Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@vanda12345 a muz sa ako vola, ak to nie je tajomstvo? 🙂 nech je malinke cokolvek, podstatne je, ze je a bude zdrave.. ale inak ja ti uplne rozumiem, ja uz zopar rokv velmi chcem prveho chlapceka, takze budem zas hovorit asi v muzskom rode 😀 a ja som tiez celych 9 mesiacov bola Tomas a nakoniec som sa narodila ja, mama moc nadsena nebola, v izbe hracky pre chlapca, kocik pripraveny modry a potom sa to so mnou tahalo cca 22 rokov, vsetko som musela mat modre 😂
@michaella86 neboj nic nepride skor mozno si len daco zle pojedla.treba verit ze sa tiez zadarilo.
@vanda12345 ano yajtra skusim znovu rano testik a uvidime. dnes som na obed spravila ovulacny a bol tusim pozityvnejsi ako ten ked bola naozaj ovu 😉🙏🤰
@michaella86 pekne pekne tak ako dceru mam starsiu ale kedze dovtedy moje svagrine mali bud chlapcov alebo dcery nikdy pomiesane tak ja som pri druhom vravela ,ze dievca s porodnice nberiem a aha mam syna😉 vola sa Pavol ,ale nevies o tom ,ze modra je dobra😅
@lululka22 tak daj foto ja sa tu tak tesim so vsetkych testou uz sa tesim na rano ako pekne tu dalsi pribudne
@lululka22 a na gyndu nejdes?
@vanda12345 a co nechces maleho Palka 😀 si mi pripomenula krsniatko, tiez ked cakali druhe, mala povedala, ze ak to bude bracek, tak ho necha v porodnici, lebo v tom case chcela zas sestricku 😀 teraz uz ked sestricku ma pyta aj braceka 😂
hej, hej, modra je dobra a ja som sa uz pomaly na smolka menila 😅
@vanda12345 juj som v praci a nefotila som dnes .rano spravim znovu tehu a uvidime. a potom dam foto vsetkych. drz 🙏🤰
@michaella86 ahaha smoulinka no pekne no moc nechcem popravde su aj krajsie mena ja som obydvom vyberala ja nosim ja rodim ja vyberam🙂
@michaella86 a naco tak skoro... sestricka vravela ked bude dva tyzdne meskat treba volat tak ja cakam este..este som len 4t ..... neviete daku stranku kde mi to vypocita presne aj stym dalsimi dnami ze presne tt ????
@vanda12345 nie je muz potom nejako sklamany, ze nema ziadne slovo? ako, predbezne mam mena vybrane aj ja, no pri mojich prelietavych nazoroch v tomto smere predpokladam, ze este na porodnej sale potom zmenim meno 😀
niekedy som chcela kristinu, no svokra je kristina a svagrina chce tiez, chceli teraz, no budu mat chlapca, tak meno vybral buduci tato, takze predpokladam, ze ak by v buducnosti mali dievca, bude chcet znovu kristinu a zas nebudem taka a dam ho ja.. rozhodne nechcem dieta pomenovat po svokre, nech by sme akekolvek dobre vztahy mali 😀
@lululka22 to je tiez pravda.. ja ti tento stav absolutne nezavidim.. ja som uz nervozna, ked mi to meska dva dni a testy su biele.. mne to uz aj dva mesiace meskalo a nic... ale dufam, ze to nebude tvoj pripad a mas len nizku hladinu tehotenskeho hormonu a test ho nezachyti 🙂
@michaella86 ockaj moja on ma slovo ako inde teda snad hahahaha 😂,ale nie nie proste no ja som ta ktora vsetko ohladom baba znasam zvladam tak ja mam vacsie pravo ci???este pri druhom synovi ked sme vobec neuvazovali o trotom som ho chlacholila ,ze tretie bude po nom 😉ale jasne ,ze prvorade je zdravie nie pohlavie a meno aj ked meno sa s nim taha cely zivot dcera je Vanda syn Damian a teraz bude bud Lucas alebo Lara 😉
@vanda12345 no ved mena si vybrala pekne 🙂 aj dcera aj synovi a aj teraz mas pekne vybrane 🙂
ved v kazdom vztahu, v kazdej rodine je to inak zauzivane, to je jasne, ja chcem, aby sme vyberali spolu, nech sa nam obom paci a hlavne nech sa hodi k priezvisku, lebo ja mam napriklad dlhe meno aj priezvisko a to je cista katastrofa 😀
