Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@violet1609 moja viem presne co a ako sa citis vyhod si vsetky zle veci a myslienky a isto bude vsetko ako ma aj ja sa moc tesim na pondelok mam aj respekt no verim ze vsetko ok 🙏 takze uzivaj kym ti je dobre a zle nech nas obchadza
@vanda12345 uz mi prsty brnkaju, ze spravim este dnes 😀
@violet1609 paradnxly test, gratulujem 😍 😘 🙂
@michaella86 ja mila ak spravis tak sem foto ako violet pekne si zober priklad 🙂
@vanda12345 ano ano .....musim sa tak nastavit......
A ty v pondelok uvidis drobceka,, urcite bude vsetko v poriadku. Ty pekne od zaciatku si sa pozitivne nasadila a tak to aj pokracuje 🙂🤰👶
@michaella86 ja som uz nevydrzala,musela som sa uistit ,ze je to tak....... tak mi odlahlo.
Drzim ti palceky,potom daj vediet 🙂🙏
@violet1609 no tak tak moja ale mam aj ja obcas slabu chvilku ale hned sa snazim to vytesnit vsetko som vlozila do Bozich ruk 🙂 ano uvidim aj ked pri mojom velkom bruchu mozno aj 2 sa smejem:P
vies aku haluz som teraz spravila sestreka mi minule poslala ze ako sa da urcit doma pohlavie ze od 13tt neviem ci ukonceneho dnes sm 12+5 so sodou bikarnou vyslo mi dievcatko co je aj moj tip kedze som vyhadzana ako pubertiacka😉
😂 😂 jaka zlata 😀
@vanda12345
@violet1609 tesim sa s tebou 🙂
Zatial odolavam pokuseniam 😀
@michaella86 e len ty si maska aj ja sa viem uvolnit😅
@vanda12345 Mala by si sa castejsie 😉 no ale ja som prave zacala jest piate cez deviate, zajtra, najneskor v sobotu to pride 😕
@michaella86 ale nonem provokuj ja som si opat dnes pripomenula zachodovu misu a tak sa je aj v tehu moja
@vanda12345
@michaella86
Ano to s tou sodou som pocula ,ale vobec neviem ako sa to robi 😀
Ked bude ten spravny cas das mi recept 😉
Tebe vyslo dievcatko..... ak sa nemylim,tak by bola presilovka u vas domka 😉
@violet1609 jasne ze dam no problem ako som uz pisala michel ze moj muz by chcel meno po sebe tak ze radsej beriem dievcatko ale to en sranda ako kazda zena a buduca mamina pohlavie bere ako pride hlavne nech su deti zdrave no nie??ja ale podla tych vyrazok mam od zaciatku take ze dievca ale je to jedno ale presne ako pises prevazili by sme kralov tvorstva v nasej domacnosti😉a ty mas doma co??
@violet1609
@vanda12345 test je biely baby 😢
@michaella86 ale no moja to akoze fakt???neverim tak som tomu verilo a tebe moja zlata hod ho sem
@vanda12345 Tablet mi to neodfoti 😒
@michaella86 om nasrata ako to
@vanda12345 Skusim cez tel, len ten mi nechce zas odosielat prilohy... Pockaj... A tak som verila, ze to konecne pride... Asi mi to naozaj nie je sudene 😉
@michaella86 ale no isto je ale asi je najvyssi cas nejak to riesit moja verim ze isto ti je sudene byt mamou isto iste verim tomu moc ti drzim prsty
@vanda12345 uvidime zlatko , ale dakujem 🙂 😘
@michaella86 moja nie je tam naznak ci ja matozim neviem uz je suchy??
@michaella86 ja vidim dušika 😉
@michaella86 moja isto pochod vsetky vysetreenia co a ako treba aby si aj ty zazila ten najuzasnejsi pocit byt mamou ja verim ze to das 🙏
@vanda12345
@lauritka baby, kde prosim vas?? 😲
@vanda12345 dakujem moc 😘
@michaella86 aj ja vidím 😉
@michaella86 no mne sa tam cosi mari ale viem ti ja na 100%??nekujem ale chod si za tym🙂
@michaella86 ja vidím tam kde lauritka. Na pepine som aj ja mala mikroducha. Skúsim nájsť foto.

@vanda12345 dakujem moja. Este som ani netukla ze som tehu v tej mojej aplikacii,tak neviem. Jooooj aka som stastna...... ale aj sa bojim ........ dufam,ze uz bude vsetko v poriadku a drobcek uz so mnou ostane. 🙏