Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom
Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😃 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😃 😃
ahojte dievčatá..tak výsledok testu bol negatívny.. 😞 , aj keď mne sa zdá stále skoro 10 deň po prenose..tak som sas rozhodla, že budem brať lieky do piatku..veď nič sa mi nemôže stať, len mrcha dôjde neskôr.. a keď mi v piatok ukáže test negatívny, tak už tomu uverím..ale som z oho smutná, nešťastná..a čo ja viem čo všetko..slzy už boli..dohodli sme sa s manželom, že ešte 1 IVF podstúpim a potom koniec..nemôžem sa toľko trápiť..bolí to...a už nevládzem byť pokusným králikom.. 😞
brobec nebud smutnaaaaa aj tehulkam niekedy test ukaze negativ ....mozno bol zly test , nevesaj hlavu 😉
fyal vsetko zo vcera a este nieco z chladnicky a zo spajze 😃 😃 😃 este dva dni a je po chutiach a prejedani no strasne stavy pred mrchou ]-(
hovadziu polievku, mesko a zeleninku z nej a plninku a salatik z cinskej kapusty,zvolensky dezert, jablkovo-vysnovu vyzivu,hrozienka v cokolade,chrumky ,banan,hrusku
fyal vsetko zo vcera a este nieco z chladnicky a zo spajze 😃 😃 😃 este dva dni a je po chutiach a prejedani no strasne stavy pred mrchou ]-(
hovadziu polievku, mesko a zeleninku z nej a plninku a salatik z cinskej kapusty,zvolensky dezert, jablkovo-vysnovu vyzivu,hrozienka v cokolade,chrumky ,banan,hrusku
bonsai, hlavu hore, vsetko zle sa nam vsetkym raz na dobre obrati 😉 Este nie je nic stratene, mozno
je naozaj este skoro....musis este verit, my budeme na teba mysliet a posielat ti energiu x-)
raz tu budeme vsetky fucat s velkymi tehu bruskami 😃 😃 😃
janka, teda zaujimavy apetit 😃 😃
je naozaj este skoro....musis este verit, my budeme na teba mysliet a posielat ti energiu x-)
raz tu budeme vsetky fucat s velkymi tehu bruskami 😃 😃 😃
janka, teda zaujimavy apetit 😃 😃
fyal z krvi..ale rozhodla som sa, že ešte do piatku budem užívať lieky a v piatok ráno si chcem urobiť test a ak vtedy bude negatívny, tak vysadím lieky..ale mám jednu zaujímavú knižku..kde lekár Karol Řežábek píše, že pri umelo riadenom cykle si žena za dva až 3 týždne po KET robí test na tehotenstvo..je zaujímavé, že ja som bola na krvný test 10 deň po KET..tak teraz neviem...
Začni písať odpoveď...

Odošli
tiez idem domov zehlit 😉 ukazem sa vecer pred panelakom :-p 😃