Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 drzim moc palce nech je vsetko tak ako si zelas 🙏🤰
@vanda12345 no aj ja sa cudujem ze mne nic nieje a dufam ze to tak aj ostane a vsetko bude v poriadku. drzim palceky pondelok nech mas vsetko v poriadku a babenko uvidis. nevies kde si viem vypocitat tt ale aj s tymi dnami.. (napr: 3plus 3tt ) ???
@vanda12345 uz aby ten piatok bol, aj ked sa v kutiku duse bojim, no musim verit 🙂
Dievčatá držím vám všetkým palce nech vám mešká 9 mesiacov 😀👍
My tiež veríme že sa nám to čoskoro podarí..🙏😇😉
Krásny slnečný dník ❤
@michaella86 jaj ty si taka zlata nedočkava 🙂 neboj piatok bude čoby dub a budeme sa tešiť 🙂 ja dnes nič, ale ani nemám čas riešiť, doobedu som bola v záhrade teraz idem umývať okná 🙂
@modrykoniar mozes prist aj ku mne 😀 ja som vcera upratovala byt akurat tak 😀
@lululka22 dik si mila mne do 6tt len som nemohla byt hladna a ok potom prislo aj vracanie a bolest hlavy to uz par dni pred vynechanim uz to odznieva tak oki daj si do googlu a tam najdes alebo ak si mala tehu kalendar zadaj tehu a hned to mas😉
@michaella86 vyhod si to z hlavy aj ked chapem ze sa tak chranis pred este vacsim sklamanim no ty sa uz vid ako tehu a nie takto😉
@vanda12345 vidim 😀 uz sa len ledvva z toho hybem :_D furt studujem ten test, ale ozaj ju tam vidim 😂
@michaella86 tak potom nespekuluj a mohla si ho hodit rovno nie sikmo potom otacam ten fon😀haha ty si maska opat raz😉
@vanda12345 rovno nebolo vidno 😀 hovorim, ze som musela hladat uhol a svetlo 😀 hej, hej, som, strateny pripad 😅
@michaella86 ale radsej byt trafena presne ale malo ako vobec😅takze sa tes no dobre dobre uz si teda len pockam na ten piatkovy
@vanda12345 ako mne hovori moj muz, ked nieco chcem - nic nerob, len cakaj 😀 takze nic nerob a cakaj aj ty 😀 a presne, radsej budem sisnuta, ako zduta, znudena zenska 😀 budem mat coskoro 31, vyzeram na 25, citim sa na 19 a hovadiny dokazem porobit ako 15rocna 😀
inak baby, neviete o nikom, kto robi tie ozdobne zicherky na kocik s menami? chcem svagrinej dat urobit
@michaella86, skus Made with LOVE from VeVe na facebooku
@matik7 Ajoj........Ja mavam dlhsi a nepravidelny cyklus. Raz 32,30, 36..... Ale v lete sa nam zadarilo hned a poviem pravdu ani som to tak neriesila. Nesustredila sa na to. Teraz po tom MA to vyslo po dvoch mesiacoch. A to boli ale mesiace intenzivneho snazenia,kedze ovulku mam hocijak. Tak uz sme boli vycerpani 😀😵Sledujem si iba hlien. S tento mesiac si myslim,ze bola ovulka asi skor 16 alebo 17 DC.
Testovat skusim.znovu cez vikend.
Tebe drzim palceky ,aby to vyslo.
Vy sa kolko snazite.
@violet1609 urcite bude vsetko v poriadku🙏🏼❤ tesim sa na dalsi testik, ten bude uz jasne krasne pozitivny. Obdivujem ta, ze vydrzis do vikendu, ja by som to nedala😂
My sa snazime teraz 10.cyklus, ale 4 mesiace som mala stale nejake mykozy a bakterialne infekcie, brala som antb, tak to sme moc neriesili. Teraz ideme naplno🙂)
@matik7 ta ty si podarena..... 😀 vsak ty uz by si mohla testovat tiez. Mrchanu necakas 3.4 myslim...? Ale uz mam kupene testy, tak asi v piatok skusim znova,ci to tam bude.
Verim,ze Vam to vyjde.......marec musi byt plodny!!!! Tolko nas tu je ,ze to uz musi vyjst! 🤰 ❤
@michaella86 ja tam tiez vidim naznak. Kolky den cyklu si?
@violet1609 asi by som mohla. Ale testujem kazdy mesiac pomaly uz 8DPO a vzdy som velmi sklamana. Viem, ze by som bola aj potom ked pride ms, ale neda mi to, vzdy som musela skusat a dufala som. Bojim sa, ze tam uvidim zase len jednu ciarku😞 Ale ono to pride😂 Urcite nevydrzim so terminu ms, to by som musela byt na opustenom ostrove bez testov😂😂😂 dam ti potom vediet🙂
Ty si v piatok najdes dve silne ciarky, to nie je o com. Uz sa tesim na tvoj testik
@nikusiak9 dakujem velmi pekne, pojdem pozriet 🙂
@violet1609 27DC, zajtra to ma (NE)prist... brucho ma od rana boli sposobom, ze kazdu minutu sa to spusti, no ako som spominala vcera, ziadny vytok, ktory som bezne minimalne 4dni pred mala, takze uvidim, stale verim 🙂
@michaella86 ahoj 🙂 takže zajtra je ten den, ked dáš mrsuli dovolenku ? 🙂 joj pošli ju daleko aspon na rok nech si odýchne 🙂 ja som si včera presilila ruku, umyla som 15 okien a som akokeby ma zbili 🙂 a k tomu sa mi vrátil ten žalúdok, zase mi je ťažko . no bude to pre mna dlhý víkend a dúfam, že v pondelok nepríde madam na návštevu.
@modrykoniar dievca moje zlate, ty co si umyvala okna aj susedom? 😨 😀 no ja som veeelmi zvedava, na teba, vydrzis do pondelka? ja som dnes rano ani na test nepomyslela nastastie, inak by som ho asi hodila do kabelky a testovala dnes znovu, takze poctivo cakam... no neviem, neviem.. verim, ale... vies, bojim sa aj sklamania
dnes teda nerob nic, ak nemusis, odpocivaj, keby nahodou... 😉 z tej tazoby na zaludku ta nenapina? nehce sa ti vracat? je ti len tazko?
@michaella86 🙂 jaj moja keby susedom, a to mi ešte treba 14 kusov na poschodí 🙂 ale to až budúci týžden lebo som k.o. 🙂 no dnes musím ešte trošku popratať, v sobotu máme oslavu a zajtra pečiem, varím tak by som nestíhala 🙂 ale vieš čo na jednej strane dobre, aspon som zamestnaná a až večer si spomeniem, že čo ak 🙂 dnes do rána sa mi snívalo, že sa mi narodili trojičky 🙂 hahahaha ale som sa zobudila s takým blaženým úsmevom 🙂 no ten žalúdok, je to nepríjemné, taký na vode, ťažko.

@lululka22 dakujem dnes ma tak netlaci ako vcera fakt sa asi usadzali oegany akoby mi niekto tlacil pod hrudny kos dnes oki ale zaludok taky vselijaky aj ked som na wc este nebola ale nie je to vylucene😝 tak to ti isto pekne bude babo vidno tesim sa s tebou ja sa neviem doskat pondelka uvidim moju bambulku idem na sreaning