Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom
Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀
tatu, budem silnooooooooooooo mysliet na teba - ale tak potichucky aby sa ti nestikutalo 😀
janka, uz som PO obediku aj po kavicke 😉 😀
ale dobru chut 🙂
tatu dobry postreh 😀 😀 😀
dakujem fyal, uz to mam konecne za sebou 😉
ked som hladna tak mi je zle a musim sa hned napapat a ked sa napapam, tak mi je tazko zae z toho no strasne...bolo dobre od rana a uz sa to opat zacina kopit 😝
jani, mne byvalo tak isto...viem si to predstavit 😝
tatu, aka dobrota...ze svieckova mnaaamky 😀
ja som mala len rohlik s maslom a redkovkou, nejaka som na tej redkovke zavisla, sa cudujem sama sebe, ze mi
este nelezie cez usi 😀 Ale nemam ani chut na teple varene jedlo 😝
babule,taaak sa mi nece ucit...a ako si ma boli v podbrusku...a mam nejake navali tepla..ako v prechode... 😀
Janka uz som isla pisat, ze super, ze sa dnes citis dobre, a ty na dalsej strane pises, ze sa to zacina objavovat. Jooj, tak nech sa mas dobrucko cele tehulkovanie, ziadne nevolnosti a tomu podobne priznaky.
Fyalik, ty uz musis byt ako cokoladka a zahradka zaroven. 😀 Ta to nie je normalne, aby si este redkovky tlacila...a uz ked sme pri tom, taky normalny obedik si dat...nieco teple do zaludka nic? 😀
Tatu graf vyzera fajn, uvidis ako to pojde dalej. Pobolievanie moze byt i naznak PMS, ale i uhniezdovanie, ale to by ti asi teplota klesla vyraznejsie. Dalsia vec ucis sa na statnice a si v strese (30 min je povolene pri merani BT) skor si myslim, ze ten stres sposobil pokles. Drzim palce nech ti to ide od ruky
Fyal uvidis...treba ratat s najhorsim a dufat v najlepsie. Kazdopadne ak ti tento cyklus vysiel normalne v zmysle dlzky cyklu tak 32 DC by si mala koncit a 33 resp.1 ti zacne mrcha....ak nie tak coskoro najdes dve na testiku 😀
ahoj katka 😉
jemineee neskutocne vycerpavajuce riadky od teba 😀 😉
je mi uz dobre, to len pred jedlom a po jedle mam taketo stavy a potom uz ok , zaludok citim , ale je to slaby odvar vikendu, taze ok 😉
tatu nebooj urco to bude uhniezdovanie 😉
😀 to vies janik, ja uz som ti po tich posudkoch taka rozpisana, ze jeden riadok mi na vyjadrenie myslieky nestaci.
mala som pracu, ale uz som spat...nachvilu 😀
katka, u mna este hormony pracuju jak dive, preto aj tie depky 😝 ale chute uz nemam, redkovku milujem
tak ci tak, takze ja vzdy na jar papam redkovku, cibulku a ine dobroty co zahradka da s radostou 😀
Nooo...cakalo ma 71 e-mailov 😀 dost papierov na vybavenie, ale zatial ok 😒
Ja som "temu" nenacinala s nikym, ale dve kolegyne sa ma pytali co a ako, takze "zatial" v norme 😖
Fyalik takze sa isto nenudis 😖 ... no veru znie to vselijak. Snad ti to aspon rychlo ubieha, bo ak ta to nebavi a este by sa to i malo tahat, tak zo mna by sa v takej praci stal asi frflos. 😀
veru, nenudila som sa, a celkom rychlo mi to dnes ubehlo 😝 Vacsinu e-maliov som urobila ze: DELETE 😀
Viac dolezitej roboty chodi postou, takze papier nemozem vyhodit 😀
babulky, zmena planu...skusky sa presuvaju o tyzden 😠 uz som to chcela mat za sebou 😖
no co uz.... 😒

😀 uz som zistila 😀