icon

Riziká tehotenstva hneď po potrate

dudu1506
27. mar 2012

caute kocky...podarilo sa niektorej otehotniet hned po potrate a ako to prebiehalo? 😒

zuzu1104
1. apr 2014

@veronika1224 super, takze pekne rastiete, len tak dalej. Uz viete, co cakate? Nebud nervozna, vsetko bude v najlepsom poriadku, uvidis, drzim palce. My sa mame dobre, som v 28tt, uz sa mi to pomaly krati, nasa babmula je pokojne dietatko, kopka len sem-tam, je zlata 🙂 A uz sa taaaak tesim, ked ju prvy raz uvidim.

veronika1224
1. apr 2014

@zuzu1104 Čo budem mať budem vedieť vo štvrtok, už sa teším... No ja som nervózna aj preto že mám štatnice a neviem to akosi ovplyvniť ... aj ked by som rada len kvôli tomu maličkému stvoreniu... Joooj tak to áno tebe sa to už kráti.. kedy máš termin ? ja 19. augusta

zuzu1104
1. apr 2014

@veronika1224 neboj ani na statnice, zvladnes, ja som skuskovala s bruskom a maly je v poriadku, narodil sa zdravy a statnicovala som, ked mal rok a pol a vsetko sme zvladli. Hlavne mysli pozitivne a vsetko sa podari 🙂
Termin mam 1.7, takze budeme mat obe letne deticky 🙂. Vo stvrtok budem na teba mysliet. Aj mas nejake tajne tuzby na pohlavie?

veronika1224
1. apr 2014

@zuzu1104 Úprimne akosi mi to je jedno,hlavne nech je v poriadku..... Poteším sa ako prvému aj dievčatku aj chlapčekovi 🙂)) a ty už vieš čo budeš mať ?

zuzu1104
6. apr 2014

@veronika1224 Aj mne to bolo jedno, ale tak v kútiku srdca som túžila po dievčatku, keďže synčeka už mám. A lekár zatiaľ dvakrát na sone povedal, že dievčatko aj mm mi to stále hovorí, tak uvidíme či sa to nakoniec potvrdí. 🙂
Už cítiš aj kopančeky?

veronika1224
7. apr 2014

@zuzu1104 ahoj noo aj ja som trošku túžila po dievčatku, ale čakáme chlapčeka.. ale hlavne že je zdravučký a v poriadku a áno kopančeky citím.... je to krááásny pocit ..

zuzu1104
7. apr 2014

@veronika1224 suuuuper, tak blahoželám, už máte vybraté aj meno?

veronika1224
11. apr 2014

@zuzu1104 nooo vôbec som nevedela aké meno ale teraz msm zatiaľ Patrik... konečne mi začalo rast bruško na mne nie je poznať tehotenstvo 🙂) ani nejak zatiaľ nepriberam a ake mate meno vybrate vy?

zuzu1104
12. apr 2014

@veronika1224 pekne meno ste vybrali 🙂. My budeme mat Terezku 🙂

veronika1224
13. apr 2014

@zuzu1104 No to je tiež krásne meno... ja som chcela tiež Terezku, Anetku alebo Kvetku ... ale tak bude Patrik 🙂) Tebe to potom pekne vyšlo, keď chlapček a teraz dievčatko ... to sa malo komu tak podarí 🙂)

marttina333
19. apr 2014

Ahojte prosim vas ake davaju lekari tabletky na udrzanie tehotenstva ? Uz som raz potratila

veronika1224
29. júl 2014

@zuzu1104 ahoj zuzka už si porodila ? ja mam termín 13 - 20 augusta .. už sa to blíži, tak som v riadnom strese ... ale veľmi sa teším

veronika1224
29. júl 2014

@marttina333 ja som užívala magnézium a dosť dlho

zuzu1104
29. júl 2014

@veronika1224 Ahojky, áno, porodila som 18.6, máme krásnu Terezkuu, zajtra už bude mať 6 týždňov. Mala som super pôrod a som taká šťastná 🙂
Budem ti veľmi držať palce, aby pôrod prebehol bez ťažkostí. Už sa určite tešíš, že sa toho bruška zbavíš, v týchto teplách je to des byť v takom pokročilom štádiu tehotenstva. Ako to zvládaš? A neboj sa, všetko bude ok, nebuď v strese a hlavne, ked začnú kontrakcie sa treba upokojiť, aby si si stresom a strachom zbytočne neoddiaľovala pôrod

zuzu1104
29. júl 2014

@marttina333 ja som mala Duphaston na udržiavanie tehotenstva

nikolabulkova
30. aug 2014

Ahojte dievcata potratila som v 6tyzdni nebolo treba ani cistenie.Treba cakat na prvu menstruaciu alebo sa mozme pokusit hned?Lebo ja mam taky cyklus menstruacny ze aj vyse 42 dni mam to tak vseljak😔

grelu
30. aug 2014

@nikolabulkova ak to bolo bez lekarskeho zasahu, tak podla mna cakat nemusis

nikolabulkova
30. aug 2014

@grelu ano bolo to bez lekarskeho zasahu.V noci som potratila a na druhy den som isla k takej nasej znamej co je liecitelka a povedala mi ze este je vo mne kusok plodu ale ze v ten den to zo mna vyjde aj tak bolo a teraz este krvacam po tom potrate. Doktor mi povedal ze buduci tyzden mam ist na HCG a testy kvoli zrazanlivosti krvi aby sme vylucili nejake problemy.Len neviem ci pockat na menstruaciu alebo nie?

