Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom
Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀
uz som domaaaa 😀
umixovala som si bananovy koktail, mala som strasnu chut 😝 No zachvilu sa tu budem gulat ako taky
nacicany komar 😀
kde ste??? 😕 janka, ja tam mam plny susiak, mozem ti pridat? 😀
Aj tu je už zatiahnuté ☹ . Opäť 😠
Drahý došiel z práce, tak ideme niečo zbodnúť, tiež sa tu ukážem neskôr 😀
Ahojte zienky...pozeram teda citam, ze dnes vas pochytila zehliaca mania... 😀 a nie je to nakazlive, dufam, ze nie 😉
Ja som sa vratila zo skoly, stihla som opravit pisomky, napapat sa, na chvilku pospat a mozem sa pustit do pisania. ☹
Od A az po Fx...zial...dvaja mi nepresli a nie je ani moznost opravnej. Takze este zvazujem moznosti co s nimi, kazdopadne si pockam na to ci sa vobec ozvu
katka, teba by som nechcela na skuske 😀 😕 ..................zo srandy 😉
janka, dobre si spravila, ved to nepozehlene pradlo neutecie 😀
dnes som zopakla ovu testik, a boli tam uz len slabe // 😕 Vcera boli este pekne tucnucke a dnes jemne...
to neva fyal este tam je ovula , ale jej cas sa krati 😉 ved si snad nedufala, ze bude navzdy 😀
ja som sa prejedla 😝 😝 😝
ahojte dievčatá..tak výsledok testu bol negatívny.. ☹ , aj keď mne sa zdá stále skoro 10 deň po prenose..tak som sas rozhodla, že budem brať lieky do piatku..veď nič sa mi nemôže stať, len mrcha dôjde neskôr.. a keď mi v piatok ukáže test negatívny, tak už tomu uverím..ale som z oho smutná, nešťastná..a čo ja viem čo všetko..slzy už boli..dohodli sme sa s manželom, že ešte 1 IVF podstúpim a potom koniec..nemôžem sa toľko trápiť..bolí to...a už nevládzem byť pokusným králikom.. ☹
jasne ze som necakala, ze bude trvat tyzden 😀 😀 😀 len som nevedela ako dlho /kolko dni/ mam
mat // na teste... 😉
ja som sa zase nacicala z banan.kokatilu, mam nafuknute brucho velke jak v 9 mesiaci...... 😝 😀
a co dobre si papala? 🙂
brobec nebud smutnaaaaa aj tehulkam niekedy test ukaze negativ ....mozno bol zly test , nevesaj hlavu 😉
fyal vsetko zo vcera a este nieco z chladnicky a zo spajze 😀 😀 😀 este dva dni a je po chutiach a prejedani no strasne stavy pred mrchou 😠
hovadziu polievku, mesko a zeleninku z nej a plninku a salatik z cinskej kapusty,zvolensky dezert, jablkovo-vysnovu vyzivu,hrozienka v cokolade,chrumky ,banan,hrusku
Ale fyal 😠 co to co to, som z toho smutna, ze by si ma nechcela, ale na druhej strane robis dobre 😀
Teba to taha inym smerom...vizaz a dizajn svojim sposobom tvoje umenie, to ja by som ta nudila len teoriou ...
Bonsaik neboj ...hlavku hore. Zial nikto nam nepovedal, ake je tazke vobec stat sa tehulkou, ale my sme hviezdy a raz to zvladneme.
Janik ty mas aspon vyhodu s tymi stavmi, u teba prichadzaju na cca 3 dni...u mna na tyzden. Po nom sa citim vzdy nafuknuta a neskutocne az prezrata, brucho mi trci zo vse nohavic a ja hu uz len zakryvam dlhsimi trickami.
Mas aj ine priznaky prichodu mrchy okrem prejedania sa??
bonsai, hlavu hore, vsetko zle sa nam vsetkym raz na dobre obrati 😉 Este nie je nic stratene, mozno
je naozaj este skoro....musis este verit, my budeme na teba mysliet a posielat ti energiu 😵
raz tu budeme vsetky fucat s velkymi tehu bruskami 😀 😀 😀
janka, teda zaujimavy apetit 😀 😀
jaaaj apetit to len pred mrchou je strasny sladke, slane, kysle a hlavne vsetko co oci vidia a co je na jedenie a potom mi je strasne tazko a zleee 😝
este ma bolia prsia a mam ich velikeeeeee ako melony pred mrchou 😀
dievčatá, ale ja som bola na krv..a tento negatívny výsledok som si musela zistiť cez kamošku..hodinu som sa nevedela dovolať...už som bola nervózna...a napokon toto.. ☹
tak to musi byt manzelik len rad, ze mas velke prsia 😀 😀 😀
katka, to bolo len srandy, ja som si ista, ze mna by si nechala prejst s "A-ckom" 😀 😀 😀 (teda ak nie je
este nieco lepsie 😀 )
Fyal ze vahas... A++....ty by si ano chodit nemusela 😀
Och bonsajik verim, ze ti je tazko a smutno, ale netrap sa bo by to mohlo byt este horsie a trvat toto obdobie dlhsie. A my tu vsetky mame zavazok ak si pamatas. Cez leto kolaudacia nasho bytiku a podmienka je tehulkovanie 🙂
jasneeee, a ved na meninovej oslave "nas Janiciek" musime byt vsetky tehu 😀 Takze motivacia je jasna 😀
katak, a vy budete mat bytik alebo domcek? 😕 lebo sa mi zda ze si spominala domcek, nie? 😕
jaaaj drobec taaak je to ...no neviem posudit ci to bolo skoro , alebo nie..ale kazdopadne hlavu hore... 😉
a este otazocka preco sa to nepodarilo ak sa to nepodarilo , kde je problem ???
fyal z krvi..ale rozhodla som sa, že ešte do piatku budem užívať lieky a v piatok ráno si chcem urobiť test a ak vtedy bude negatívny, tak vysadím lieky..ale mám jednu zaujímavú knižku..kde lekár Karol Řežábek píše, že pri umelo riadenom cykle si žena za dva až 3 týždne po KET robí test na tehotenstvo..je zaujímavé, že ja som bola na krvný test 10 deň po KET..tak teraz neviem...

hlasim odchod z prace 😀 😀
tiez idem domov zehlit 😉 ukazem sa vecer pred panelakom 😝 😀