icon

Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom

mishelines
1. jan 2009

Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀

janka1
8. jún 2009

ahojte 😉
tatu gratulujeeeeeeem a prajem pohodove tehulkovanie a hlavne zbytocne nestresuj 😉

katka vikend bol ok v sobotu viac upratovania , ale v nedelu som prelezala a vecer sla do kina 😉
dalsie sono je na buduci tyzden, mohlo by aj skor, ale citim sa ok zaha pali, kyselina vystreluje , tak nie je dovod podla mna kontrola skorsia a na dalsi tyzden idem na 3D tak nechcem toho nasho chruska tolko osvetlovat 😀 😀 😀

fyal ako si dopadla?

fyalynka
8. jún 2009

v stredu idem na odbery, krvicka ide do BA na rozbory 😉
zachvilku padam odtialto, mam jedno stretnutie na kavicke, tak sa tesim 😎

janka1
8. jún 2009

prijemne kavickovanie 🙂
zeny viete co jem 😨 😨 😨 😀 chrumky 😀 nejedla som ani nepamatam, ale mala som na ne velikaansku chut 😀 😝

fyalynka
8. jún 2009

janka, tak prijemne chrumkanie 😀
dnes mas tusim pondelkove volno, vask?

janka1
8. jún 2009

fyal ano mam volno, bola som rana iba na nechty a potom len nakup a domov 😉 navarene mam este som urobila uhorkovy salatik z uhoriek zo svokrovej zahradky 😵
a kupila som si bezpecnostny pas do auta a ten kojenecky vankus , ale ja ho potrebuje teraz na spanie 😀 😀

jane1
8. jún 2009

ahoj Janulka plati yajtra stretko?

kpn
8. jún 2009

Ahojte zienky, tak konecne spat. Slovva nasrdenosti a nadavok radsej ani nebudem pisat 😠 😠 ale to ako ma sklamal nas stolar, tak to sa nikomu nepodarilo aspon zatial nie.

Janka a ake chrumky...take tie kukuricne???

janka1
8. jún 2009

jane jasnme,ze platiii 😉

katka arasidoveeee 😝

fyalynka
8. jún 2009

ahojte pokladiky, uz som doma 🙂

katka, co vam spravil ten stolar?!?! podla toho ako si sa vyjadrila asi nieco strasne! 😲

janka, tak tie arasidove zrovna nelubim 😀 😝

kpn
8. jún 2009

Ahoj fyalik ako rada ta tu vidim...keby strasne...praveze nespravil nic. Cely den som na neho cakala mal prist hned rano, a az do 14 30 ma natahoval a stale nedosiel...raz mal pokazene to, potom ono ... no zabity den .

fyalynka
8. jún 2009

😠 co zabity den...ja by som zabila jeho!!!! 😠 a teraz co, povedal kedy pride??? 😲

kpn
8. jún 2009

fyalik ma IP ... neboj fyal ja si na nom este zgustnem 😎

fyalynka
8. jún 2009

😉 dajte si potom ale pozor, aby to co vyrobil bolo naozaj kvalitne a stalo to za tie peniazky!!!

kpn
8. jún 2009

dakujem za radu fyalik ... dam si pozor a pekne si ju zkazdej strany prezriem a okontrolujem

fyalynka
8. jún 2009

tak-tak 😉

janka1
8. jún 2009

dobre ranko 🙂 😀
ja som sa prave zobudila 😉
fyal ani ja velmi nemusim chrumky,ale tentokrat som si dala 🙂

katka co sa stalooo by som s nim rozviazala zmluvu a este by mi zaplatil penale 😉

kpn
8. jún 2009

no dobre ranko.... vyspinkala si sa? Aj ja som teraz v takom stave, ze by som celkom pospala, akosi na mna dolahla unava

fyalynka
8. jún 2009

caf jani 🙂
ja som svieza...po sprche, idem manzelikovi nachystat veceru, o chvilu je domka 😀

