Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@modrykoniar ja 4,11 takze ja pocitam nejak feb len nech cim skor pride mrcha
@vanda12345 aj ja tak plánujem, po novom roku. treba sa dať do poriadku po každej stránke. verím, že na jar už budeme znovu tehulky a už to dotiahneme do konca a buduce vianoce už budeme mať maličké pokladíky v rukách. veď to je ten najväčší zázrak života 😀
@modrykoniar presne ako pises takto by to bolo ideal a teda aj bude 🙂 ved sme zdrave silne a my to proste dame a az do uspesneho konca
@slniecko26 ahoj moja no ako sa mas co nove dlho si sa neozvala ms uz dorazila??ako sa citis a kedy chces zacat snazilkovat
@vanda12345 ahoj ja som stále čitatelka 🙂 velmi neprispievam len čítam. Teraz 13.11. som mala pravdepodobne ovuláciu to len podla bolesti podbruška tak ma to zvykne pobolievat. Mrcha ešte neprišla (27.10. som potratila) čakám koncom mesiaca, že možno príde uvidím. Lekarka mi povedala, že možeme snažilkovat nadalej s mužom sme už mali tutu mutu ale nesilíme to vobec ked to má príst tak to príde. Pila som alchemilku a beriem stále Femibion 800. 21.11 idem na hematológiu na vyšetrenie či nemám nejaké mutácie v krvy a 5.12. som objednaná na genetiku. Obvodná mi tiež brala krv, všetko mám dobré krvný obraz, železo, B12 a kyselinu listovú aj viac. Takže u mna zatial takto. Dnes robia sesternici cisarky tak sa teším, že uvidím maličkého a trošku sa poteším aj ked strata mojich 2 anjelikov stále bolí ☹
Ahojte dievcata 😍 ako sa mate?
@slniecko26 to ti verim no tak super nech cim skor nabwhbu prve mrchy nech sa to nejak ustali ty mozes hned ja si trocha pockam aspon zistim aky cyklus ci moj sa vrati 24d alebo sa to pomeni no nemuselo by uz som si nejak zvykla tak super trocha sa pohras nabudis a ides na to no ano nasich anjelikov nam nik a nic nevrati
@martinaj ahoj 🙂 celkom sa to dá, pozerám von a sneží, všetko je už biele. akurát dnes ma napadlo že pomaly začnem myslieť na vianočné darčeky 🙂
@martinaj ahoj 🙂
@alaza ocakavano v akom zmysle? 🙂
@modrykoniar odkial si? nam nasnezilo malo v noci/ nad ranom niekedy, ale uz sa to aj roztopilo :D inak, mne darceky uz posledne chodia, tri som uz aj dala :D
Aj u mna fajn ide to tiez uz nejaky darcek mam a aj ocakavano kedy dojde prva ms no v pondelok hcg este 81 tak snad do konca mesiaca sa jej uraci
@michaella86 čakáme na // 🙂
@alaza tak to silno drzim palce, nech dlho necakas 😉
@michaella86 Ďakujem Ďakujem... v piatok ideme testovať 🙂
@alaza teda aj ja drzim prsty a snad nas tu potesis peknym testikom😉
@alaza kolko ti meska?
v podstate som aj ja v ocakavani, cakam, kedy mi zacne novy cyklus, podla kalendara to ma zacat o 5 dni, tak som zvedava, ci aj, lebo mam strasne rozhadzany organizmus
@michaella86 nooo ešte mi nemešká, mala by sa dostaviť 23.11., ale ja verím, že sa nedostaví... taktiež mám pocit, že hormóny ešte nie sú ukľudnené.
@alaza budem verit s tebou 🙂 ak smiem, kolko sa snazite? ja opacne dufam, ze mne sa v pondelok dostavi 😀
Ja som konecne 5dc 😊 snazit sa urcite nejdeme aspon do februara.... v january nas caka repro v nitre.... od januara menim robotu, tak sa celkom tesim 😊
@martinaj ved februar tu je ani sa nenazdas 😉 a aku pracu budes mat?
@michaella86 jasnééé 🙂 nooo nám sa 1x podarilo na prvy krat, ale to tehu nedopadlo dobre, boli sme na zákroku, a teraz po zákroku sa snazime od prvého cyklu... a verím, že treti už nepríde...
@alaza to mi je luto ☹ o to viac budem drzat paste 🙂
my sa snazime vyse roka, no stale neuspesne, resp. snazime sa zbytocne, nie je co oplodnit, nepraskaju mi folikuly... cca 8 rokov dozadu som samovolne potratila, odvtedy sa uz nedari
@michaella86 Dakujem.... no a zároveň aj ja tebe ☹ a aj sa nejako liečiš?
@michaella86 ja 2x uplne v poho bezproblemove tehu ako ano mladucka som alebo mlada bola a teraz 4,11 kyret 😒 no beriem to tak ze asi to tak malo byt ale isto sa zadari a ty hore hlavu isto aj ty to das ved medicina ide stale dopredu isto ti pomoze drzim prsty 🙂
@alaza doktor ma napchava hormonami na upravu, tento cyklus mam ist uz na prepichnutie folikulu, kedze sam nevie prasknut, tak hadam mozno, s malickou dusickou budem dufat, ze budeme mat najblizsie pozitivne spravy 🙂 dost dlho som brala antikoncepciu - dost nepravidelne, ako lentilky 😀 a som jedna z mala, ktorej sa podarilo otehotnie pocas nej, no ako som spoenula, potratila som v zaciatkoch, malo to tak byt, bolo to tazke obdobie, neznasala som pohlad na tehotne a babence, teraz uz byvaly nemal pochopenia, ved inak by nebol byvaly, ze ano? 😉 s terajsim partnerom verim, ze to vyjde uz coskoro 🙂
@vanda12345 kolko mas rokov? ja som potratila ako mladunka, vtedy som sice padla na kolena, no povedala som si, ked to prebolelo, ze ved mam este vela casu.. uz to tak necitim a zvlast okolie uz odo mna aj ocakava, ze halo, mohla by si uz aj ty.. hold, len vela ludi nechape problemy s otehotnenim a uz ma aj dost tie ich vecne otazky a dobre mienene rady vytacaju 🙄
@michaella86 júúúúj tak drzim palceky nech to víde, doktor poriadne prepichne, partner nech sa posnazi a za 9m..... jupiiii 🙂 😀 😲
@michaella86 prvy krat som otehotnela v 18 ale dcera sa nerodila ked uz 😉 som mala 19 a po roku a 10mes sa nam narodil syn to sme si pozor davali 🙂 tak som sa bala ze budem rodit ako jablon tak som si dala teliesko a tak som lamala lamala muzicka na3tie a uz sa zlomil tak v jili som si dala vybrat v oktor sa zadarilo no skocilo to ☹ teraz mam 32 takze to v poho najneskor vo feb cem zacat snazilkovat a tak verim ze to bude rychle a hlavne do uspesneho konca 🙂

@tinka881 pijem od potratu alchemilku..2xdenne.25.11.idem po 8.tyzdnoch na kontrolu do centra tak dufam ze som zvnutra v poriadku.silno verím.musim...my musime...lebo ako pises my sme silneeeee