Rok 2017 - náš úspešný rok
Ahojte 😊 zakladam tuto diskusiu pre tie, co to uz nestihaju v roku 2016
Vitajte 😍
@michaella86 no supeeer. Inak to by aj mna zaujimalo,ze ci ten vajecnik odlepili,alebo ze co s nim urobili...
Baby, tak od vcera som doma, nic ma neboli, je pravda, ze pupok citim viac, ako podbrusko, ale to mozno aj tym, ze pupok som vcera odlepila, no pri tom pohlade som uz nemala odvahu odlepovat aj druhu ranu, tak to nechavam na dnes 🙈😀 problemy mam pri kychani, co je fakt problem, kedze kycham od jari do jesene nonstop 😀, tiez pri kaslani, smiat sa nemozem este dobre a hlavne pri spanku, resp pri pretacani z chrbta na pravy bok, na lavom sa neodvazim este lezat, kedze na tej strane mam druhu jazvu... co som ja naucena zaspavat na bruchu musim teraz prist na to, ako sa tejto polohy vzdat 🙂
Co sa toho vajecniku tyka, tak momentalne s tym robit nebudu nic, skusili mi to trosku upravit, ale kedze na taky zakrok som nemala ziadne vysetrenia predoperacne, tak nemohli urobit nic, takze len dufat, ze aspon moje bolesti zmiernia... idem teraz zhanat na net tie dlhe tehotenske vankuse, lebo som si celu noc podvedome niecim podkladala brucho, aby ma tak netahalo 🙂
Dakujem vsetkym za drzanie palcov a podporu, ste zlate 😘❤️❤️❤️
Zabudla som povedat, ze sice to nie je nikaky problem, ale zistili, ze mam srdcovitu maternicu 🙂
Ahojte dievcata😊 tak mrska mala vcera dorazit. Zatial nic. Len som nafuknuta ako balon. Prsia bolia. No a kedze sme na chalupe tak testovat mozem az v sobotu. Jaaaaaj drzte palce nech sa nespusti.😊
@modrykoniar juuj to by bolo, drzim palceky 👍
@modrykoniar drzim moja drzim aj na nohach 😍
@vanda12345 ahoj 😊 dakujem ze na mna myslis. Ako sa mas? Uz sa ti to krati😊 daj dajaku fotecku. Vsetko inac v poriadku?
@modrykoniar joj u mna vsetko na paradu vysledky vsetko ok ved sme s malinkou pod ochranou najvysieho😉🙏ajurat ja uz ako velbloud a funim a moc nevladzem inak super jasan ze na teba aj Misku myslimLenocka sa ale neozvala tak snad vsetko ok takze tuj tuj tuj
No dievcata 3 den meska. Uz som velmi nedockava. Myslite na mna.😊
@modrykoniar, drzime palce nech vobec nechodi
Takze dnes som uz nevydrzala a poslala mm po test. Robila som ho teraz a toto vybehlo hned. Zienky ja neviem co povedat...
@modrykoniar, gratulujeeeeeem 🙂
@nikusiak9 dakujem ti velmi pekne😊
@modrykoniar huraaaaa tesim sa s tebou 🙂 to je uzasne. Drzkaj sa a neboj, tento raz to bude vsetko dobre 😍
@chmeluska dakujem ti velmi pekne za ppvzbudive slova. Stale som z toho cela mimo.😊
@modrykoniar kks ja odpadnem aaaaaaaaaaaaaaa tesim sa moc moc moc s tebou a drzim prsty az do uspesneho konca takze predsa rok 2017 je nas 😉❤
@modrykoniar gratulujdm!❤
@modrykoniar ja odpadnem, blahozelam ti veeeeeelmi nech ide vsetko ako ma 🙂
@modrykoniar gratulujem !!!! 🙂🤰👍
@modrykoniar mňa to normálne dojalo ...;) viem si predstaviť tu radosť,vlastne neviem,ale musí to byť niečo nádherné 😉gratulujem
@vanda12345 Mirka dakujem😊 pozeram na ten test a neviem sa vynadivat. Tak predsa. 😊
@kakatulik dakujem😊
@lenka_vi1 dakujem Lenka😊 ako sa mate? Vsetko v poriadku? Rastiete?
@violet1609 dakujem ti velmi pekne😊

@michaella86 drzim palce, mne odstranpvali endocysty min rok v maji, v augistw som otehotnela a moja krasna zabka uz bude mat coskoro 4 mesiace 😘