kazdopadne chcem aby mali po dve mena, nejako je to u nas zauzivane, chcem bud viktoriu annu (anna po starkej a prababke) alebo miu barboru (barbora po babke) alebo syna marcusa jozefa (jozef po mojom muzovi) a jemu sa to napriklad nepaci, aby mal syn jeho meno, i ked druhe, takze este uvidime.. chcela som olivera, to uplne zamietol, ten marcus mu sedi 🙂
@michaella86 dakujem si mila no aj ty mas pekne marcusa ma moja sestreka takze toto je pase ,ale tiez pekne meno ja mam tiez dlhe meno aj priezvysko Vande ladi V V syn to ma dlhsie ,ale mne sa tak pacil Damian tak ho mam no ako moze sa vyjadrit ,ale zas ja ked si postavim hlavu tak amentma😅
@vanda12345 porazi ma!!! taku litaniu som ti sem napisala a ono mi to vymazalo 🙈 😨 takze este raz 😀
vybrala si pekne mena, ci uz dcere, synovi ako aj tetiemu drobatku v utajeni 🙂
ono, v kazdej rodine je to zauzivane inak, niekde vybera mama, niekde mama pre dceru, otec pre syna... ja chcem, aby nam obom mena sedeli, pacili sa a hlavne aby sedelo aj k priezvisku, lebo ja mam dlhe meno, dlhe priezvisko a to je cista pohroma 😀
a kedze u nas v rodine sa davaju nejako dve krstne mena, tak to bude tiez sranda, chcem bud to Victoriu Annu (Anna po starkej a prababke) alebo Miu Barboru (Barbora po babke), pre syna som chcela Oliver, to moj v momente zamietol, tak sme sa zatial predbezne zhodli na marcus, no ja chcem Marcus Jozef (po nom a to sa mu tiez nepaci) .. ale tak uvidime, mozno nebude ani jedno z toho 😀
@vanda12345 no a teraz vidim, ze to tam hodilo? 😀 kon si zo mna srandu robi, kaslem na to 😀
@michaella86 ale ved ono to prislo 😅,ale opakovanie je matka mudrosti neviem u mna je to tak ,ze ja som ta co o tom viac rozhoduje a hlavne deti mi to schvalili tak je tak ci tak prehlasovany🙂
@michaella86 preco ho test nezachyti sa ti to zda slabe??? to je zo vcera test
@lululka22v ies myslim ,ze to pisala sofii jej neukazal test tvoj len nech pekne silnie
baby, ktoré ste pili alchemilku, mozem pit cely cyklus, keďže sa momentálne o babatko nesnazime? Chcela som do polky maja trochu precistit a potom zacat opat so snazenim.
@vanda12345 Ahooooj. ako sa mas? Dufam, ze sa mate ok a rastiete do krasy....
@lenka_vi1 ahoj moja no mala som dnes poradnu ako nic moc som sa nedozvedela o cca 2tt mam screaning 3d ultrazvuk pockam sa a tesim a inak ano ja veru rastiem 😨a co ty moja ako??
@vanda12345 AHOJKY ako sa mi maaas??uz som tu dlho nebola tak neviem ako sa mas 🙂 ja stale hladam pracu uz som na prasky...
@kotatko1232 dakujem u mna fajn ide to krasne priberam😨 o cca 2tt idem na screaning tam sa moc tesim a neviem dockat a co ved nemala si niekam nastupit??
@vanda12345 no ja teraz tak necinne, dali sme si pauzu a od maja skusame zase.... pijem teraz tu alchemilku no a uvidime ci to v maji teda vyjde.
@lenka_vi1 tak teda predsa no precistis telo aj dusu a isto to potom das na prvu supu ved ked uz sa to podarilo tak isto to tak bude 😉tak a cim sa teda ides zamestnat ??
@vanda12345 no to este neviem cim, ale dufam, ze to zbehne rychlo...
@lenka_vi1 tak teda nech ti to zbehne isto si nieco najdes aby to dopomohlo 😉
@vanda12345 v ktorom tt si uz??ale ano ale ta praca bola onicom odisla som odtial...nemala som zaludok nato....
@kotatko1232 aha takto lebo si pisala ,ze mas ja som dnes 11+3 takze 12tt

@sofia288 je to fakt zvlastne ze tak skoro sa tam nieco crtalo nedostala si a a test bielyfakt neviem no kym nedosla stale je tu nadej a aj mna dost pred tym aj teraz dost casto pobolieva hlava ja som to brala ako mozny priznak neviem ci to mavas bezne ja ee