icon

Rok 2009 nová nádej pre snažilky a pre ich // so šťastným koncom

mishelines
1. jan 2009

Otváram túto téme pre všetky snažilky či už začiatočničky alebo aj dlhodobky 😀 Babenky očakávam vás aby sa tu nazbieralo čo najviac // v rolku 2009 😀 😀

fyalynka
11. jún 2009

vaaaaaaaaaaazne, a mne vzdy doma tvrdili ze to je len v rozpravkach 😠 😀 😀 😀

janka1
11. jún 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fyalynka
11. jún 2009

viem, sibe mi 😝 😀 😀

janka1
11. jún 2009

fyal nic si z toho nerob aj mne 😉 😅

janka1
11. jún 2009

odchadzam do hajaaan uz nevladzem pozerat mojimi ocami 😀

janka1
11. jún 2009

D O B R U N O C 😔 😔 😔
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fyalynka
11. jún 2009

asi som opozdena...
dobru nocku 🙂 😔

kpn
12. jún 2009

Dobre ranko zienky....
Janik ta to aka romantikus vcera bola, moooc sme sa nasmiali. Vino presne podla mojho gusta --- polosladke 😝
Inak zatial to vyzera na pekne pocasicko, tak nech to vydrzi az do konca vikendu

janka1
12. jún 2009

dobre raneckoooooo 😉
u nas pekne veru nie je, pod mrakom a take dusne ovzdusie 😝

fyalynka
12. jún 2009

dobre ranecko 🙂
u nas svieti sice slniecko, ale je chladno a zacinaku sa gulat tmave mraky 😝

katka, takze romantikus... 😵 😉

janka1
12. jún 2009

no dnesny den bude u mna tazky mam zaludok na vode a hlavu vo zveraku 😕

kpn
12. jún 2009

Janka ako ste sa s chrobacikom vyspinkali?
Fyalik ani nevrav celkom fajn padlo dat si pohar vinka...a rozpravat sa. Zorganizovala to moja svagrina, ktora na leto odchadza domov a teda sa lucila docasne s bytikom.

janka1
12. jún 2009

je pekne, ze ste si so svagrinou dali vztahy naporiadok 😉

spala som vynikajuco , ale rano to zacalo a trva to ako som pisala vyssie, zaludok na vode a hlava vo zveraku 😒

fyalynka
12. jún 2009

no a vy sa katka kedy lucite s vasim doterajsim bytikom??? 😅

my dnes ideme vecer von, moj svagor ma zajtra meniny, tak so svojou frajerkou nas pozvali von...
uz sa "neviem dockat" 🙄 😝

janka1
12. jún 2009

ja som dnes poslala mojmu drahemu sms na meniny 😀 ako kazdy rok/pretoze my sa neoslovujeme vlastnymi menali , ale on mne a ja jemu hovorime Zlato/ 😀 😀

fyalynka
12. jún 2009

tak vsetko najlepsie janka 😀
a to ta boli tak hlavicka??? 😕

kpn
12. jún 2009

No jasne a dnes oslavuje meniny Zlatko... tak zlaticka vsetko najsamlepsie vam prajem nech ste zdravucki a stastnucki bok po boku a s laskou na krku 😀

janka1
12. jún 2009

fyal neboli ma skor je akoby v nejako tlaku , take nieco , ale tlak mam normlany som si rano merala tak neviem 😒
pojdem o chvilu do lekarne kupit nejake lieky co mozem snad to povoli 😖

janka1
12. jún 2009

dakujeme za gratulacie zienky 😀 😀 😀
vcera som rozmyslal kde su vlastne vsetky baby, gov, drobec a ostatneeee

kpn
12. jún 2009

Janka nebola si pred tehu senzibilna na zmeny pocasia??? Moja dufam, ze ti to cez den polavi ☹

Fyalik my sa s bytikom budeme lucit koncom juna. zatial to tam este nie je schopne nastahovania...a teraz utorok mam i tu obhajobu...potom bude viac chuti i sil.

fyalynka
12. jún 2009

janka, no neviem ci ti nieco daju nieco v lekarni...mne vtedy ledva nieco nasli na soplik 😖

katka, to pises aj pracu asi,ze?

fyalynka
12. jún 2009

baby, dnes mam mat mrchu...no ja nic necitim!!!!! 😒 😕

kpn
12. jún 2009

Fyalik neboj sa mrcha pride a vsetko bude v poriadku...toto je 2? a este chces cakat 1 a potom snazilkujete?

K tej obhajobe... pracu projektu uz mam napisanu (u nas to znamena, kompletny prehlad teoretickeho vymedzenia problemu za poslednych x rokov v jasnych suvislostiach a nacrt projektu v zmysle zberu dat, otazok a hypotez, ocakavani atd.) Takze teoriu uz ani neskor nebudem menit, len o ten rok doplnim vysledky a interpretaciu. A co sa tyka okruhu otazok, este nic neviem 😖 , ucit sa mi popri vse problemoch co zatial boli nedalo a tak dufam, ze si na nieco spomeniem. Dnes sa chystam tomu venovat cas 😉

fyalynka
12. jún 2009

katka, toto ma byt prva mrcha este len 😝 dnes su to 4tt...

no to je komplikovane, ale ty to urcite zvladnes na 1* 😵 😉
a ked s tym kazdy den pracujes, tak sa nemusis ani vela ucit, lebo z praxe uz vsetko vies 😀

janka1
12. jún 2009

ZMENILI OTVARACIE HODINY TAKZE KLUSEM OPAT O 9TEJ DO LEKARNE 😀
chcela som si kupit nejake homeopatika 😉 pretoze mne paralen nezabera a ani panadol

zienky akurat mi pisala kocka MK , ze potratila ...druhy den bola v nemocke lebo krvacala, no smola 😖

kpn
12. jún 2009

Si zlata fyalik ... ale ja ucim iba jednu oblast a oni su tam 4 . Ale tiez to beriem tak, ze dajako bolo dako bude, stresovat mi nepomoze, takze co si dokazem nastudovat si nastudujem a potom sa nejako vynajdem. Pride mi cele toto skusanie trosku zvlastne, hlavne ked sme uz na dalsom stupni, ale mozno ma prekvapia a okrem obhajoby projektu nic ine nebudu chciet vediet. Ved potom vam dam vediet ako to prebiehalo

janka1
12. jún 2009

katka ty to mas lavou zadnou ani neriesim ani nekomentujem 😉 🙂

kpn
12. jún 2009

Och janka to je ake smutne...co sa to deje, preco tolko potratov. ☹

Inak fyalik teraz ma napadli 2 veci... 1.certifikat ti uz dali? ... a 2. otvaraju cvicenie podla mojzisovej na 6 tyzdnov v BA nemas zaujem?

janka1
12. jún 2009

neuveritelne ja som si normalne bola kupit prazsku sunku a rozky a vsetko som to teraz zjedla 😀 a to ja sunku nemusiim 😝

kpn
12. jún 2009

Janik baby robi divy a jednoznacne si vie vybrat , ze prazsku sunku 😀 . Hlavne, ze vam chutilo