icon

Resetujeme snažilkovanie a začíname rátať odznova

tomiholjubavi
9. apr 2014

Zdravim dievčata, (už čoskoro uspešne) snažilky 🙂

My s mužikom sa snažime už dlho o potomka, začali sme už pred svadbou + cele manželstvo. Dlho sa nam nedari a prešla som si všetkymi fazami od nadšenia, cez znechutenie, smutenie, zurivost, zavist, rezignaciu a tak dalej. Čim dlhšie nam snaženie trva, tym viac ma to demotivuje. Ked vidim tehotnu kamaratku, neviem či sa mam silit do afektovaneho usmevu, alebo rovno sa rozplakat...Som alergicka na reči - pride to, ked vam bude sudene, alebo asi ešte nie ste pripraveni, uživaj si kym nemaš deti, alebo top zo všetkeho - Pride to, ked to budete najmenej čakat... 😠 Ako si to do paroma niekto predstavuje, po tolkom snazeni a koncentracii ma prist niečo nečakane :D To ako keby človek ratal každu kaloriu, aby nepribral a potom by ho prekvapilo, že schudol... 😀

Každopadne, dnes som sa rozhodla, že začnem odznova. Nebudem ratat neuspešne mesiace. Uplne zabudam na to, čo bolo. Resetla som všetky pokusy, nezdary a emocie...Začinam sa snažit od dnes - 9.4. 14...Ak v maji uvidim negativny test - nevadiiii, šak komu to vyjde na prvy pokus? 😉

Pozyvam Vas damy, pridajte sa ku mne a začnime snažilkovat odznova. Nech je naša cesta k potomstvu je tabula rasa, nezatazena minulostou...Verim, že toto naše rozhodnutie zotavi naše psychiky a prinesie nam vytužene, vymodlene detičky 🙂

Takže, čo sa tyka mna, ja a mužiček začiname so snaženim ododnes 🙂 Prida sa niekto? 🙂

lyzzy
30. apr 2014

@lal ....aj ja cakam 😖

jahodnicka
1. máj 2014

@tomiholjubavi Baby, já vás občas čtu a jsem napnutááá, moc si přeju aby vám to všem vyšlo 🙂 . Budete super mamči 😉

tomiholjubavi
autor
1. máj 2014

@cammeronka @lyzzy @lenz @lal
tak damy, po vcerajsom strete so štatnou medicinou a hlavne ochotou p. gynekologa, som sa prihlasila do sukromnej ambulancie v zadare 🙂 v piatok o 11tej idem na vysetrenie a dufam, ze mi zistia ocakavany vysledok 🙂 dnes meskam 7. den (juch...) dnes idem kupit testy ...inak teraz mam uz aj dost roboty na prvy maj k nam pridu prvi hostia, tak musim upratat 5 apartmanov, tri uz mam hotove, aj terasu...tak makam 😀 je to dobre, aspon nemam tolko casu sa stresovat...inak posledny test som robila asi v sobotu, ze? to bol este negativny...tak dnes-zajtra by mi uz mohlo ukazat nieco...co myslite?

lenz - helios sme neskusali, ale sme na jun objednani do centra v zagrebe...ale dufam, ze ho nebudeme potrebovat ...

tomiholjubavi
autor
2. máj 2014

@cammeronka @lyzzy @lenz @lal
no dievčence...a je tu ... 😢 😢 😢 😢

cammeronka
2. máj 2014

@tomiholjubavi to vázne? a vyzeralo to u teba tak naadejne :( a normal silna?nielen nejake spinenie?

tomiholjubavi
autor
2. máj 2014

@cammeronka este sa len rozbieha, ale myslim, ze to nema zmysel dalej zivit nadeje...robila som rano desiatkovy test a bol negativny...asi za hodinku uz prisla aj ocakavana pani...len ten vytok si stale neviem vysvetlit, obvinujem z toho inofolic, lebo nikdy predtym som ho nemala...a vobec nebol taky ze chorobny...

cammeronka
2. máj 2014

@tomiholjubavi tak ked bol test negativny, tak to uz je potom mrcha..ja som tiez rano merala BT a teplota predmrchovska, brucho boli, tak dnes cakam aj ja..tak to vyzera, ze druhy cyklus budeme zacinat rovnako 🙂 no a ja som tiez tento cyklus brala inofolic a kopec hlienu stale, takze aj aj si myslim, ze ze je za tym inofolic..

lyzzy
2. máj 2014

@tomiholjubavi ....je mi to luto ☹

lal
2. máj 2014

@tomiholjubavi och, tak to mi je velmi luto ☹ Nebola si dnes objednana aj k tomu doktorovi? ☹ No nic, treba si povedat, ze malokedy to vyjde na prvykrat 🙂 🙂 🙂

Ja som si dnes rano nasla krasne dve ciarky. Sice na ovulacnom teste, ale aj to sa pocita zatial, nie? Takze cez vikend sa budeme snazit o stotristo.

tomiholjubavi
autor
2. máj 2014

@lyzzy @lal @cammeronka
ale nevadi...aspon sa nam zadari az v maji a budem mat valentinske babatko 🙂 dakujem vam dievcata za podporu, ste strasne mile a zlate ...
objednana som bola k doktorovi na jedenastu, ale uz som tam volala, ze z pochopitelnych dovodov nemozem prist... ☹

lyzzy
2. máj 2014

@tomiholjubavi ....bude to dobre.Uvidis.....ver mi...vyplac sa z toho a daj tomu cas.

lal
2. máj 2014

@tomiholjubavi velmi dobre ti rozumiem a viem si predstavit ako sa citis. Neboj, vyjde to nabuduce!