zuzu1104
14. okt 2014

@veronika1224 ahoj, tak ako dopadol porod, vsetko v poriadku?

verka277
30. nov 2014

Ahojte babenky,chcela by som vedieť váš názor.
11.11 som bola na kyrete v 11tt ,par dni som krvacala,potom špimila,dali mi dve injekcie na stiahnutie maternice,lebo už bola dosť veľká.Beriem kys.listovu.Tyzden po kyrete som bola na kontrole a uz vtedy mi povedal dr.ze sa mi uz tvori nova sliznica.Ale teraz potrebujem od vas vediet nazor na toto:neviem,ci sa nam nepodarilo zarobit na drobca.Co ak som otehotnela?Myslite,ze to dopadne dobre? Od kyretu je to cca 20 dni .Napiste mi prosim svoje nazory.Ci mam mat strach.Aj ked ten by som mala,aj ked by som otehu neskor .Len este som nemala ani prvu mrsku,tak neviem a preto sa pytam na vase nazory.Dakujem

ninan2
30. nov 2014

@verka277 Ahoj, ja som bola na kyrete 15.11., v 10. tyzdni. Na kontrole mi tiez doktor povedal, ze uz mam novu sliznicu, a to relativne velku (2 mm). Tiez beriem rozne vitaminy a pijem alchemilku a pod. Doktor povedal, ze mozem skusat otehotniet hned, ako sa na to fyzicky budem citit. Kedze by som chcela co najskor, neriesime ziadnu ochranu a tiez je teda mozne, ze mozem aj otehotniet. Ovulaciu by som podla priznakov mala mat teraz niekedy, tak uvidime... Co som citala na nete rozne clanky a fora (aj zahranicne), tak nie je vobec ziadny problem ak by sa podarilo tehotenstvo aj hned, este pred prvou MS. Praveze teraz je telo zeny este hormonmi nastavene na tehotenstvo a vsetko by malo ist nejak lepsie. Takze sa neboj a potom napis, ako si dopadla, drzim palce 🙂

verka277
1. dec 2014

@ninan2 dakujem ti,normalne si ma ukludnila...len dufam,ze sa to vsetko nebude znovu opakovat.I ked sa to moze opakovat aj po roku a s tym uz nenarobim nic ... :-/ ... tak uvidime,dam urcite vediet ;)

ninan2
2. dec 2014

@verka277 hej ved to, takze je to uplne jedno a aspon clovek nestraca cas... ked je teda uz fyzicky ok. A dlho ste sa snazili teraz? A co sa stalo, prestalo bit srdiecko zrazu?

verka277
2. dec 2014

@ninan2 po pol roku sa nam to podarilo a v 7 tt sa prestal vyvíjať plod :(

happyfrog80
2. dec 2014

@verka277 ak sa citis fajn tak chodte nato hned ,necakaj.Ja som nikdy nemohla otehotnie po potratoch skor nez 10 mesiacov ☹.Keby som maka kazdy rok cakat tolko casu tak snad v 40 tke uz budem aj mama 😀.Nedavno som citaja ze jedna kocka po potrate nedostala vobec ms a je tehula.

verka277
3. dec 2014

Citit by som sa na to aj citila,len mam strach ... ale ten neprekonam,kym to nevyskusame.Ale pozor si nedavame uz teraz.Co sa ma stat,stane sa.Priroda je v tomto silnejsia.

happyfrog80
3. dec 2014

@verka277 nemaj strach,moja znama co potratila tiez takto otehotnela hned a ma maleho Danka.To nikto nezaruci ze ty budes mat bezproblemove tehu ked hned otehotnies,ale nikto nevyvrati bo kazdy je iny.Treba skusit vsetko .Ja som po 3 potrate nemohla opat otehotniet tak som sla na HSG (prefuk vajcovodov),bolelo to jak svina asi som ich mala upchane 😀 a uz som ms nedostala .Ale som teprv na zaciatkutak tak tesit sa nemozem.

verka277
3. dec 2014

@happyfrog80 držim ti moc,moc palce,aby vam vsetko dopadlo ci najlepsie...my uvidime,co nas caka ;)

veronika1224
23. feb 2015

@zuzu1104 ahoj dlho som tu nebola ... pôrod bol super... malý ma 1/2 roka .. je kráásny a robí mi radosť.. akurat to že som bez muža ... ☹

zuzu1104
23. feb 2015

@veronika1224 ahoj, som rada, ze sa mate dobre 🙂 Ako sa vola maly? Ak sa smiem spytat, co sa stalo s otcomtvojho maleho?
My sa tiez mame super, Terezka ma uz 8 mesiacov, je sikovna a kludne dietatko 🙂