icon

Riešenie problémov po podaní liekov na otehotnenie

beka55
16. jan 2025

Pekný deň dievčatá chcela by som si vypočuť váš názor alebo skúsenosť
Poslednú ms som mala 23.12. Od 3 dňa cyklu mi dr nasadila clostylbegyt brala som 2x1 tbl ( čiže od 25-29.12)
3.1 som bola na kontrole dr nič nevidela … bola som 7.1 videla 3 dominantne folikuly 🫣 1 naľavo a 2 napravo pichla mi inj ovitrelle a mali sme sa ,,snažiť “ od podania cca 2 deň tachykardie pulzovo 160 a bolesti v podbrušku ok je to jeden z nežiaducich účinkov 🫣 bolesti prsníkov a bradaviek .. také divne pnutie zimomriavky hocikedy počas dňa a včera 15.1 extrémna bolesti keď ležím alebo sedím na ľavej strane .. dala som sa v nemocnici vyšetriť gynekológom ktorý mi povedal že na ľavej strane mám 7cm veľkú hemoragickú cystu vo vajecniku a zároveň vysokú sliznicu maternice bolesti mám už non stop vraj to praskne samé … nechcem vyzerať ako …. Je to len následok injekcie a mám počkať alebo máte niekto nejakú podobnú skúsenosť ? Ako to dopadlo ? Ďakujem za odpoved

kristinkaris
16. jan 2025

@beka55 ahoj mám niečo podobne ako ty… tiež 7cm cysta našťastie bolesti ani nič nemám zatiaľ ju sledujeme a vznikla mi po clostilbegyte

Operačné ju vyberať nechcú ?

anjelicek26
16. jan 2025

2/3 folikulov praskli..cysta pravdepodobne praskne počas MS.. ak teda nie si tehotná,co je možné samozrejme tiež...7cm je už dosť ale, to možno aj napichnut a odsat,alebo teda operačné podľa lokality.. mne dával preč dve 4+8cm laparkou kedysi..

beka55
autor
16. jan 2025

@kristinkaris momentálne o operácii nikto nič nepovedal … tak ja žiaľbohu bolesti mám pretože mi to vraj tlači na čreva … dr v nemocnici sa vyjadrila že sa mám modliť aby to nepraskla do brucha a odišlo s MS 🫣 ale ak ju nedostanem ? Že budem tehotná veď preto som tie lieky a inj brala neviem dosť ma táto informácia vystrašila veď teda 7 cm nie je malo a plus tie bolesti

beka55
autor
16. jan 2025

@anjelicek26 ďakujem tak snáď nebudem musieť podstúpiť žiadnu operáciu

kristinkaris
16. jan 2025

@beka55 a poslali ta domov alebo si ta tam nechali ? No ja tiež musím počkať na ms avšak u mňa zatiaľ ani ovu teraz neprebehla tak bude musieť asi dať vyvolávačku …no ta vysoká sliznica by aj sedela že by si mohla byť tehu testy si ešte neskúšala ? Možno nejaký slabý duch by ti ukázal

beka55
autor
16. jan 2025

@kristinkaris poslali ma domov čakať buď na ms alebo // na teste 🫣🫣🫣 test som zatiaľ neskúšala pretože som bola poučenia že po ovitrelle môže byt skreslený …
Nemala si ovu ani po clostylbegyte ? Mne taký čas len vyvolávačku pichli …

kristinkaris
16. jan 2025

@beka55 tak tiež čakanie ale keď si to človek zoberie tak riziko riadne … mala som dva folikuly oba praskli a zo žltého telieska sa vytvorila cysta ktorá keď som mala ms neodišla tak teraz čakám na ďalšiu ms avšak ovu ešte nebola som 16dc 🙂 .. hej no po injekcii ešte skresli ale o pár dni už kľudne môžeš skúsiť 🙂 ovitrel sa drží cca 10 dni

anjelicek26
16. jan 2025

Zajtra máš len 10.den, počkaj ešte dva....a sprav si test

ina2405
17. jan 2025

@beka55 riešila by som s lekárom aj cystu, ale aj tú tachykardiu. 160 pulzov je moc.

beka55
autor
25. jan 2025

Dnes mi prišli sms výsledky krvi u dr HCG 78,48 🫣

veronika28102025
26. jan 2025

Dobrý deň chcem sa opýtať či vidíte ducha alebo mi šibe už z toho koľko sa snažíme o bábätko. V utorok mám konzultáciu pred prvým Ivf dnes som skúsila test a neviem či si nahovaram alebo sa niečo črta mám 5 dni do ms a test bol robený o 16:00 ďakujem krasne za názory