roxy80
2. máj 2014

tomiholjubavi @ je mi to luto....dlhšie som sa neozvala lebo sme boli s drahym na kratkom welnese v dudinciach....mne mala dorazit 29. a dorazila nakoniec 30teho, takze my tiez nič, ako tak vidím zaačneme skoro narovnako opäť a v maji nám to baby vyjde... 😉 😉 😉

ria88
2. máj 2014

@tomiholjubavi aspon sa ti konecne zacne novy cyklus. nebud smutna, ktovie, aky si mala cyklus, ked si mala tak zavcasu pozitivny ovu test a MS sa az teraz zacala rozbiehat. ved rano som ti aj pisala, ze ktovie, ci si ovulku mala normlanu, lebo ovu test pozitivny oze byt, ale k samotnej ovulke nepride.
teraz zacnes lepsi cyklus 😉

kita666
2. máj 2014

Ahojte tak sa pridavam aj ja. Je to uz nieco vyse roka co sa nam nedari. Zatial som s doktorom riesila nepravidelnu menstruaciu, ale kedze ani to sa zatial nepodarilo vyriesit uspesne idem skusit k inej doktorke s ktorou chcem riesit aj nase neuspechy so snazilkovanim. Dufam ze sa n to skoro podari. 🙂 drzim vsetkym palce

cammeronka
4. máj 2014

@tomiholjubavi tak uz aj ja 1.dc

tomiholjubavi
autor
4. máj 2014

@cammeronka vyzera to na valentinske deticky pre obidve 😉 vlastne pre vsetky nas v tejto teme

tinus8
4. máj 2014

baby, idem vyskusat gynex citala som o nom vela pozitivneho a upravuje mrchu, uz ho beriem asi 2 tyzdne, tak vam budem potom hlasit, ako sa dari 😎 ..... budem rada ak sa niekto pridaaa 😉

zuzkut
4. máj 2014

Ahojte🙂
Super tema, dovolim si pridat sa ku Vam...
Ja som akurat par dni po cisteni po MA, takze momentalne resetujem a snad od augusta/septembra startujeme znova.
Ja mam PCO (uzivam Siofor) a na upravu cyklu som skusala okrem cajov aj Inofolic...
Opatrujte sa🙂
z

tinus8
4. máj 2014

ahoj @zuzkut ja som na tom podobne ako ty, 20.2. som bola na kyretazi. Tiez mam PCO, ale na poslednej kontrole dr. povedal, ze tam nevidi pco 🙂 , beriem tiez inofolic a teraz som pridala gynex a caj gynastan. Budeme sa tu snad stretavat a odovzdavat si skusenosti 😉 ....drzim palce pri snazilkovani 😵

zuzkut
4. máj 2014

@tinus8 Idem kuknut ten Gynex🙂

cammeronka
4. máj 2014

@tomiholjubavi no malych valentinov beriem 🙂) ale dnes tie bolesti...auuu

lal
4. máj 2014

No baby, dnes mam 16DC, este asi v pondelok a utorok sa budem nalievat alchemilkovym cajom a potom koncim a zacne ma porazat opat z toho nekonecneho cakania na to, ci pride alebo nepride mrcha. Poctivo som uzivala inofolic a kyselinu listovu, tak tajne dufam, ze z toho nieco bude. Ak to vyslo, tak predpokladany datum porodu je 23.1.2015, uvidime 🙂

tomiholjubavi
autor
4. máj 2014

@lal rozmyslam, ze aj ja zacnem s alchemylkovym cajom...neviete ako sa po chorvatsky povie alchemylka 😀 ked som isla kupovat kyselinu listovu bol to celkom zaujimavy pocin... 😀 muzik mi take veci neprelozi, o kys. listovej v zivote nepocul, az ked som ju priniesla domov 😀

lal
4. máj 2014

@tomiholjubavi on je original chorvat?

tomiholjubavi
autor
4. máj 2014

@lal no on je chorvat, patriot jak hovado...nasu dceru chce pomenovat jadranka (a to ju este ani necakame) 😀 kazdu chvilu dostavam lekcie ako su chorvati najlepsi narod na svete 🙂 ...ale pritom svokor je po maminej strane grek a svokra ma povod v ciernej hore...takze taky balkansky mixik..ale sa hovori poturcenec horsi od turka..vacsieho vlastenca v hr asi nenajdes 😀

zuzkut
4. máj 2014

@tomiholjubavi
🙂 Ja som sa vcera cudovala nad alchemilkou po cesky... Uz som to, samozrejme, zabudla, ale rano kuknem. Mozno to bude nieco podobne🙂
Moja sesternica s bratrancom su chorvati (mamina svk, tatino hr) a teda aj oni maju horku krv za svoju vlast🙂 Ale je to velmi mile. Na Hajduk im nemozme povedat kriveho slova:D

aknelka85
5. máj 2014

Ahojte dievcata 🙂 skuste alchemilku pytat po latinsky http://www.rastlinkybylinky.sk/products/alchemi....
Prepacte, ze som vam tu tak vtrhla ale citam vas uz dlhsie, drzim vam moc palce. Ja mam pco, cize prezivam nieco podobne...
Pekny dnik a hlavne pozitivne myslenie 🙂

zuzicek88
5. máj 2014

Ahoj dievcata,mohla by som sa k vam pridat? moc by mi to pomohlo,snazime sa od juna minuleho roku a zatial neuspesne Fnuk a vzhladom k mojmu veku uz naozaj zacinam panikarit

tinus8
5. máj 2014

@zuzicek88 hlavne nepanikar 🙂 ...treba si urobit vsetky mozne vysetrenia, poziadat lekara o riesenie, zistit kde by mohol byt problem.... inak ked spominas ten vek, tak vo vyssom veku aj snazilkovanie dlhsie trva 🙂....tym som chcela povedat, ze mozno si uplne OK 🙂