Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 aj ja som aj ked nie kazdy den je nedela ved vies😉
@modrykoniar ano mija hned a zaraz dam infosky ved ja sa s vami o vsetko delim takze nevynecham 3,4 idem na na screaning
@michaella86 no je jasne kto to narobil 🙂 ale čo by v nej robil? 🙂 si trubka vieš? a kde pracuješ ak to nie je tajomstvo?
@lululka22 moja ved ty si jasna 🤰takze tesko blahozelam😉uz ti meska ci?? vsetko len to naj naj prajem
@lululka22 gratulujem 🙂 krasna čiaročka 🙂 už ti mešká mrcha?
@vanda12345
sleduješ to ešte aj rovnaké otázky dávame 🙂
@modrykoniar otal rovnaka vlnova dlzka😉proste nam to ide
@modrykoniar sak a co ja viem, co takeho ponika napadne kam sa schova? 😀 mohol tolko nalozit 😀 ale nie, ja lubim srandovat a ano, viem, ze som riadna truba 😀 a kde robim? v sukromnej firme externu personalistku a mzdarku
@lululka22 super, gratulujem, krasne je to vidno 🙂
@lily1983 mozem sa spytat, kolko ste sa snazili? 🙂
@michaella86 v apríli bude rok..a pred dvoma mesiacmi sme sa liečili s atb na ureaplazmu a mohlo to spôsobiť, že nemám priechodné vajcovody, tak uz sa pripravujem na vyšetrenie ak nič nebude.
@lily1983 ty sa uz pripravuj na vysetrenie, ci je drobatko v poriadku 😉
@michaella86 Zlatá 🙂 veľmi by som si priala aby si mala pravdu😍
@lily1983 budem drzat palce 🙂 skus o par dni a uvidis, ze bude silnejsia 😉
@michaella86 ty si si ma asi pomýlila s lululka 22 , nie? ja som si test nerobila.😲😀
@lily1983 asi ano, prepac 🙈 😅
@vanda12345
@modrykoniar
@michaella86 ďakujem vám pekne .Uvidíme čo bude ďalej stále neverím. A mešká nemeška asi už mešká..😀 Včera som ju nečakala.a ráno som teplote neverila 🙏😉🤰
@lululka22 super to vyzera tak v stredu ked testnes isto pekne bude vidiet ako stmavla tak tak treba verit a 🙏 aby bolo vsetko tak ako ma byt🙂
@lululka22 meska nemeska asi uz meska 😀 si ma pobavila 😀 neboj, vsetko to bude ok... mne je dnes nejako blbo, snad nedostanem o tyzden aj nieco skor, uplne take pocity ☹
@bevab mozem sa spytat, kolko mas rokov, ked pises, ze si uz stara? na prve, ci na kolke?
@michaella86 V juli budem mat 42, mam 1 dceru a za tu som velmi vdacna 🙂.
@bevab tak neblazni, viem o 45 rocnych, ktore mali druhe dieta 🙂 ja budem mat o chvilu 31, snazime sa rok a pol, ziadne dieta nemame a ak nam to nevyjde tento mesiac, tak uz nikdy 🙂 drzim palce... kolko to uz skusate? nebola si na vysetreniach?
@lily1983 nie to nie. Ale nemam priznaky na ureaplazmu. Hormonalne robili a tie vyzeraju ok. Len u mna je problem lebo mam malicke myomy. Tie som mala uz pri dcere. Ja urcite viem, ze dlhsie ako 6 mesiacov nevydrzim skusat. Testovat nebudem lebo nemam preco. Nic nectitim takze je to zbytocne. Drzim velmi velmi palce 🙂

@modrykoniar no a kto s prepacenim tu kopu hovien narobi? 😂 😂 😂 😂