Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
😀 no pekne..a už ste presťahovaný? ako to ide?
@lily1983 ahoj, ak Ta mozem posmeliť.... ja som mala 2.3. robenu Laparoskopiu. Odkladala som to 3 mesiace a mohla som to mat za sebou davno. Dopadlo to super, Dr. urobil všetko co mohol a teraz ideme dalej.... Ale nám sa nedarí dlhšie obdobie a ak ti to Dr odporučí, tak to neodkladaj 🙂. Držím prsty, nech máte čím skor // 😉
@violet1609 woow, tak to je krasa😍 drzim palceky aby ciarka silnela a aby bolo vsetko v poriadku😘❤
@matik7 dakujem moja. V skutocnosti je ta ciarka troska silnejsia,tak len dufam,ze bude vsetko ok. Ale fakt ani ziadne priznaky nemam....
Dievcence velmi drzim palceky aby Vam mrchana nedorazila a tesim sa na vase testiky ❤ 🙏🙂
@kotatko1232 ja mam dostat 7.4 🙂 tak môžeme čakať spolu 😊👍
@linda1984 super.uvidime kto dostane skor.alebo nedostane vobec 😉
@kotatko1232 haha no ja mam práve po plodných dňoch a už mám pochybnosti, že zase nič 😕 už som skúsila všetko, tak ani nedufam, ze teraz by to mohlo vyst... Ale samozrejme tebe držím palce 😊
@violet1609 tisko gratulujem tak do zdarneho konca na vianoce😊
@violet1609 aj ja sa potichu prijam len nech tavne e ez do uspesneho konca😉
@modrykoniar
@vanda12345
Dakujem dievcence,este sa nechcem velmi tesit. Clovek je uz taky obozretny po tom vsetkom. Ale budem verit,ze vsetko uz bude tak ako ma byt
🙏
@violet1609 aj na tej fotke to vyzera super..a led hovoris, ze nazivo je ciarka este silnejsia, tak je to uzasne🙏🏼❤ naozaj drzim palceky aby bolo vsetko v poriadku. Kolko ste sa snazili? A naozaj nemas ziadne priznaky? Ani prsia, ani podbrusko?
@matik7 po MA sme sa snazili 2.mesiac. A priznaky naozaj ziadne. Podbrusko ma dost pobolievalo cez vikend ako pred spustenim mrchy. Ale teraz zase nic. Ani len prsniky necitim. Co pri poslednom tehu som citila riadne a hned. Preto som ani nemyslela,ze test bude takyto.
Ty chces kedy testovat?
@matik7 teda MA bol v novembri a snazit sme sa zacali po 2.ms ,ale zadarilo sa teraz po 3. 😉
A ty mas nejake priznaky?
@violet1609 a predtym ste sa kolko snazili? Ty priznaky ani nepotrebujes ked mas taku krasnu ciarku🙂 kedy budes robit dalsi test?
Vies co, uprimne..ovu test som mala pozitivny 19.3 minulu nedelu..neviem ci bol pozitivny aj potom v pondelok (lebo minuly mesiac som mala dva dni po sebe) a tak neviem presne kedy bola ovu. Prvykrat neratam presne dni po ovulke, snazim sa to vytesnavat z mysle aby som so nezacala pocitat dni a rozmyslat nad tym. Takze neviem presne ktory den bola ovu a ktory den pride ms..ratam ale tak v nedelu/pondelok..rada by som vydrzala netestovat, ale pocitam, ze v piatok mi to neda😂 Ale bojim sa sklamania velmi😢 Tazko to zvladam kazdy mesiac
@violet1609 a priznaky..ako kazdy mesiac..podbrusko pobolieva dnes cely den, zatial tak mierne, prsia necitim vobec..dokonca ani po ovulke som necitila a to ich mam kazdy mesiac mam tak tri dni PO mega citlive a boelstive. Teraz nic🤔 Ktovie ci ta ovula vobec bola. Neviem nakolko mozem tym tesom verit aj ked su pozitivne😞
@lululka22 krasne ciarky, gratulujem a nech je vsetko v poriadku a prajem krasne tehotenstvo 🙂
@modrykoniar
@vanda12345
samozrejme ze som uz zas nevydrzala.. vidim co vidiet chcem, velmi, velmi slaby naznak, no aj to len ked najdem spravny uhol svetla, takze skor myslim, ze to bude ten kanalik ci co to, ako mi to raz kamoska hovorila... kazdopadne stale verim 🙏
@michaella86 no aj ja tam niečo vidím 🙂 budeme múdrejšie v piatok, ak je to tam tak to bude lepšie vidieť 🙂
@modrykoniar viem, viem.. ale moja zvedavost a nedockavost je silnejsia 😀 zatial nemam ani naznak menzesu, co vzdy mam tyzden pred vytok.. aj ked.. minuly mesiac som tiez nemala nic a zrazu bum bac.. no tento mesiac uz nepride, mame zatvorene, 9mesacna inventura 😀
ty is dnes ako na tom, co zaludok?
@lululka22 jednoznacne potichu ti gratulukem uz len to ist potvrdit okolo 6tt aby uz aj srdiecko bilo ako zvon
@michaella86 ja som den pred neocakavanou tiez len pod urcitym uhlom no ked vyschol hned bol viditelnejsi takze berim ze aj u teba to tak bude a v poatok tu das foro ktore to vsetko potvrdi😉
@vanda12345 davas mi velku nadej 🙂 dakujem 😘
a aj ked vyschol, vzdy len spravne natoceny je vidno naznak, no verim stale, ze v piatok to nepride, ani cez vikend aba ani potom a len to uz bude silniet 🙂
dnes som si s odvahou aj biee nohavice obliekla.. inokedy by som si na to netrufla, ze keby nahodou 😀
nemam ani ziadne nejake extra priznaky, iba co ma vajecniky stale pobolievaju a podbruch a posledne dva tri dni kazdy vecer ma aj bradavky zacali trochu, ale neni to nic strasne... uvidime, sama sebe si drzim palce 🙂
@vanda12345 dakujem pekne,piatok sa chystam volat a dohodnem sa zo sestrickou ze kedy.to budem mat dva tyzdne co neprisla ms,a tento rok uz nepride :D ty sa ako mas??
@michaella86 dakujem a aj tebe drzim palce.daco sa mi tam mari tak piatok skus znovu a bude to isto silnejsie.a mas krasny vianocny darcek 🙏🤰
@lululka22 ani nehovor, mala by som celu rodinu vysporiadanu jednym darcekom 😀 nie, ale to by uz bolo druhe vianocne v rodine, sestranica rodila 24.12.2015 🙂 velmi dufam, a prosim sestricku tam hore, aby poslala anjelika 🙂
@michaella86 tak tak moha treba verit ved ak ste huzevnato pracovali vysledky sa dostavia😀no pozrime sa aka jocica bude budit zaujem no pekne😉tak len nech je piatocek a oslavujeme 🙏

Tak dievcata tu to je.