravim dievčata, (už čoskoro uspešne) snažilky 🙂
My s mužikom sa snažime už dlho o potomka, začali sme už pred svadbou + cele manželstvo. Dlho sa nam nedari a prešla som si všetkymi fazami od nadšenia, cez znechutenie, smutenie, zurivost, zavist, rezignaciu a tak dalej. Čim dlhšie nam snaženie trva, tym viac ma to demotivuje. Ked vidim tehotnu kamaratku, neviem či sa mam silit do afektovaneho usmevu, alebo rovno sa rozplakat...Som alergicka na reči - pride to, ked vam bude sudene, alebo asi ešte nie ste pripraveni, uživaj si kym nemaš deti, alebo top zo všetkeho - Pride to, ked to budete najmenej čakat... 😠 Ako si to do paroma niekto predstavuje, po tolkom snazeni a koncentracii ma prist niečo nečakane :D To ako keby človek ratal každu kaloriu, aby nepribral a potom by ho prekvapilo, že schudol... 😀
Každopadne, dnes som sa rozhodla, že začnem odznova. Nebudem ratat neuspešne mesiace. Uplne zabudam na to, čo bolo. Resetla som všetky pokusy, nezdary a emocie...Začinam sa snažit od dnes - 9.4. 14...Ak v maji uvidim negativny test - nevadiiii, šak komu to vyjde na prvy pokus? 😉
Pozyvam Vas damy, pridajte sa ku mne a začnime snažilkovat odznova. Nech je naša cesta k potomstvu je tabula rasa, nezatazena minulostou...Verim, že toto naše rozhodnutie zotavi naše psychiky a prinesie nam vytužene, vymodlene detičky 🙂
Takže, čo sa tyka mna, ja a mužiček začiname so snaženim ododnes 🙂 Prida sa niekto? 🙂
@tomiholjubavi netusim, ale som uprimne zvedava ako dopadnes, velmi ti to zelam! 🙂 Ja som zacala brat inofolic v utorok tento tyzden, 1x denne...k tomu beriem kyselinu listovu 1x denne a 3x denne alchemilkovy caj. Tak som tiez velmi zvedava co z toho bude.
Inak dnes si manzel ku mne rano lahol a povedal mi, ze podla neho som tehotna 😀 Ze uz 3 tyzdne inak voniam 😀
@tomiholjubavi no to vyzera velice nadejne 🙂 som zvedava na tvoj zajtrajsi testik 🙂
@tomiholjubavi no ako si dopadla???
@lal este ziadno...kym sa ja dohrabem do mesta pre test, bude aj popoludnie...robila som ovulacny a vysiel asi taky ako vcera mozno aj trochu slabi...tak som z toho zmatena... ☹
@tomiholjubavi neviem, mne sa to nezda, ze by si tehu mala byt. mohla sa ti ovulka omeskat. nikdy nevies. 😒
bazalku si nemerias?
@ria88 ja uz tiez stracam nadej ☹ nie bazalnu nemeriam ...
@tomiholjubavi no skus sa na testy vykaslat, skoda penazi. o 2 tyzdne skus test, ak by este nic nedoslo a potom radsej k doktorovi. aby si sa dlho netrapila.
@tomiholjubavi och, ty nas teda napinas....ale cakame a nestracame nadej 🙂
@tomiholjubavi no ako testik?
@ria88
@lal
@cammeronka mi hovorte, sama som uz napata :D :D ale test som dnes nekupovala...uz citim bolesti ako pred mrchou, tak asi nebudem zbytocne investovat do dalsieho sklamania ☹
@tomiholjubavi Ale ved je to este len prvy mesiac co to skusate. Tak pohoda. Ze?! ;)
@jankalianka joooj kiezby...skusame uz celu vecnost..este v 2012 som zazivala sklamania z neuspechu...medzicasom sme pochodili vysetrenia, manzel bol na spg, ja na priechodnosti vajecnikov, robili mi nejake stery...atd... teraz som sa rozhodla, ze nebudem na to mysliet vsetko...lebo cim dlhsie obdobie sa snazis, tym je to horsie na psychiku a tym je mensia sanca, ze sa zadari...myslela som, ze ked si vsugerujem, ze zaciname od teraz, tak to pojde lepsie...sklamanie bude mensie...a vies co? aj to celkom pomaha...tento mesiac som sa celkom pekne namotala do prvoskušajúcej 😀 a dalsi sa idem namotavat, ze skusame druhy krat...a po pol roku zase budem resetovat 😀 ale uz sme objednani do centra kde robia ivf, tak ak to nevyjde coskoro prirodzenym sposobom, tak to budeme skusat nejako inak...