kpn
8. jún 2009

joooj zienky tak to vam zavidim...nam sa na byte este i kotol pokazil tak mame iba studenu ... 😖 😖 😖 a na nasom bytiku este nefunguje plyn

janka1
8. jún 2009

katka co zavidis 😨 nebooj vsetko bude ok kluuud 😉

neda sa povedat ci som sa vyspala skor len zdriemla som si , alebo tak nejako 😉 posledne dva tyzdne je to u mna kazdy den o 18tej zalahnem na ataku 1 hodinku , potom zaspim pocas panelaku 😀 a normalos spat idem okolo 23.00

ale dnes mi je divne , zobudila som sa s nejakym citlivym hrdlom ci coooo 😨 🙄

kpn
8. jún 2009

Janulik jedine co zavidim je v sucasnosti tepla voda v sprche 😉 , ale ved ja si ohrejem zatial v hrncoch a snad sa to da naporiadok ako v prenajatom tak i v nasom.

Janka babo asi potrebuje koopec energie na svoj rast a vyvoj...ale viem si predstavit, ze i take zdriemnutie je bozske ako cukor na jahodach. mnam

fyalynka
8. jún 2009

katka, dobehni k nam do sprchy 😉 😀

fyalynka
8. jún 2009

zienky ideme si lahnut, papa rano 😀 😉

kpn
9. jún 2009

Dobre ranko babulky, ... zienky vcera som taaaak rychlo zaspinkala, ze som sa nestihla ani rozlucit. Dnes idem opat na byt, vecer sa hlasim... snad uz s dobrymi spravami.

BTW: ranne kupanie v hrncoch mam uz za sebou (teraz si pripadam, ako ochranca zivotneho prostredia) 😀 😀

pekny dnik vam vsetkym

fyalynka
9. jún 2009

aj tebe katka pekny dnik 😉

magic08
9. jún 2009

ahojte 🙂
ako ste sa vyspali?
ja som ako mechom ovalena a navyse nemam dobre spravy...
boal som vcera na kontrole tak je vsetko v poriadku, ale lekar nam neodporuca otehotniet este 🙄
ze az od septembra... taka som smutna z toho.

fyalynka
9. jún 2009

ahoj magic, ja keby som mohla, tak este spinkam 🙄
teraz som si uvarila kavicku, tak snad ma preberie...

na jednej strane super, ze je vsetko ok, ze si v poriadku, ale preco teda nemozes otehu...az od septembra??? 😕 to je este dlhoooo... ☹

magic08
9. jún 2009

ved to ze sa mi to zda priserne dlha doba
no ja som potratila v marci, boal som na kyrete a na histologii sa zistilo, ze na pricine bola mola hydatidoza. Takze pre to mi lekar vcera povedal, ze mi neodporuca otehotniet do septembra. 😢

fyalynka
9. jún 2009

magic, podla mna toto su len "knizne" casove obdobia, ze musite pockat 5-6 mesiacov...tym sa ohana
kazdy lekar co som sa stretla bez ohladu na diagnozu... 😒 Ale zase je na kazdej zene, ako sa k tomu postavi.
Niektora nie je este psych. pripravena ani po pol roku, tak jej nevadi tolko cakat...ale napr. ja by som uz aj hned
teraz do toho sla, a to som po kyrete necele 4 tt 😒 Takze tak...podla je mna je dobre si urobit aj svoj usudok,
podla vlastnych pocitov...lebo taketo cakanie ta moze aj psych. deptat 😖 Keby ze mas nejaky problem, ktory
treba preliecit, tak ok...ale ved si v poriadku! Jasne, ze ta ale nechcem prehovarat....len moj nazor 😉

magic08
9. jún 2009

aj ja som toho nazoru.
snazim sa vsak vypatrat na internete preto pri mole treba cakat tak dlho a pri inych pricinach MA staci 3 mesiace.
Ale pritom ked som bola v aprili na kontrole tak doktor mi pvoedal ze mozem aj skôr otehu