@jankalianka ale vlastne ano...zmyslom tejto temy bolo, ze skusame prvy krat.... 😀 takže pohoda ....ved nie kazdemu vyjde hned na prvy vrz ...ale nabuduce to dame 😀 ...inak mrcha este neprisla tak nadej ešte je...@lal
@tomiholjubavi Velmi Vam fandim. Ja to cele, ako som vravela poznam a preto chapem. A tie vysledky Ste mali obaja dobre a napriek tomu sa nedari?
@tomiholjubavi no ja to vidim tiez, ze nam to znova "na prvykrat" nevyslo..🙂 snad rano uz dorazi mrcha, lebo brucho uz boli statocne..vrr
@jankalianka mali sme vsetko v poriadku...ale az tu na koniku som sa dozvedela, ze vedia robit aj nejaku zrelost folikulov...a to mi moja gyne vobec nepovedala o tejto moznosti, tak moze byt chyba aj tam ? (dufam, ze nie...) no sak v ivf centre nam isto spravia vsetky vysetrenia...je to sukromna klinika, dost draha tak ratam s tym, ze pristup bude profesionalnejsi...
Och baby, nevzdavajte to este, kym mrcha neprisla...
Ak sa to nam nepodari, ja to zase riesit nebudem. Myslim ziadne vysetrenia, ziadne ivf ani nic take. Ja sa s tym zmierim, ja nie som na chodenie po doktoroch. Ak to nepojde prirodzene, nebudem to silit. Ale dufam ze sa podari.
@tomiholjubavi Ja som chodievala na folikulometriu dlho a tiez hormonalny profil mi bol robemy viackrat. Ja som mala prave takyto problem, ze mi "nedozrievali" folikuly a teda sa neuvolnilo vajicko. Pritom som mala len jemne zvysenu hladinu prolaktinu, co nebolo vo vztahu k mojmu problemu otehotniet relevantne. Tak sme sa napchavala vitaminmi ja aj moj manzel na radu nasho lekara asi pol roka a cuduj sa svete a vdakabohu vyslo to.
@tomiholjubavi ....tak ako?...nieco nove?
@cammeronka @ria88 @lyzzy @jankalianka @lal
no dievčence 🙂 moja drama este pokracuje...mrcha nikde uz meska piaty den...znovu som začala živit nadej, ale test uz asi kupit nepojdem...mne proste neni sudene vidiet pozitivny tehotensky test 🙄 ...rozmyslala som, ze by som v piatok zasla k doktorovi...to by bolo 8. den od vynechania mrchy...myslite, ze uz by nieco vedel zistit v krvi? ....joooj hrozne sa modlim, aby mršisko ani neprislo...
@tomiholjubavi co ak mas anovulak? zbytocne ist na krv a robt tehu testy 😒
@ria88 aj tak aj tak ak mi nepride budem to musiet riesit s doktorom...a musim ta dorazne napomenut...toto je pozitivna, optimisticka tema...tak ziadne taketo tragicke scenare 😉 😉
inak kamoska mi hovorila, ze jej az na konci 5 vysiel pozitivny test..a to uz mala potvrdene od doktora, že je 🙂
@tomiholjubavi nejde o to, ze by som chcela robit horovove scenare. ale stale sa orientujes len na testy a preco neprichadza MS, ked su testy negativne. ja som skor chcela, aby si sa orientovala aj na moznost, ze je tento mesiac hluchym. 😅
@ria88 na to sa nemienim orientovat 😀 skor ci neskor by som sa to aj tak dozvedela....
@tomiholjubavi tak to nechaj tak uplne 😀 radsej, co budeme dnes varit? 😀
@ria88 ja varim zemiaky s masom a ty? :D
@tomiholjubavi dala som rano rozmrazit kuracie prsia, ale neviem, co z toho 😅

@lal no brala som ho..tak mozno aj to je pricinou toho, ze nemam ziadny pms, co myslis? ale nebrala som ho pravidelne, len tak na striedacku s kyselinou listovou